Şimdi Ara

Sevgili, hayatı nasıl etkiler? Kızlarla yaşadığım diyaloglar - [13 kasım güncel] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
2
Favori
2.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Christian Troy

quote:

Orijinalden alıntı: Sucuklu Portakal

Aman üf sıktığımı düşünüyosun, düşünmene devam et burda yaşadığım ve yaşıyor olduğum olayları anlatıyorum keyfin bilir inanmak istemeyebilirsin.
    Ev boş attım kızı seviştim ne var bunda .

/>

İşedim

• Asgari ücret gelirin var. Lise 3'sün. Kredi kartın var. Araban vardı arabayı sattın?

Orijinalden alıntı: Sezer ÇAKICI

Asgari ücret gelirin var. Lise 3'sün. Kredi kartın var. Araban vardı arabayı sattın?

+ Ukalasın. Fake!
    Eru vardı, Tek Olan; Ilúvatar derlerdi adına Arda'da. Ve o önce Ainur'u yaptı, Kutsal Olanları, bunlar zihninin evlatları idiler, ve sair hiçbir şey yaratılmadan evvel onunla birlikteydiler. Ve konuştu onlarla, ezgiler sundu; ve onlar önünde şarkılar söylediler, ve o memnun oldu. Lakin uzunca bir müddet her biri bir başına söyledi şarkısını, ya da birkaçı birlikte belki, kulak verip dinlerken diğerleri; her biri sadece Ilúvatar'ın zihninin geldikleri parçasına vakıf oldular, ve kardeşlerini anlarken olgunlaştılar, lakin yavaşça. Her halükarda, dinledikçe derinleşti kavilleri ve yükseldiler uyum ve ahenkte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sezer ÇAKICI

Asgari ücret gelirin var. Lise 3'sün. Kredi kartın var. Araban vardı arabayı sattın?

Babamdan kalan öğretmen maaşını %30 kesintiyle alıyorum

Lise 3'üm.

Ablamın kredi kartı var yeni aldık, Garanti Bankası

Benim hisse sahibi olduğum (babadan kalan) arabayı ablam sattı, benim rızamla, ve para eve doğalgaz tesisatı masraflarına gitti.
    Gözüme ilişeni vururum. Bana ateş edenin kendisini de vururum, eşini dostunu da. Evini de yakarım ulan! Aklı olan ateş etmez!
  • Ya anlamadığım şey şu.
    İlk mesajlarda belirttim babamdan maaş kaldığını arabayı sattığımızı.

Gelip bu artislik yapmalar ne!

Şu an kimseyle mesajlaşasım yok valla ya. Uyudu gerçi mesajlaşmıyorum ama sarmaz oldu, biraz normale döndürcem muhabbeti

ne bileyim kız arkadaşların olsun, eğlencelere git, belki sinemaya git öpüş koklaş falan ama olayı "eve atma, vurma çakma " pozisonuna getirme..
    tabi bu da irade meselesi..

Ey güzel Ülkem;
    Varlığını, Birliğini, ananı, babanı, Tüm değerlerini, Dinini, Bayrağını , Vatanını Milletini, Adını Soyadını,
    Attığın her adımı, Soludugun her nefesi,
    ATATÜRK'e borçlusun.
    Atatürk'ü de ALLAH'a borçlusun. Allah'tan kork, ATA'na ihanet etme...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.