Şimdi Ara

Arda'nın Galatasaraylı'lığı da bu kadarmış!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
5.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Adam bizi bildiğin işletmiş. Senelerdir benim için herşey Galatasaray'dan önce gelir diyen, burası benim yuvam diyen adam en kötü günümüzde takımdan ayrılabilmek için yırtınmış adeta. Büyük kaptanı geçtim ben bugüne kadar Galatasaray'dan ayrılmayı bu kadar çok isteyen bir oyuncu daha görmedim. Adam Galatasaray'ın sözleşmeli futbolcusuyum bile dedi, benim Galatasarayla aramdaki ilişki bu sözleşmeden ibarettir dedi adeta ama biz yine de büyük kaptandır çok yıprandı destek olalım dedik. Ama şimdi belli oldu ki bunların hepsi de birer bahaneden ibaretmiş. Kafasının en rahat olduğu herşeye en baştan başlayabileceği şu sezonda, en kötü gününde gemisini bıraktı kaptan. İnanın Ardayı çok seven her zaman kalmasını isteyen biriydim. Ama bundan sonra hiçbir zaman gözümde gerçek Galatasaraylı olmayacak. Şu an gerçekten çok üzüldüm hem böyle bir oyuncuyu kaybettiğimiz için hem de bu Galatasaraylılık duygu sömürülerine inandığım ya da zamanında gerçekten inanmak istediğim için.
    Burada efsane olarak anılabilecekken şimdi gitsin ve atletico madridden de öyle zamanında bizde de Arda diye bir türk oyuncu vardı yetenekliydi diye anılan bir futbolcu olsun bakalım.
    Ben de şimdi zamanında Galatasaray formasını terletmiş biri olarak Arda'ya teşekkür ediyorum ve gelecekte başarılar diliyorum. Bundan sonra sözleşme de kalmadığına göre Galatasaray ile Arda arasındaki tek bağ da bu olmalı bence.







  • +1905
  • +190500000000000000000000000000000
  • Çekim ekinden sonra kesme işareti konmaz,böö

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onu bu derece GS'den soğutan , GS taraftarı.Yavaş yavaş taraftar profili değişiyor , eskiden 14 sene şampiyon olunmazken stad full çekerdi , şimdi başarı gelmediği zaman oyuncunun özel hayatına kadar inilip beste yapılıyor.

    Arda , en iyisini yaptı.Ben onu Galatasaray'da en sevdiğim 3-4 oyuncu arasında sayarak hatırlayacağım.
  •  Arda'nın Galatasaraylı'lığı da bu kadarmış!


    Sen bunları haketmedin arda arkadan sallayanlara inat avrupa kariyerinde başarılar
  • ''F.T. babam gibidi, bu sene çok güzel işler yapacağız beraber '' dedikten bir süre sonra ''ben avrupaya gitmek istiyorum'' demek ne kadar renklere tutkulu olduğunu göstermiştir... kimse savunmasın ardayı savunan kendine savunsun... 3-5 maç dışında ne yaptı bu vatandaş? 2.5 yıldır heyecanını kaybetmiş şekilde oynuyor... attığı gol sayısı iki elin parmaklarını geçmez... o gollerde kaç kere o yüce taraftarın coşkusuna kapılarak sevindi???? yolu açık olsun.... yarın öbür gün emre gibi fenerin kapısında yatarsa kimse şaşırmasın aga!!!
  • +1905
  • +1905
  • Gitmese harcanıyor, gitti harcadınız. Siz ne kadar faydalı gs taraftarısınızda eleştiriyorsunuz ?
  • karar doğru zamanlama yanlış
  • Carruscayı geri getirsinler gayet yetenekliydi Arda yüzünden gitmişti forma şansı bulamamıştı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: XaViEsTa

    ''F.T. babam gibidi, bu sene çok güzel işler yapacağız beraber '' dedikten bir süre sonra ''ben avrupaya gitmek istiyorum'' demek ne kadar renklere tutkulu olduğunu göstermiştir... kimse savunmasın ardayı savunan kendine savunsun... 3-5 maç dışında ne yaptı bu vatandaş? 2.5 yıldır heyecanını kaybetmiş şekilde oynuyor... attığı gol sayısı iki elin parmaklarını geçmez... o gollerde kaç kere o yüce taraftarın coşkusuna kapılarak sevindi???? yolu açık olsun.... yarın öbür gün emre gibi fenerin kapısında yatarsa kimse şaşırmasın aga!!!


     Arda'nın Galatasaraylı'lığı da bu kadarmış!


     Arda'nın Galatasaraylı'lığı da bu kadarmış!


     Arda'nın Galatasaraylı'lığı da bu kadarmış!


     Arda'nın Galatasaraylı'lığı da bu kadarmış!




  • adam 20milyon dolar kazandırdı gitti adam para kazandırmadan gitmedi adamı niye eleştiriyorsunuz gitmek istiyor bunalmış medyadan napabilirizki
  • Arda'yı küstüren bu taraftar. Hiç bir suçu yok onun. 20 bin kişi sizin sevgilinize küfür etse durur musunuz orada?
  • kendinizi biraz da ardanın yerine koyun burda harcanıyor adeta
  • http://forum.donanimhaber.com/m_45367848/mpage_1/key_/tm.htm
    konuya yazmış olduğum mesaj.
    tarih:21 Aralık 2010

    Arkadaşlar bu erman ve ahmet denen şaklabanların yorumuna katılan galatasaraylıların aklından şüphe ederim.Bu gece programda yaşananlar rezillikten ve terbiyesizlikten başka birşey değil.Görüntüleri izlememiş ve bu iki vatandaşın yaptığı yorumları dinleyen insanlar ortada büyük bir husumet var sanacaklar, ancak biri pancar gibi içmiş gelmiş diğeri zaten normalde ayık kafayla gezmeyen iki şahsiyet.

    Sorarım size; bir büyüğünüz, daha önce aranızda diyalog geçmiş bir klüp başkanı size patavatsızca ama kötü niyetle değil, onlarca kameranın karşında "ulen" diye hitap etse, siz ne yaparsınız ? Kimse "şöyle ,böyle derdim " diye maval okumasın lütfen.Arda orada o patavatsızlık karşında verilebilecek cevaplardan birini verdi.Terbiyesizliğe ,terbiyesizlikle karşılık vermek bizim KAPTANımıza yakışmaz.

    Sizden ricam eğer hakikaten galatasaray taraftarıysanız, zaten takımın durumu içler acısı ortada lütfen bu edi ile büdüye itimat etmeyiniz.Arda olmadan takımın halini görüyorsunuz, şimdi tribünlerde ,ciddi ciddi yanlış algılayıp, saçma sapan protestolarda bulunurlarsa vay halimize Arda'ya o zaman gerçekten el sallayın.

    Şimdi size sorarım;
    Bu kötü günleri yaşayan hangi insan evladı gitmek istemez ? Arda 21 Aralık 2010 tarihinde Galatasaray'ı kafasında bitirmiştir arkadaş !
    Empati yapın biraz.9 ay önce medyadaki bu ve birçok benzeri olayı unutmak olmaz.Olası bir başarısızlıkta yine Arda'nın anasından emdiğini burnundan getirecek millet.Galtasayda nekadar çok kazanırsa kazansın,Galatasarayda ne kadar çok sevilirse sevilsin tarih tekerrürden ibarettir.Türkiye'de medya ve spor severler kafasını değiştirmedikçe nice Arda'lar tabiri caiz ise kaçarak ülkeyi terk edecekler.

    Şimdi bizlere düşecek görev Arda'ya yurt dışında sahip çıkmalıyız.Onun başarılarıyla sonuna gururlanmalıyız.Unutmayınız ki Arda Turan Galatasarayımızın yetiştirmiş olduğu en büyük değerlerden biridir.Emre Belezoğlu'yla kıyaslamayınız.Galatasaray istemedikçe Türkiye'de başka bir takıma gideceğine de inanmıyorum.




  • Zaten yıllardır kendi de dile getiriyordu Avrupa'ya gitmek istediğini ama gittiği kulüp kesinlikle bizden büyük değil. Keşke Arsenal, Liverpool, Inter gibi takımlara gitseydi. Kalıp bir efsane olabilirdi ama tercihini farklı yönde yaptı. Takımını en zor zamanında bırakarak gitti. Kimseyi zorla tutacak halimiz yok, kimse Galatasaray'dan üstün değildir. Daha ne Arda'lar gelir geçer. Yeni takımında başarılar dilerim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KIDD

    .....Senelerdir benim için herşey Galatasaray'dan önce gelir diyen, .....


    quote:

    Orijinalden alıntı: KIDD

    .....Senelerdir benim için herşey Galatasaray'dan önce gelir diyen, .....


    Arda yıllardır bunun tam tersini söylüyordu.
    Bir yanlışlık olmasın?
  • @Xavi... hocamhttp://forum.donanimhaber.com/m_51520858/mpage_1/f_/key_//tm.htm#51520858 bu mesajı da görmeni dilerim.Belki fikrini değiştirir.Ayrıca kırmaya kırılmaya gerek yok , medeni şekilde tartışabiliriz.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.