Şimdi Ara

Yok artık Nihat Doğan da mı....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • spor sitelerinden birinde denk geldim. düştüğümüz hallere bak. bu adam Galatasaray taktiklerini tartışıp Manciniyi eleştiriyor... Nihat Doğan birader Nihat Doğan....

Sneijderi oynatmam diyor

•  Yok artık Nihat Doğan da mı....
    Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükûnunu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne âleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek.
    Bu millet istiklalsiz yaşamamıştır. Yaşayamaz ve yaşamayacaktır. (Mustafa Kemal Atatürk)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1881

Haydaaaaaa!!! Galatasaray'ı kokoreç yaptınız. Yedirmem size Galatasaray'ı.

Orijinalden alıntı: Barış26

quote:

Orijinalden alıntı: 1881

Haydaaaaaa!!! Galatasaray'ı kokoreç yaptınız. Yedirmem size Galatasaray'ı.

''Galatasaray şampiyon olursa eşşeek gibi anırırım''
    Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükûnunu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne âleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek.
    Bu millet istiklalsiz yaşamamıştır. Yaşayamaz ve yaşamayacaktır. (Mustafa Kemal Atatürk)
  • Acaba Mancını iZlemiş midir ? Adam izlese bu Türkler kafayı yemiş der:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Dayı, bu ne ya?
    2 yıl önce açıldı
    Bu da mı Yerli araç?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.