Şimdi Ara

Serdar Adalı'yı destekleyen var mı? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
0
Favori
3.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bravoecho

quote:

Orijinalden alıntı: headcrusher8

quote:

Orijinalden alıntı: bajk

quote:

Burada bir paradoks var bence, şöyle ki;

Fikret Orman, Adalı aday olduğu için profesyonellerden oluşan güçlü bir liste mi yapar?

Seçimi kazanmak için kongre farelerini, oy simsarlarını mı alır yanına?

Bence ikincisi

yeni tüzük ile kongre simsarlarının sonunu getirmeye çalışan adama yaptığı yakıştırmaya bak. o yüzden levent erdoğan, demirören ,bülent deriş , nazmi koca vb. dernekçi başbelaları serdal adalıyı destekliyor dimi.

Peki sana Fikret Orman yaklaşık 1000 kişinin aidatlarını yatırdı desem ne dersin?

YD 800 kisinin aidatini, Adali 250 kisinin aidatini yatirdi diye bir haber de vardi dun... hadi Adali'yi anladik, YD ne ayak ???

Öyle yani YD 2000 Fikret Orman 1000, Beşiktaş Belediye başkanı İsmail Ünal da 800 kişinin aidatını yatırmıştı birkaç ay önce, şu an Demirören aday olsa açık ara yine kazanır ama yeni üye olan 3bin kişi var ve üyelik ücreti artırılmazsa bu sayı yükselecek bu da Altınsay gibi adaların işine gelecek zaten

• Dayım dedi ki : Ben Fikret'e vereceğim listesinde de İbrahim Altınsay varmış
  • Demirören'in Adalı'yı desteklediğine kaynak var mı?
  • quote:

quote:

quote:

Fikret Orman, Adalı aday olduğu için profesyonellerden oluşan güçlü bir liste mi yapar?

Bence ikincisi

yeni tüzük ile kongre simsarlarının sonunu getirmeye çalışan adama yaptığı yakıştırmaya bak. o yüzden levent erdoğan, demirören ,bülent deriş , nazmi koca vb. dernekçi başbelaları serdal adalıyı destekliyor dimi.

Peki sana Fikret Orman yaklaşık 1000 kişinin aidatlarını yatırdı desem ne dersin?

http://www.haber1903.com/Besiktas-13031-secim_oncesi_aidatlar_yatirildi.html

• serdar adalı zaten bu kulübü batırdı kesinlikle desteklemiyorum
  • Adalı'yı kesinlikle desteklemiyorum, yanında siyasi kişiler var, siyaset futboldan uzak olmalı yoksa, anlaraspor,anlaragücü gibi olaylar oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de gönlüm fikret ormandan yana. Ama serdal adalı kaldığı 1.5 yılda büyük paralar harcatmamıştır buna asla katılamam. Getirdiği isimlerin de çoğu kötü değildi sadece bu isimler yönetilemedi. Borç yapılırken Serdal Adalı nerdeydi diyenler yanlış içindeler
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bence ikincisi

http://www.haber1903.com/Besiktas-13031-secim_oncesi_aidatlar_yatirildi.html

Yanlış anlaşılıyorum galiba, ben Fikret Orman karşıtı değilim, Adalı çok iyi aidat yatırmadı falan da demiyorum. İkisinin de başkan olmasını istememem için yeterince sebep mevcut fakat şu an oyum olsa kesinlikle Fikret Orman'a veririm. Altınsay şu ortamda seçilemeyeceğine göre mecburen FO

• Var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheFormul

Demirören'in Adalı'yı desteklediğine kaynak var mı?

http://www.sabah.com.tr/Spor/Futbol/2013/05/25/abdde-buzlari-eriten-bulusma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sisyphus

Aslında bence de Adalı gelsin. Alamayacağımız kupaları şike şike alırız. Kendisi çok iyi bilir bu işleri.

Yalnız
    Senin Bilmediğin Bir Şey Var Sanırım ..
    Serdar Adalı Şike Yaptığı İçin Değil ,
    Transfer Mevzusundan Dolayı İçeri Girdi.
    Yani Sezon Bitmeden O İki Futbolcu İle Görüşülüyordu Zaten ..
    Avrupada'da Bu İşler Böyle Yürüyor Sezon Ortasında Futbolcu , Menajeri İle Görüşürsün Sezon Sonu İçin Anlaşmaya Çalışırsın ..
    Serdar Adalı Türkiye Kupası Finali İçin Şike Yapmadı ,
    Öyle Bir Şey Olsa Adam 1 Gol 1 Asist İle mi Oynar ? (İbrahim Akın)
    Ayrıca Diğer Futbolcu da Gol Attı Ama Hakem Saymamıştı Hatırlarsan Eğer ..
    Bu Nasıl Şike ..!
    Beşiktaş ŞİKE Yapmamıştır ..

• quote:

Orijinalden alıntı: SmtSvm

quote:

Orijinalden alıntı: Sisyphus

Aslında bence de Adalı gelsin. Alamayacağımız kupaları şike şike alırız. Kendisi çok iyi bilir bu işleri.

Yalnız
    Senin Bilmediğin Bir Şey Var Sanırım ..
    Serdar Adalı Şike Yaptığı İçin Değil ,
    Transfer Mevzusundan Dolayı İçeri Girdi.
    Yani Sezon Bitmeden O İki Futbolcu İle Görüşülüyordu Zaten ..
    Avrupada'da Bu İşler Böyle Yürüyor Sezon Ortasında Futbolcu , Menajeri İle Görüşürsün Sezon Sonu İçin Anlaşmaya Çalışırsın ..
    Serdar Adalı Türkiye Kupası Finali İçin Şike Yapmadı ,
    Öyle Bir Şey Olsa Adam 1 Gol 1 Asist İle mi Oynar ? (İbrahim Akın)
    Ayrıca Diğer Futbolcu da Gol Attı Ama Hakem Saymamıştı Hatırlarsan Eğer ..
    Bu Nasıl Şike ..!
    Beşiktaş ŞİKE Yapmamıştır ..

İddianameyi bir oku da ondan sonra yorum yap. Orada belirtilen suç "şike yapmak"

Yapmadıysa Yargıtay'da aklanır zaten ama alnındaki bu lekeyi temizlesin önce.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sırf bu konuya cevap atabilmek için telefon numaramı verdim siteye bu konu o kadar önemli benim için. Arkadaşlar feda sezonunda hepimizinde bildiği gibi Beşiktaş'ımız 3. oldu ve geçen seneden bazı yıldızlarla yollarını ayırdı. Oynanan futbol olumlu olsada çok amatörce hatalarla birçok puan kaybettik. Geçen seneki kadro kalsaydı bence Beşiktaş'ımız en kötü 2. olurdu. Tabi futbolda olsaydı olurdu diye birşey yok her zaman sonuçlar net olan doğrulardır. Şimdi bunu anlatmamın sebebine gelince Yıldırım Demirören zamanında Beşiktaş'ın kaç kupa kazandığına bakarak Yıldırım Demirören yönetiminin başarılı veya başarısız olduğunu bulabiliriz. Bence başarılıdır. Fikret Orman yönetimine gelince bence başarısızdır. Artık günümüz futbolu feda değil para futboludur. Bakalım Man.City'ye, PSG'ye Chelsea'ye, Galatasaray'a Fenerbahçe'ye, Malaga'ya, Monaco'ya bunların hepsi Başkanları sayesinde başarıyı yakalayan takımlardır. Kimin parası çoksa onun başarısıda fazladır. Parasız başkan istemiyorum. Parasız başkanların yönetiği takımlar her zaman başarısız olurlar. Paranın ne kadar etkili olduğunu M.city nin kaç yıl sonra yaşadığı şampiyonlukla anlayabilirsiniz. Bu örnek kesmediyse PSG'ye bakın bakalım bu seneye kadar en son ne zaman şampiyon olmuş. Ben Beşiktaş'ın başına petrol zengini birinin geçmesini çok istiyorum. Böyle biri aday olmadığına göre Serdal Adalı'yı tercih ediyorum. Bana akıl verme para verme sözüde Fikret Orman'a gitsin akılı bende veririm tasarrufu bende yaparım almam takıma kimseyi bilet fiyatlarını da düşürürüm al sana tasarruf ama böyle takım yönetme olmaz para koyacaksın cebinden. Galatasaray farkı çok açmış durumda bu farkı kapatmak için çok acil zengin birinin başkan olması lazım. Bana demeyin Beşiktaş'ı Demirören krize soktu diye sen,ben biz Beşiktaş'ı krize soktuk. 1 forma aldık 2 forma almak varken maçlara ücretsiz girmeye çalıştık kombine almak varken. Elimizi cebimize az soktuk dolayısıyla Beşiktaş bu hale geldi. Çok özlediniz herhalde Schieldenferld, Ekrem dağ, Seric, Fatih Sonkaya transferlerini millet içine çıkamıyoduk bu transferler yüzünden. 3-4 yıl önce ama millet her sezon başı bu sene Beşiktaş kesin şampiyon diyordu. Beşiktaş tam marka olmuşken geri tepti acil paralı biri gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: tsunami1151

Sırf bu konuya cevap atabilmek için telefon numaramı verdim siteye bu konu o kadar önemli benim için. Arkadaşlar feda sezonunda hepimizinde bildiği gibi Beşiktaş'ımız 3. oldu ve geçen seneden bazı yıldızlarla yollarını ayırdı. Oynanan futbol olumlu olsada çok amatörce hatalarla birçok puan kaybettik. Geçen seneki kadro kalsaydı bence Beşiktaş'ımız en kötü 2. olurdu. Tabi futbolda olsaydı olurdu diye birşey yok her zaman sonuçlar net olan doğrulardır. Şimdi bunu anlatmamın sebebine gelince Yıldırım Demirören zamanında Beşiktaş'ın kaç kupa kazandığına bakarak Yıldırım Demirören yönetiminin başarılı veya başarısız olduğunu bulabiliriz. Bence başarılıdır. Fikret Orman yönetimine gelince bence başarısızdır. Artık günümüz futbolu feda değil para futboludur. Bakalım Man.City'ye, PSG'ye Chelsea'ye, Galatasaray'a Fenerbahçe'ye, Malaga'ya, Monaco'ya bunların hepsi Başkanları sayesinde başarıyı yakalayan takımlardır. Kimin parası çoksa onun başarısıda fazladır. Parasız başkan istemiyorum. Parasız başkanların yönetiği takımlar her zaman başarısız olurlar. Paranın ne kadar etkili olduğunu M.city nin kaç yıl sonra yaşadığı şampiyonlukla anlayabilirsiniz. Bu örnek kesmediyse PSG'ye bakın bakalım bu seneye kadar en son ne zaman şampiyon olmuş. Ben Beşiktaş'ın başına petrol zengini birinin geçmesini çok istiyorum. Böyle biri aday olmadığına göre Serdal Adalı'yı tercih ediyorum. Bana akıl verme para verme sözüde Fikret Orman'a gitsin akılı bende veririm tasarrufu bende yaparım almam takıma kimseyi bilet fiyatlarını da düşürürüm al sana tasarruf ama böyle takım yönetme olmaz para koyacaksın cebinden. Galatasaray farkı çok açmış durumda bu farkı kapatmak için çok acil zengin birinin başkan olması lazım. Bana demeyin Beşiktaş'ı Demirören krize soktu diye sen,ben biz Beşiktaş'ı krize soktuk. 1 forma aldık 2 forma almak varken maçlara ücretsiz girmeye çalıştık kombine almak varken. Elimizi cebimize az soktuk dolayısıyla Beşiktaş bu hale geldi. Çok özlediniz herhalde Schieldenferld, Ekrem dağ, Seric, Fatih Sonkaya transferlerini millet içine çıkamıyoduk bu transferler yüzünden. 3-4 yıl önce ama millet her sezon başı bu sene Beşiktaş kesin şampiyon diyordu. Beşiktaş tam marka olmuşken geri tepti acil paralı biri gelsin.

2. olurdu dan sonrasını okumadım, kusura bakma.

• quote:

Sırf bu konuya cevap atabilmek için telefon numaramı verdim siteye bu konu o kadar önemli benim için. Arkadaşlar feda sezonunda hepimizinde bildiği gibi Beşiktaş'ımız 3. oldu ve geçen seneden bazı yıldızlarla yollarını ayırdı. Oynanan futbol olumlu olsada çok amatörce hatalarla birçok puan kaybettik. Geçen seneki kadro kalsaydı bence Beşiktaş'ımız en kötü 2. olurdu. Tabi futbolda olsaydı olurdu diye birşey yok her zaman sonuçlar net olan doğrulardır. Şimdi bunu anlatmamın sebebine gelince Yıldırım Demirören zamanında Beşiktaş'ın kaç kupa kazandığına bakarak Yıldırım Demirören yönetiminin başarılı veya başarısız olduğunu bulabiliriz. Bence başarılıdır. Fikret Orman yönetimine gelince bence başarısızdır. Artık günümüz futbolu feda değil para futboludur. Bakalım Man.City'ye, PSG'ye Chelsea'ye, Galatasaray'a Fenerbahçe'ye, Malaga'ya, Monaco'ya bunların hepsi Başkanları sayesinde başarıyı yakalayan takımlardır. Kimin parası çoksa onun başarısıda fazladır. Parasız başkan istemiyorum. Parasız başkanların yönetiği takımlar her zaman başarısız olurlar. Paranın ne kadar etkili olduğunu M.city nin kaç yıl sonra yaşadığı şampiyonlukla anlayabilirsiniz. Bu örnek kesmediyse PSG'ye bakın bakalım bu seneye kadar en son ne zaman şampiyon olmuş. Ben Beşiktaş'ın başına petrol zengini birinin geçmesini çok istiyorum. Böyle biri aday olmadığına göre Serdal Adalı'yı tercih ediyorum. Bana akıl verme para verme sözüde Fikret Orman'a gitsin akılı bende veririm tasarrufu bende yaparım almam takıma kimseyi bilet fiyatlarını da düşürürüm al sana tasarruf ama böyle takım yönetme olmaz para koyacaksın cebinden. Galatasaray farkı çok açmış durumda bu farkı kapatmak için çok acil zengin birinin başkan olması lazım. Bana demeyin Beşiktaş'ı Demirören krize soktu diye sen,ben biz Beşiktaş'ı krize soktuk. 1 forma aldık 2 forma almak varken maçlara ücretsiz girmeye çalıştık kombine almak varken. Elimizi cebimize az soktuk dolayısıyla Beşiktaş bu hale geldi. Çok özlediniz herhalde Schieldenferld, Ekrem dağ, Seric, Fatih Sonkaya transferlerini millet içine çıkamıyoduk bu transferler yüzünden. 3-4 yıl önce ama millet her sezon başı bu sene Beşiktaş kesin şampiyon diyordu. Beşiktaş tam marka olmuşken geri tepti acil paralı biri gelsin.

Yıldırım Demirören yönetimi başarılıdırdan sonrasını okumadım.Öldürseler okumam.

• Arkadaşlar kusura bakmayin biraz uzun oldu makalede yazsam sonuç belli. Kisaca demek istedigim bol bol Kartal Yuvasidan ürün alalim.

• quote:

Arkadaşlar kusura bakmayin biraz uzun oldu makalede yazsam sonuç belli. Kisaca demek istedigim bol bol Kartal Yuvasidan ürün alalim.

Usta bak bunu güzel demişsin de yukarıda okumadım dedim, devamı ile ilgili ne yazdığın hakkında benim altımdaki arkadaş çok net bilgi vermiş.Yani ne desem bilmiyorum ki olayları Milliyet'ten mi takip ettin diye sorabilirim sadece.
  • Yok hocam hiç bir gazeteden takip etmedim. Fikrinize saygı duyuyorum ama çok galyana getirdiler sizi çok yanlış bilgilendirdiler. Krizde dediler Ericsona tazminat parasi odediler. Krizdeyiz dediler rüstu ernst gitti escude niang geldi ayni yastalar masraflarida hemen hemen ayniydi. Gene uzun yazima baslamadan once soyleyim trabzonun borcu 200 m. Besiktasin 450 m di baskan 150 m hibe etmisti ts den 100 m fazla borcumuz olmasi krizmidir sizce. Ayrica gençlestirme politikasi ve krizin tam yonetimi ne demek oldugunu sporting lisbonun bu seneki kadro ve yonetimine bakarak gozebilirsiniz.

• quote:

Yok hocam hiç bir gazeteden takip etmedim. Fikrinize saygı duyuyorum ama çok galyana getirdiler sizi çok yanlış bilgilendirdiler. Krizde dediler Ericsona tazminat parasi odediler. Krizdeyiz dediler rüstu ernst gitti escude niang geldi ayni yastalar masraflarida hemen hemen ayniydi. Gene uzun yazima baslamadan once soyleyim trabzonun borcu 200 m. Besiktasin 450 m di baskan 150 m hibe etmisti ts den 100 m fazla borcumuz olmasi krizmidir sizce. Ayrica gençlestirme politikasi ve krizin tam yonetimi ne demek oldugunu sporting lisbonun bu seneki kadro ve yonetimine bakarak gozebilirsiniz.

Usta valla kusura bakma da sen çok çok çok gerilerde kalmışsın, epey uzun bir yazı yazmam gerek seni bilgilendirmek için, o kadar vaktim yok maalesef.Kusura bakma.

• işte böyleleri geliyor uzunca bişeyler yazıyor. Sanki uzun uzun yazınca haklı oluyolar gibi. Yürüyün gidin akhisarı tutun siz
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.