Şimdi Ara

Başı kapalı bir sevgilim var.[İlk Kız konusu CİDDİ]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hiç hoşlanmıyorum.Sürekli arıyor.Kapalı kadınları sevmiyorum.Yani pek sıcak bakmıyorum.
    Az önce SMS attı."Beni sevmiyor musun" diye.Ne desem acaba....
    Yani kısacası ayrılmak istiyorum.Nazikçe ve kibarca onu üzmek istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xaerk -- 23 Ocak 2012; 23:46:30 >

• Hoşlanmıyorsan niye onu seçtin ki en başında?

Not:
    İlk kız konusu mu bu?
  • Sevgilim diyorsun yazdıklarına bak. Yazık...
  • Beyler niye ırkçılık gibi şeyler yapıyorsunuz ? gerçi bende küçük yaşta BaşÖrtüsünü kabul etmiyorum ama ilerleyen zamanlarda kullananlırı gayet anlıyorum ve gayet sıcak kanlı iyiler (herkez değil) bence hem kıza hem sana yazık , noktala.

• @PSN Misafiri
    2-3 yıllık ilişkimiz var...
    @YDG
    Gına geldi artık...Hep sinirli direk hesap soruyor."Niye telefonuma cevap vermiyorsun" vs.Bununla mı uğraşacağım lan...Sadece onu üzmeyecek bir şekilde ayrılmak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Madara Uchiha

@PSN Misafiri
    2-3 yıllık ilişkimiz var...
    @YDG
    Gına geldi artık...Hep sinirli direk hesap soruyor."Niye telefonuma cevap vermiyorsun" vs.Bununla mı uğraşacağım lan...Sadece onu üzmeyecek bir şekilde ayrılmak istiyorum.

"Niye telefonuma cevap vermiyorsun"

Her kız der bu lafı.
  • sevmiyorsan konuşma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dünyada çok fazla kız var ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sakın onu üzecek bir hareket yapma!Onu kendinden uzaklaştırmaya,bıktırtmaya çalış.Onu üzme ama o senden ayrılmak istesin.Sakın üzme onu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mü'min

Sakın onu üzecek bir hareket yapma!Onu kendinden uzaklaştırmaya,bıktırtmaya çalış.Onu üzme ama o senden ayrılmak istesin.Sakın üzme onu

Forumun ilk Nick - Mesaj UYUMU

• olmadi
  • Kapalı olması sadece dış hayatına yansır mesela sizin içinizde fazla dindar olmayan normal biri haline dönüşüyolar.(Tabi bunlar aile baskısı tarafından kapanmışsa geçerli.)
  • kıza saçların çok güzel olmuş diye bi iltifatta bulun , kendi ayrılır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.