< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oceanic815 -- 3 Haziran 2025; 13:32:9 > |
|

2 Mobil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oceanic815 -- 3 Haziran 2025; 13:32:9 > |
|
|
Gsnin kadrosu ve oyun gücü şampiyonlar ligi seviyesinde. Doğru yönetim, doğru planlama , doğru oyuncu grubu ve doğru hoca ile başarı geldi. Gelmeye de devam edecek. Biz de bakmaya devam edeceğiz
|
|
Galatasaray Türkiye liginden ihraç edilmeli... Galatasaray ligden ihraç edilsin Türk futbolu Avrupa seviyesine çıkar...
|
|
Forumda ki Gsli yöneticiler haddinizi bilin.
Gelip buraya hakaret, suç içermeyen yorumları siliyorsunuz. Sizin üyeleriniz kendi konularında bizim hakkımızda salıncak, 8taş gibi her türlü alaycı isim takmaları kullanıyor. Biz okyanus yazsak mesaj siliniyor. Derhal bu konuda açıklama istiyoruz sizden. |
|
Ezeli rakibimiz ebedi dostumuz BJK kulübünün değerli taraftarlarına yeni sezonda başarılar dilerim.
|
|
Niye forma arkası sponsorluğunun Safi çimento olduğunu da anladık Ciro ile Rafa'ya beton yetmeyeceğini bildikleri için sponsorluğu ordan almışlar böyle bir ileri görüşlülük yok |
|
BJK BÖLÜMÜNE ADMİN OLMAMI İSTEYENLER +
|
|
Merhaba
Modluga adayım Mod olmamı isteyenler + ya çök |
|
Sanırım Gs nin hakemler tarafından nasıl kollandığının tescilidir. Türkiye de ittirilip şampiyon olup avrupada tokatlanmaktan bıkmadılar :d |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WmLord -- 27 Mayıs 2024; 23:53:34 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
Yeni konu hayırlı olsun. Gelecek sezon hakkında çok iyi şeyler düşünmüyorum. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WmLord -- 28 Mayıs 2024; 0:13:24 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Hayırlı olsun bu seneki yolculuk daha uzun sürecek çünkü Haziran'dan itibaren önce enkaz kaldırılacak sonra antrenör ve hızlı transferler ile uyum sürecine ihtiyacımız var umarım yolun sonu iyi biter. Açıkçası düzgün bir antrenör ve yapı kurup Avrupa'da ilerleyen bir Beşiktaş görmek istiyorum. FB'nin bu sene yaptığı hataya düşmemeliyiz ellerinde Avrupa kupası alma fırsatı sonuna kadar varken eli boş döndüler elimize Avrupa imkanı gelirse lig filan umursamamalıyız. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theKing_ -- 28 Mayıs 2024; 0:18:5 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WmLord -- 28 Mayıs 2024; 0:28:13 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
İlk sayfadan yerimizi alalım. |
|
Yeni sezon tüm Beşiktaşlılara hayırlı olsun.Umarım bu sene çektiğimiz çileleri tekrar çekmeyiz.İyi bir teknik direktör seçimi ile güzel bir oyun oynayalım şampiyon olamasak bile, şampiyonluk mücadelesi veren bir Beşiktaş izleriz umarım hayırlısı... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ricardo Quaresma -- 28 Mayıs 2024; 0:33:35 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 28 Mayıs 2024; 0:35:55 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
| _____________________________ |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KonsolMania -- 28 Mayıs 2024; 0:42:24 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|