S

Yüzbaşı
20 Şubat 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 103 (Bu ay: 0)
Gönderileri
oyunlarda anlık olarak fps düşüşü oluyor donma oluyor ekran kartım gtx 1080

hdd ile kaynaklı bir donma olabilirmi bu acaba

cs go da duvarın arkasındaki takım arkadaşları gözüküyor bu özelliği nasıl kapatabilirim.
www.photobox.co.uk/my/photo/full?photo_id=502245218705
Odyssey'nin kurulu olduğu dizini bulun
“ACOdyssey.exe” adlı dosyayı sağ tıklayın
“Uyumluluk” bölümüne girin
“Tam Ekran Optimizasyonunu Devre Dışı Bırak” seçeneğini bulun ve kontrol edin. Bir kez yaptıktan sonra “Uygula” ya tıklayın
Bir kez yapıldığında, FPS sorunlarınızın çözülmesi gerekir. Bununla birlikte, alınacak başka önlemler de var. Nvidia kullanıcıları, Maksimum Önceden Oluşturulmuş Çerçeveleri bire ayarlayabilir. Nvidia Kontrol Panelini açın, “3D Ayarlarını Yönet” e tıklayın, “Program Ayarları” sekmesini açın ve şimdi, daha sonra söyleyeceklerimize dikkat edin:

Program Ayarları sekmesinden Assassin's Creed Odyssey'i seçin veya “Ekle” ye tıklayın ve Assassin's Creed Odyssey'i ekle
“Maksimum Önceden Oluşturulmuş Kareler” bulana dek takip eden uzun listede ilerleyin. Bunu bire ayarlayın.
“Uygula” ya basın ve çıkın.

görev yöneticisine girin oyunun işlemci önceliğini yüksek olarak ayarlayın tamamdır.

birşey daha eklemek istiyorum 50 ila 55 fps civarı alıyordum. nod 32 ile antivirüs taraması yaptım 2 tane virüs buldu sildi fpsem şu an 65 ila 70 arasında geziniyor.
hatırlatmak isterim gpu yu kullanan virüslerde var.
merhaba arkadaşlar Çamaşır makinesi motorunu nasıl çalıştırabilirim ? kabloyu nereye takmam lazım. ve hız ayarını yapmak için hangi aletleri almam gerek ?

merhaba arkadaşlar çok hoşlandığım bir kız vardı kıza Evlenme teklifi ettim erkek arkadaşım var dedi çok şaşırdım dedi.....
1 saat sonra kızın erkek arkadaşı aradı birdaha terbiyesizliğini görmeyeyim dedi...

siz olsanız ne yaparsınız bu durumda ?
bende ilk defa birine evlenme teklif ettim kızın sevgilisi olduğunu bilmiyordum. yaşım 24.
silinebilir
şu resime caps yapabilirmiyiz (cristiano-ronaldo)
SİLİNSİN
merhaba. ekrana hiç görüntü gelmiyor ama pc açılıyor. hdmi kablosunda sorun vardir diye değiştirdik sorun çözülmedi.
bütün parçaları söktüm çıkarttım taktım. yinede düzelmedi.
psu yu değiştirdim iyisinden aldım yinede düzelmedi. anakart bozulmuştur diye anakartı değiştirdim yine düzelmedi. ?? iyide ben ne yapayım şimdi ??

hdd çıkarttım öyle denedim hiç bi görüntü gelmedi yine.

bilgisayarcıya götürdüm halletti. nasıl yaptığını bilmiyorum. işlemci ve ram sağlam.
Merhaba arkadaşlar 7990 yada 7970 civarı bi ekran kartı alacağım. anakartım am3 phenom ii x4 635 işlemcim var darboğaz olurmu ?

darboğaz oluyorsa işlemcimi yükseltsem onun yerine x4 965 civarı bi işlemci alsam sorun çözülürmü ? yada hangi am3 işlemciyi almalıyım ?

amacım oyun oynamak crysis 3 gibi oyunları 60 fps civarında oynamak.
Hakkında
Hakkımda:
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.160
İkinci El Bölümü Mesajları: 146
Konularının görüntülenme sayısı: 14.200 (Bu ay: 209)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 42 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.