Şimdi Ara

Serdar Adalı'yı destekleyen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
134
Cevap
0
Favori
3.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merak ediyorum.Serdar Adalı başkan olsun diyen var mı?

• Başkan olmasını istemiyorum ama Orman'a rakip çıkmasını istiyorum.Orman'a ne kadar güçlü rakip çıkarsa o kadar güçlü liste oluşturmak zorunda kalır Orman.Bu da Beşiktaş'ın yararına olur.

Ama;
    Serdal Adalı listesine Levent Erdoğan'ı alacak deniyor.Çok büyük oy potansiyeli tehlikeli olabilir.
  • serdar adalı kim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: stner

Başkan olmasını istemiyorum ama Orman'a rakip çıkmasını istiyorum.Orman'a ne kadar güçlü rakip çıkarsa o kadar güçlü liste oluşturmak zorunda kalır Orman.Bu da Beşiktaş'ın yararına olur.

Ama;
    Serdal Adalı listesine Levent Erdoğan'ı alacak deniyor.Çok büyük oy potansiyeli tehlikeli olabilir.

Katılıyorum hocam ben de bunu diyorum hep. Umarım kazanır ama güçlü rakipler karşısında kazanır. Bu sayede daha dikkatli olur
    @sssfb Serdar Adalı (Serdal Adalı)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlış olmuş başlık Serdal Adalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sssfb

serdar adalı kim ?

Malzemeciydi kardes. Kotu gidis cok kanina dokunmus. Bu gidise artik bir dur demem lazim deyip baskanliga adayligini koydu. En buyuk destekcisi de diger malzemeci sureyya. Malum sempatik de bi adam oldugundan cevresi cok genis, oy potonsiyeli var. Adalinin listesin de o da var deniliyor sportif direktor olarak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yok artık Nihat Doğan da mı....
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Beşiktaş için hayırlısı olsun. Gönlüm Fikret Ormanın devam etmesinden yana. Adalı bana Demirörenin biraz daha akıllı versiyonu gibi geliyor. Paralı başkan modeli olmasın artık.

Ancak; Adalının listesinde Murat Aksu ve Hüsnü Güreli var deniliyor. Bu demek oluyor ki Aksu varsa hesap sorma işi ciddi boyut kazanır, siyasete yakınlığından dolayı stad işi aksamaz daha da hızlanabilir. Hüsnü Güreli ise ekonomi uzmanı, Beşiktaşın borcunu sıfırlayabilir.
  • Açık konuşmak gerekirse sene içinde yaşanan amatörlükleri kimse unutmadı Tamer Kıran'ı da Ahmet Nur'u da Fikret Başkan'ı da çokça amatörlükler yaptı eğer FO yönetimi büyük oranda geliştirmez, Adalı da hem profesyonel hemde maddi açıdan güçlü bir yönetim listesi hazırlarsa Adalı'yı desteklerim ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: Negatiwe

Beşiktaş için hayırlısı olsun. Gönlüm Fikret Ormanın devam etmesinden yana. Adalı bana Demirörenin biraz daha akıllı versiyonu gibi geliyor. Paralı başkan modeli olmasın artık.

Ancak; Adalının listesinde Murat Aksu ve Hüsnü Güreli var deniliyor. Bu demek oluyor ki Aksu varsa hesap sorma işi ciddi boyut kazanır, siyasete yakınlığından dolayı stad işi aksamaz daha da hızlanabilir. Hüsnü Güreli ise ekonomi uzmanı, Beşiktaşın borcunu sıfırlayabilir.

Bir kaç yerde Nevzat Demir bile geçiyordu Adalı'nın listesinde.Baya kuvvetli bir liste eğer doğruysa.

Serdal Adalının Belirlenen Listesi .- Nevzat Demir - Murat Aksu Mübariz Masimov Hüsnü Güreli Ali Doğan Murat Akdoğan İzzet Özilhan Yahya Kemal Gencerler Bahri Büyükhanlı Hasan Gürsoy Volkan Dudu Şuanda Serdal Adalının Belırledığı Liste Bu..

• quote:

Orijinalden alıntı: Bora T.

quote:

Orijinalden alıntı: Negatiwe

Beşiktaş için hayırlısı olsun. Gönlüm Fikret Ormanın devam etmesinden yana. Adalı bana Demirörenin biraz daha akıllı versiyonu gibi geliyor. Paralı başkan modeli olmasın artık.

Bir kaç yerde Nevzat Demir bile geçiyordu Adalı'nın listesinde.Baya kuvvetli bir liste eğer doğruysa.

Serdal Adalının Belirlenen Listesi .- Nevzat Demir - Murat Aksu Mübariz Masimov Hüsnü Güreli Ali Doğan Murat Akdoğan İzzet Özilhan Yahya Kemal Gencerler Bahri Büyükhanlı Hasan Gürsoy Volkan Dudu Şuanda Serdal Adalının Belırledığı Liste Bu..

Mübariz bizi Kasımpaşaya satan adam değil miydi?

Ne işi var ?

Seba diyecek : "koç reis beşiktaş'a el atın düzelsin". ozaman görün siz ama karışmam diyor adam.

• Ben destekliyorum. Fiktet ormanida seviyorum baskanlik koltuguna yakisiyor ama demirorenden. Hesap sorucaz diyerek aylarca otelemeleri, karizmasi olmayan sameti takimin basina getirerek hata yapti. Fikret orman kalirsa seneye yine gucsuz takimla idare etmek zorunda kalicaz. Su takima 2-3 tane daha fernandes lazim forma satmamiz lazim stada seyirci gelmesi lazim ki para gelsin.

Serdar adali'nin arkasinda gercekten demiroren ve listesinde artik adini duymaktan bile nefret ettigim levent erdogan varsa besiktastan uzak dursun

• Adalı'nın listesi çok güçlü. Maddi boyut cepte gibi. Önemli olan ne kadar maneviyat verebilecekleri?

Fikret Orman'ın kadrosunu çok güçlendirmesi lazım.

Oyuna gelmiyoruzdur umarım..

Beşiktaş kazansın.
  • Serdal Adalı ve Hüsnü Güreli beyefendiler niye geçen seçimde aday olmadılar mali açıdan klüp zor durumda idi Fikret ORMAN geldi elini taşın altına soktu bi nebze olsun nefes aldırdı klüpe hemen bu şahıslar akbaba gibi üşüştüler şimdi eğer gerçekten Serdal Adalı beyefendi seçilirse Fikret ORMAN a çok çok büyük ayıp yapılmış olur.
  • Bende Orman'ın devam etmesini istiyorum ama şu algıyı bi değiştirin artık.Adalı geçen sene kaçmadı.Bilakis o aday olacağım dediği zaman Orman ortalıkta yoktu.Sonra Seba'yı falan kirli işlerine alet ettiler adamı adaylıktan kaçırdılar.Yoksa geçen sene ilk aday olmayı planlayan adam Adalı'dır.
    Sen Adalı'ya geçen sene neredeydi kaçtı gitti dersen adamda sana Orman 8 senedir neredeydi der.Olay bu değil.
  • quote:

Bende Orman'ın devam etmesini istiyorum ama şu algıyı bi değiştirin artık.Adalı geçen sene kaçmadı.Bilakis o aday olacağım dediği zaman Orman ortalıkta yoktu.Sonra Seba'yı falan kirli işlerine alet ettiler adamı adaylıktan kaçırdılar.Yoksa geçen sene ilk aday olmayı planlayan adam Adalı'dır.
    Sen Adalı'ya geçen sene neredeydi kaçtı gitti dersen adamda sana Orman 8 senedir neredeydi der.Olay bu değil.

Kesinlikle. Ben birisini desteklemekten vazgeçtim açıkcası. Hayırlısı olsun diyebiliyorum. Maneviyatın yanında maddiyata ihtiyac var -sonra gelip başımıza kakılmayacak bi maddiyat-

Öncelik sistematiği düzeltmek. Pat diye değiştirilmesi taraftarı değilim.

Ütopya tabi ama, Orman ile Adalı barışsa da listeler birleşse; on numara beş yıldız olur.. Ki ütopya tabi..

• quote:

Orijinalden alıntı: Devrim

quote:

Bende Orman'ın devam etmesini istiyorum ama şu algıyı bi değiştirin artık.Adalı geçen sene kaçmadı.Bilakis o aday olacağım dediği zaman Orman ortalıkta yoktu.Sonra Seba'yı falan kirli işlerine alet ettiler adamı adaylıktan kaçırdılar.Yoksa geçen sene ilk aday olmayı planlayan adam Adalı'dır.

Kesinlikle. Ben birisini desteklemekten vazgeçtim açıkcası. Hayırlısı olsun diyebiliyorum. Maneviyatın yanında maddiyata ihtiyac var -sonra gelip başımıza kakılmayacak bi maddiyat-

Ütopya tabi ama, Orman ile Adalı barışsa da listeler birleşse; on numara beş yıldız olur.. Ki ütopya tabi..

Bana pek ütopya gelmiyor o.Birleşmeyi düşünebilirler.

Seçimin kazananını belirleyecek en önemli unsur yeni tüzük olacak bence ama hala son hali yayınlanmadığı için emin konuşamıyorum.
    Fikret Orman ilk geldiğinde yeni tüzük ile ilgili konuşurken aynen şöyle bi cümle kullanmıştı."Artık başkanlar gelip kulübe transfer için para verip kulübü kendilerine borçlandıramayacaklar."Eğer konduysa böyle bi madde Adalı yönetimi sandığımız kadar kötü sonuçlanmayabilir hatta şu darboğazdan daha rahat çıkabiliriz.
    Ama Adalı'da gelip yıldız sevdası uğruna 50 milyon euro transfere harcayıp kulübün kendisine borcu gibi gösterirse bi daha kurtaracak bi Fikret Orman bile bulamayabiliriz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Devrim

quote:

Bana pek ütopya gelmiyor o.Birleşmeyi düşünebilirler.

Seçimin kazananını belirleyecek en önemli unsur yeni tüzük olacak bence ama hala son hali yayınlanmadığı için emin konuşamıyorum.
    Fikret Orman ilk geldiğinde yeni tüzük ile ilgili konuşurken aynen şöyle bi cümle kullanmıştı."Artık başkanlar gelip kulübe transfer için para verip kulübü kendilerine borçlandıramayacaklar."Eğer konduysa böyle bi madde Adalı yönetimi sandığımız kadar kötü sonuçlanmayabilir hatta şu darboğazdan daha rahat çıkabiliriz.
    Ama Adalı'da gelip yıldız sevdası uğruna 50 milyon euro transfere harcayıp kulübün kendisine borcu gibi gösterirse bi daha kurtaracak bi Fikret Orman bile bulamayabiliriz.

Bulamayız tabi. Kim kurtaracak? Biz mi? Bi 5 sene de Adalı'yı çekeriz öyle bi senaryo sonucunda. Ama sanmıyorum, göz göre göre böyle bi şey yapmaz. Bu kadar acımasız olamaz heralde. Beşiktaşlı sonuçta bu adam? Hayırlısı diyebiliyorum her cümlenin sonunda..

Ütopya gibi geliyor bana. Umarım tabuları yıkarlar da, efsane bi liste çıkartırlar ikisi ortaklaşa.

• Bulmuşşunuz Fikret Orman gibi başkanı daha ne isteyeceksiniz cok saygı duydugum bir insan kendisi 10 numara beyefendi adam bizde alikoç yada ferit sahenk gelirse 3. büyükleirn başkanları tadından yenmez.
  • Bana Scarface Levent Adalıyı destekler gibi geliyor.F.Orman'a karşı bugunlerde.Ben kimin projesi iyiyse kimin yönetimi güçlüyse beşiktaşı kim ileri taşıyacaksa onu destekliyeceğim kongrede..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.