Şimdi Ara

Serdar Adalı'yı destekleyen var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
0
Favori
3.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Destekleyenler parası için destekliyorlar. Başlarım parasına gördük parasını olanları. Ben paralı başkan istemiyorum kendi kendini yönetebilen. Beşiktaş istiyorum.
  • Normalde Fikret Orman'in yeni listeyle birlikte secilmesini istiyordum ama yukaridaki Adali'nin listesi dogruysa takimi ucururlar onlarin gelmesini isterim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecen donemde bu isimler aday olamazdi, bankalar kulube ususurdu. Parasiz yonetim imaji sartti, bankalar o riske giremezdi. Dusunuldugu gibi de oldugu kanaatindeyim. Borclar yapilandirildi, problemli dosyalar kapatildi, onun icin simdi bu isimler ortaya cikiyor. Bundan normal birsey yok, hersey olmasi gerektigi gibi isliyor aslinda. Klavyenin basindan konusmak kolay ama hic kimse gercekleri gormuyor, olabilecekleri dusunmuyor, kulubun icinde oldugu durumu anlamak istemiyor maalesef. Besiktasimiz icin en iyisi neyse o olacaktir...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • En zor zamanda elini taşın altına koyan Fikret Orman, takımı düze çıkaran Fikret Orman. Serdar Adalı sadece konu mankeni olmalı.
  • Yok.Gitsin at yarisi oynasin

• ben serdal adalının olmasını istiyorum yıldız transferler falan daha ne olsun başkan gibi başkan adam gibi adam parasıda var sanırım fikret ormandan ne gördükki feda feda dedi sonuç ortada serdal abey coşturur bizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4F3

ben serdal adalının olmasını istiyorum yıldız transferler falan daha ne olsun başkan gibi başkan adam gibi adam parasıda var sanırım fikret ormandan ne gördükki feda feda dedi sonuç ortada serdal abey coşturur bizi

kartalhaber.com ziyaretçisi
  • kartalbakisi'ndan alinti:

"besiktasta isler duzelince sebanin evine gitmek ne kadar kolay degil mi?

halbuki gecen sene bir telefon acip, abi gercekten yalcik karadenizi mi destekliyorsun diye soramiyolardi. gecen sene neden helallik icin evine gidilmemisti? yazik yazik, besiktasin avrupa dan kovulmasini saglayan belgeler hazirlanirken 2. baskandi, besiktas borclarla ucuruma yuvarlanirken de klubun 2. adamiydi. yeniden getirecek q7, simao gibi sonmus yildizlari ve besiktas bu sefer icinden cikarilamaz bir duruma dusecek...

ibretlik ayar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: o3

quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

Gecen donemde bu isimler aday olamazdi, bankalar kulube ususurdu. Parasiz yonetim imaji sartti, bankalar o riske giremezdi. Dusunuldugu gibi de oldugu kanaatindeyim. Borclar yapilandirildi, problemli dosyalar kapatildi, onun icin simdi bu isimler ortaya cikiyor. Bundan normal birsey yok, hersey olmasi gerektigi gibi isliyor aslinda. Klavyenin basindan konusmak kolay ama hic kimse gercekleri gormuyor, olabilecekleri dusunmuyor, kulubun icinde oldugu durumu anlamak istemiyor maalesef. Besiktasimiz icin en iyisi neyse o olacaktir...

geçen dönem aday olduğunda adaylıktan çekilsin diye ne alicengiz oyunları döndü.

serdal adalı'nın yanında hüsnü güreli gibi bir ekonomi uzmanı geliyor.
    100.yıl mimarı geliyor ekonomik yönden. bu adam varken mi borçtan eriyicez güldürmeyin...

Ne demek istediginizi anlamadim...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kalsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bravoecho

kartalbakisi'ndan alinti:

"besiktasta isler duzelince sebanin evine gitmek ne kadar kolay degil mi?

halbuki gecen sene bir telefon acip, abi gercekten yalcik karadenizi mi destekliyorsun diye soramiyolardi. gecen sene neden helallik icin evine gidilmemisti? yazik yazik, besiktasin avrupa dan kovulmasini saglayan belgeler hazirlanirken 2. baskandi, besiktas borclarla ucuruma yuvarlanirken de klubun 2. adamiydi. yeniden getirecek q7, simao gibi sonmus yildizlari ve besiktas bu sefer icinden cikarilamaz bir duruma dusecek...

ibretlik ayar.

• Serdal Adalı'nın başkanlık için aday olması bizim için artı. Rekabet arkadaşlar rekabet!! Fikret Orman daha sağlam liste çıkaracaktır.
  • Şikeci adamı başkan olarak istemiyorum. Önce kendini aklasın sonra yüzü varsa aday olsun.

• İçimizdeki İrlandalılar çıkıyor son birkaç gündür, çok güzel.

1 kişi de demiyor ki arkadaş adamlar Beşiktaş'ı bitirmek istiyor resmen, hala nasıl göremiyorsunuz..
  • s.adalı asbaşkanlık yaparken demirörenin takımı borç batağına sürüklediğini görmüyormuydu. neden sesini çıkarmadı. neden kulübün hiç geliri olmadı. birde kendine borçlı yaptı kulübü.
    başkan oldu diyelim 3-4sene sonra istifa etti. cebinden verdiği paraları isteyince ne yapacaksınız. fikret orman diye mi? bağıracaksınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

İçimizdeki İrlandalılar çıkıyor son birkaç gündür, çok güzel.

1 kişi de demiyor ki arkadaş adamlar Beşiktaş'ı bitirmek istiyor resmen, hala nasıl göremiyorsunuz..

Ama quaresma gelecek, yıldız transferi yapılacak

Şaka bir yana korktuğumuz başımıza gelecek gibi hissediyorum.
    Umarım yanılırım.
  • Bana Serdal Adali secilecek gibi geliyor. Insallah yanilirim. Ulan demiroren e yillarca katlandiniz, o Besiktas baskanligini kivirdi, ona Besiktas baskanligi buyuk gelmedi Fikret Ormana mi buyuk geldi. Yav birakin ya. Insallah Fikret Orman kazanir.

• quote:

Robinho.. drenthe.. bosingwa.. hepsi 3 milyondan gelir yine.
    Taraftar beste yapar. Eglenceler.
    8 ay sonra klüp ve bankalar kapıda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Encinyır.

quote:

Robinho.. drenthe.. bosingwa.. hepsi 3 milyondan gelir yine.
    Taraftar beste yapar. Eglenceler.
    8 ay sonra klüp ve bankalar kapıda.

Doğru tabi ama kısmen, 9 milyon ile batacak kulüp değiliz.Önemli olan nokta şu, sen Robinho balonuna senelik 4 milyon vereceksin, aylardır top oynamamış Drenthe'ye 2,5 vereceksin Bosingwa'ya tatil yapsın diye 3 milyon vereceksin, Ferdi 3,5 isteyecek haklı olarak.Almeida da.Olcay 2,5 isteyecek, Sivok 2 isteyecek, Gökhan artisti bile 1,5 ister.

Tamam para olmadan başarı olmaz ama bu şekilde de olmaz.Ne diyor başkan, stat faaliyete geçince 100 milyon $'dan fazla futbol takımı için bütçe oluşturulacak deniyor.İşte o zaman sönmüş veya balonları değil adam gibi 25'inde potansiyelini göstermiş kendini kanıtlamış oyuna aç yıldızları getirirsin.Burada laf kalabalığı yapanlar için hava hoş, hiçbiri oy kullanmıyor nasıl olsa.Vay efendim biz kulübün sahibiyiz falan..

• Forza Fikret Orman

Serdal Adalı kazanamayacağını bile bile aday oluyor. Murat Aksu ile beraber reklam peşindeler. Geçen sene zor durumdayken neredeydiniz ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.