Şimdi Ara

Serdar Adalı'yı destekleyen var mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
0
Favori
3.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sırf parası var diye Adalı'yı başkan görmek isteyenler var.Yazık valla
  • Serdal Adalı'yı sadece Quaresma konusundan destekliyorum.Ama gelirse takımı batıracağı aşikar.O yüzden Fikret Orman kalsın kesinlikle.
  • Adalı'yı destekleyene bir şey demiyorum fakat Fikret Orman'a öyle eleştiriler geliyor ki.. 9 sene Demirören'e bir şey demeyenler yapıyor bunu.. Yazık.. Bence hata etti Orman gelmekle, nankörler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fernando!

quote:

Orijinalden alıntı: bravoecho

kartalbakisi'ndan alinti:

"besiktasta isler duzelince sebanin evine gitmek ne kadar kolay degil mi?

halbuki gecen sene bir telefon acip, abi gercekten yalcik karadenizi mi destekliyorsun diye soramiyolardi. gecen sene neden helallik icin evine gidilmemisti? yazik yazik, besiktasin avrupa dan kovulmasini saglayan belgeler hazirlanirken 2. baskandi, besiktas borclarla ucuruma yuvarlanirken de klubun 2. adamiydi. yeniden getirecek q7, simao gibi sonmus yildizlari ve besiktas bu sefer icinden cikarilamaz bir duruma dusecek...

ibretlik ayar.

Unutulmasın bu mesaj.

• Fikrete göre bu sezon samet çok başarılıymış, ne diyorsunuz bu konuda ? Adama sormazlar mı ulan ne diye kovdun ozaman ? Alın taraftarı dövdüren başkanınızı başınıza çalın!
  • quote:

Orijinalden alıntı: BEETHOVEN

Fikrete göre bu sezon samet çok başarılıymış, ne diyorsunuz bu konuda ? Adama sormazlar mı ulan ne diye kovdun ozaman ? Alın taraftarı dövdüren başkanınızı başınıza çalın!

Fikret Orman Samet Aybaba'nın arkasından başarısız oldu o yüzden yolladım dese bütün medya yüklenecekti 3. oldu çok iyi oyun oynattı diye , Fikret Orman da arkasından düzgün konuşmuş. Ayrıca taraftar dövdürtme meselesine gelince şuan Tamer Kıran keyfinden istifa etti değil mi? Ayrıca tekrar transfere yönelik oynayan yönetim çıkar ve başarısız olursa bu sefer kayyuma kadar gider kulüp.
  • fikret orman'ın stad için bastırması ve bu işi çözmesi dışında bir artısını göremiyorum. mali muhabbetlere girmeye gerek yok. beşiktaşın başına geçecek adamın parası olacak. böyle büyük ve prestij sahibi kulübün başına geçip, medyanın ilgi odağı olup reklamın kralını yapmanın bedelini de vereceksin. tutup bana feda diyorlar, ericsson faili yapıyorlar daha başında, olmadı samet aybaba isimli futbol fakiri, egoisti getiriyorlar takıma. millet destek oluyor falan fikret ormana ama bu işte türk milleti olarak duygusal olmamızdan kaynaklanıyor. 2 tane dava çözüldü, stad'a ok çıktı, bütün ibre fikret ormana döndü. geçen sene niye kimse aday olmamışmış. serdal adalı oluyordu zaten, seba caz cuz etti adamı kovmaktan beter ettiler. bu adam hapis yattı bu takım için. yapılacaksa duygusallık burada yapılsın ? anlamıyorum gerçekten ben. şahsi fikrim fikret ormanın vizyonunun 0 olduğu yönünde. zayıf bir başkanlık listesinin alt sıralarında yer alan bir yönetici olabilir kanımca. bizi bu sene 3.'lüğe sevinecek hale getirdiler, eldeki şartlarla başarılıyız imajı yaratmaya çalıştılar. 27 yaşındayım bu sezon ki kadar hiç bir sezon sinirlenmedim. serdal adalı'yı destekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: BEETHOVEN

Fikrete göre bu sezon samet çok başarılıymış, ne diyorsunuz bu konuda ? Adama sormazlar mı ulan ne diye kovdun ozaman ? Alın taraftarı dövdüren başkanınızı başınıza çalın!

taraftarı dövdüren yd nin yanınada çalışan s.adalıya niye bşey demiyosun he çünkü o q7 yi getirdi parasını ödemesede olur al başkanını başına çal git tjk yı destekle
  • Bunlar demirören gibi gelir borç yaptırırlar daha sonra gider 10 yıllık stat gelirlerin kırdırırlar!

Bunlar nasıl koskoca şirketleri yönetiyorlar anlamış değilim. Bu adamlar normalde bakkal bile idare edemezler!

Yönetim bu sene bazı şeylerin içine etsede sırf kötü günde sahip çıktıkları için takdir edilir. Fikret başkanın devam etmesi hayrımıza olacaktır.
  • Ali Ece : Ben ve yıldırım demirören başkanlığa adaylığımızı koysak yıldırım demirören seçilir.Beşiktaşın böyle bi kongre yapısı var.

Fikret başkan hakediyor başkanlığı.Sırf o stad muhabbetine.Yanlışları da var ama hakediyor adam
  • Burada abuk subuk mesajlar yazanlar kesinlikle cikar sagliyor diye dusunuyorum baska bir acuklamasi olamaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay arkadas ya yine paracilar ortaya cikmis, bizim taraftar harbiden nankör ötesi. Yildirim Demiroren Türkiye'nin en zengin adamlarindan biri degil miydi 8 sene baskanlik yapti da ne oldu besiktasi bu zor duruma getirdi o ve yonetimi. Simdi borclar azaliyor ayrica herkesin saygisini kazanmis bir baskanimiz var ve Yildirim Demiroren yonetiminden bir adam, yine besiktasi yeri geldiginden destekten yoksun birakmis birkac is adami vs duyunca defolsun Fikret baskan gelsin Serdar adali yada herhangi xyz birisi. Bu mudur arkadas besiktaslilik, parali baskan sevdasi, populerlik, oylarin parayla satilmasi. Alsin levent erdogani da ordan da gelsin oylar olsun baskan. Helal olsun boyle taraftara, para para para. Gidin de bir Süleyman Seba'nın evini esyalarini gorun. Demekki Büyük insan büyük başkan Süleyman Seba başkan adayı olsa karsinda da populer parali adaylar olsa Seba'ya birkac oydan fazlasi cikmaz nede olsa parasi yok, helal olsun size halkın takımının tarafları, şerefli ikinciliklerin, stadini ali samiyen ve sukru saracoglu yokken dusunmeden sari kirmizi ve sari lacivertli takimla paylasan takımın taraflari.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Olur muuu caniiim, bize Kuuuaaaarezzzmmaaaaaa lazim, bize fener macinda 1 gol atip sonra komple yatan Simaooooooo lazim!!!

Bize boyle adamlari cuvalla paraya anlasarak getirip sonra parasini odemeden kacip giden bir de yetmezmis gibi yaptiklarini unuttuk sanip utanmadan geri gelen yoneticiler lazimmmm!!!

Borc yuku ve davalar sayesinde 110 yillik klubu UEFA'da sahtekar diye damgalattiran, kupalara katilmamiza engel olan adamlar lazim !!!

Is zora gelince klube baskan olmamak icin arkasina bile bakmadan ucagina atlayip teee Amerika'ya kacan, sonra da gelip TJK'ya baskan olan adamlar lazim !!!

----------------------------------------

Bize tasin altina elini koyan, onceki enkazi temizlemek icin gecesini gunduzune katan, ylan isine donen stad hikayesini cozen, borclari yapilandiran, adam gidi adam lazim degil (!)

Koclara bak beeee

• quote:

Orijinalden alıntı: bravoecho

Olur muuu caniiim, bize Kuuuaaaarezzzmmaaaaaa lazim, bize fener macinda 1 gol atip sonra komple yatan Simaooooooo lazim!!!

Bize boyle adamlari cuvalla paraya anlasarak getirip sonra parasini odemeden kacip giden bir de yetmezmis gibi yaptiklarini unuttuk sanip utanmadan geri gelen yoneticiler lazimmmm!!!

Borc yuku ve davalar sayesinde 110 yillik klubu UEFA'da sahtekar diye damgalattiran, kupalara katilmamiza engel olan adamlar lazim !!!

Is zora gelince klube baskan olmamak icin arkasina bile bakmadan ucagina atlayip teee Amerika'ya kacan, sonra da gelip TJK'ya baskan olan adamlar lazim !!!

----------------------------------------

Bize tasin altina elini koyan, onceki enkazi temizlemek icin gecesini gunduzune katan, ylan isine donen stad hikayesini cozen, borclari yapilandiran, adam gidi adam lazim degil (!)

Koclara bak beeee

Doğru haklısın bize duvar defans esküdeler, süzme gökhanlar lazım. Futbol dahisi samet akbabalar ve gol makinesi dentinho'lar nianglar lazım.

Nene gibi 34-35'liklerin peşinden koşan başkanlar lazım.

Taraftarını dövdüren yöneticiler lazım. Tarihinin en çok gol yediği sezonu yaşayıp, 3. olup, bunu başarı olarak lanse eden başkanlar lazım.

• şahsen ben destekliyorum ayrıca altınsayıda listesine kattı gibi birşey nerdeyse F.O'nun işi çok zor adalı her konuda daha güçlü
  • Yapılan yorumların hepsini dikkatle okudum. Hepsi sinirle yapılmış yorumlar.

Ben sinirimi bir tarafa bırakıyorum.

Bana göre Fikret Orman'ın kesinlikle devam etmesi lazım. Çünkü Serdar Bilgili'de ilk sezonunda kendisi gibi tecrübesizdi. Üstelik o zamanlar Futbol Şube sorumlusu Demirören'di. Buna rağmen işi öğrenerek çabaladı. Lakin kendisi ekonomik krizle hiç uğraşmamıştı.

Fikret Orman ise geçen sene batacak denilen kulübü bir şekilde yalpalayarakta olsa hata yaparakta olsa sonunda ışık olan bir tünele taşıyabildi.

Allah aşkına her sene Mayısta kazmalarla stadın önüne gitmiyor muyduk ? Bakın adam yıkıyor stadı.

Ayrıca Önder Özen'i getirmesi bile büyük bir olay. Şu anki görünüşe göre Beşiktaş faydalı oyuncuları transfer edebileceği ümidini yaşatıyor bana.

Birde diğer türlü düşünelim:

Serdal Adalı Beşiktaş'a gelirse ne olur ?

Demirören gibi tam bir otokrasinin olacaği bir şekilde yönetilir Beşiktaş.

Başkanın istediği adam alınır. Başkanın istemediği gönderilir.

Demirören 8 senede 10'dan fazla teknik adamla çalıştı.

Hiç bir sistem yokken alınan onca yıldızlar ne fayda verdi ?

Yalnız bir diğer önemli konu ise şudur:

Nevzat Demir gibi Beşiktaş'ı ekonomik anlamda destekleyecek bir kişi, ayrıca bana her zaman çok güven vermiş olan bir Hüsnü Güreli.

Hüsnü Güreli şu manzarayı tamamen çevirebilir. Daha önceki faydalarını biliyoruz.

Çok iddialı bir liste ile geliyor Serdal Adalı ama bizim sütten ağzımız yandı bir kere.

• Hayatımda ilk defa Beşiktaşlı blokladım.
  • Serdal' a ihtimal vermiyordum ama şu mansimov denilen lavuğu da yanına almış 3 tane yıldız alacağız diyor.Hey allahım..

Sağlam listesi var elinde ama ben Orman'dan yanayım.Güvenmiyorum Adalı'nın tayfaya..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThunderGamer

Serdal Adalı'yı sadece Quaresma konusundan destekliyorum.Ama gelirse takımı batıracağı aşikar.O yüzden Fikret Orman kalsın kesinlikle.

Sende de ne Q7 aşkı varmış sanki Adalı seçilirse Messi gelecek takıma. Biz başkanlıktan, listelerden, projelerden, geçen dönem yaşananlardan bahsediyoruz sen Q7'den madem bu kadar hastasısın Al Sadd mıdır nedir git o takımı tut sen de kurtul bizi de kurtar
  • Kimse kusura bakmasın ben rengini belli edenlerdenim. Tüm diğer takım taraftarlarının sinirlenip izlememe ihtimaline karşı her dizimde Beşiktaşlılığımı ortaya koydum.

Kızanlar da oldu, küfür edenler de.

Pişman mıyım, aslaBen Beşiktaşlıyım.

Şimdi kongrede de açık ve net olarak Fikret ORMAN diyorum

ÇÜNKÜ

Herkes tüyerken o ve arkadaşları çıktı ve elini taşın altına koydu.

Herkes kulübe haciz gelecek derken, o takımı şampiyonluk potasına soktu.

Yeni stat için izin aldı.

Borçları ödeyip Avrupa izni almak için canla başla çalıştı.

Boynumuzun bükük olacağını tahmin ettiğimiz bir sezonda gurur duyacağımız bir takım yarattı.

Seçimin sonucu ne olur kimse bilemez.

Beşiktaş'ın başkanı kim olursa olsun bizim Beşiktaşlılığımızda azalma olmaz. Yeni Başkanın emrine gireriz. Aşkımızda azalma olmaz.

Ama benim bir oyum var o da Fikret ORMAN ve arkadaşlarına

O FEDA dedi, ben de şimdi VEFA diyorum..

Birol Güven / HABER1903

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.