Şimdi Ara

Sevgili, hayatı nasıl etkiler? Kızlarla yaşadığım diyaloglar - [13 kasım güncel] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
2
Favori
2.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne diceğimi bilemedim şimdi, bence kutuna git.

Bu naısl soru arkadaş yav

Orijinalden alıntı: Sucuklu Portakal

Haftada 2-3 ders gitar kursum vardı, okul çıkışı yada cumartesi pazar falan.

Matematik dersim pazartesi perşembe 22:30 - 23:30 hoca eve gelicek..

Bu sürekli mesaj atan kız sürekli iyiliğimi istiyor yahu benim. :D

bence sürekli mesaj atan kızla takıl. Tabi seni kankası olarak görmüyorsa. Diğer kız işi taktik savaşına çevirmiş. Ondan sevgi bekleme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ||Paradise||

quote:

Haftada 2-3 ders gitar kursum vardı, okul çıkışı yada cumartesi pazar falan.

Matematik dersim pazartesi perşembe 22:30 - 23:30 hoca eve gelicek..

Bu sürekli mesaj atan kız sürekli iyiliğimi istiyor yahu benim. :D

bence sürekli mesaj atan kızla takıl. Tabi seni kankası olarak görmüyorsa. Diğer kız işi taktik savaşına çevirmiş. Ondan sevgi bekleme.

Evet diğeri işi sevgi olarak görmüyor gibi..
    Diğer mesaj atan çok çok üstüme düşüyor (:

Ya bu gece mesajlaşıcam işte mesaj atanla.
    Şimdi çıkıyorum burdan, hoşçakalın DH :)

İyi geceler hepinize

• rezerved

İMPARATOR
  • _____________________________

YouTube--erdemfb12 Channel
    Uyan Blog
    Not:Tryndamere'la teke teke çıkmam ama Garen isem onu keserim!!!!!
  • Evet günaydın beyler

Gece mesaj atanla konuştuk baya, dedim kıza, ben çekingen kızları ve utangaç kızları hiç sevmem, gerekirse sevgiliymişim gibi konuşabileyim dedim

o da, bence bi kız erkekle konuşurken biraz çekingen olmalı dedi haklı olarak, ama ben anlar mıyım, hayır

Hemen tribe bağlar gibi bişey oldum orda, bikaç dakika sonra bunu sen istedin artık ne utanıcam ne çekinicem :D dedi

Bu mesaj zaten dönüm noktasıydı şu andan itibaren, her neyse. Bu diyaloglar geçmeden önce bi kızla bi erkek başbaşa kalsa ne olur demiştim, çünkü eve çağırmıştım içelim diye

O da erkek sapıksa her şey olur dedi, tecavüzü falan mı kastediyorsun dedim, evet öyleleri de var malesef ama allahtan ben öyle biriyle çıkmadım dedi

Anladım dedim, sonuçta her erkek sapıktır dedi, oha ben sapık mıyım :D dedim, bilmiyorum o açıdan hiç konuşmamız olmadı dedi

ben o konulara girince kaptırır giderim zaten :D dedim, diyosun :D peki dedi, istersen konuşalım dedim, bana farketmez :D dedi

Gece çok konuşmadık, ben şey dedim, bu tecavüz meselesine döndürdüm konuyu, ben öyle bişey yapmam sonuçta o bi kız ve kendini evleneceği adama saklamasını isterim dedim, ama kız değilse neden olmasın ki dedim bide :D

Anladım falan filan derken ben şey dedim, zaten o aşamaya gelene kadar olan süreç benim ilgimi daha çok çekiyor dedim

hangi süreç dedi, sevişmek :D dedim

Hmm tamam, çok açıktı, biliyosun ben utangac bi insanım dedi, bende ben çekinmem kolay kolay, demiştim sana bunu dedim

Sonra şey dedim onun da bu konularda merak ilgi isteğini ölçmek için, hadi sırayla soru soralım birbirimize dedim, olur dedi, işte hiç öpüştün mü dedim, bi kızla en fazla hangi aşamaya kadar gittin dedi, ben normalde ateşli bi sevişme yaşadım eski sevgilimle, ama buna kucağımdayken öpüştük sadece dedim.

Sen bi erkekle en fazla ne yaşadın dedim, en fazla yanagımdan öptü, elimi tuttu, belime sarıldı ama tikim oldugu için bişeye benzemedi dedi

ve uyuyakaldı :D

Gün içinde konuşma devam edecek arkadaşlar :D Takipte kalın.

• olm bu ne la,ben kız arkadaşımla hayatta böyle muhabbetlere girmem.

Sen çakmaya mı kız arıyorsun,duygusal bir ilişki mi arıyorsun? Ben olsam buna kız arkadaş değil başka birşey derdim.

Beyler ben bundan önceki sevgilimle evde öpüştüm de, seviştim de, yemek de yaptım, televizyon da izledim. Bir şeyler biliyoruz yani bebe görmeyin beni o kadar da saf değilim
    Benle konuşmaya çalışan kız mı iyidir yoksa benden ilgi görmek isteyen kız mı?

2 kızla konuşuyorum biri canım hayatım demeye başladı sürekli o mesaj atıyor e hani benden tarafı da tamam :D
    Diğeri ise benim mesaj atmamı bekliyor nabza göre şerbet veriyor falan?

Sizce ne yapmalıyım ?

seviştim de
    seviştim de
    seviştim de
    seviştim de
    seviştim de
    seviştim de
    seviştim de

• Ya bu kızda potansiyel var zaten, ilişkiye girmek için kız aramıyorum, onu çok kolay bulabilirim zaten.

Orijinalden alıntı: Christian Troy

quote:

Beyler ben bundan önceki sevgilimle evde öpüştüm de, seviştim de, yemek de yaptım, televizyon da izledim. Bir şeyler biliyoruz yani bebe görmeyin beni o kadar da saf değilim

2 kızla konuşuyorum biri canım hayatım demeye başladı sürekli o mesaj atıyor e hani benden tarafı da tamam :D

Sizce ne yapmalıyım ?

seviştim de
    seviştim de
    seviştim de
    seviştim de
    seviştim de
    seviştim de
    seviştim de

Eee neyin dalgasındasın?

-de bağlacını çıkar, anlam bozulmuyorsa doğrudur ;)

Fail'lik bi durum yok yani.

• quote:

quote:

quote:

Sizce ne yapmalıyım ?

seviştim de
    seviştim de
    seviştim de
    seviştim de
    seviştim de
    seviştim de
    seviştim de

Eee neyin dalgasındasın?

-de bağlacını çıkar, anlam bozulmuyorsa doğrudur ;)

Fail'lik bi durum yok yani.

anlayan anladı sen rahat ol sevişmene bak.

• Aman üf sıktığımı düşünüyosun, düşünmene devam et burda yaşadığım ve yaşıyor olduğum olayları anlatıyorum keyfin bilir inanmak istemeyebilirsin.
    Ev boş attım kızı seviştim ne var bunda .

Aman üf sıktığımı düşünüyosun, düşünmene devam et burda yaşadığım ve yaşıyor olduğum olayları anlatıyorum keyfin bilir inanmak istemeyebilirsin.

/>

• quote:

quote:

Aman üf sıktığımı düşünüyosun, düşünmene devam et burda yaşadığım ve yaşıyor olduğum olayları anlatıyorum keyfin bilir inanmak istemeyebilirsin.

/>

Baay.

• Bu konu dhyi aşar kardeşim boşuna cevap arama
    Çaylak, ben dh'yi aşsın aşmasın paylaşıyorum, fikirler benim düşüncelerime şekil verecek, anlatacak biri olmadığı için acaba buraya yazıyor olabilir miyim ?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.