Merak ettim bu adam beşiktaşlı mı? fenere transfer olduğunda ben zaten fenerliydim gibi bir söz söylemiş doğru mu?
Sergen Beşiktaşlı. Ama sonradan Fenere gittiğinde böyle bir söz söylediği doğru. Ayrıca İstanbulspor'dan gitti Fener'e o yüzden tutunabilmek adına bunları söylemiş olabilir. Çok geçmiş zaman.
Şu anda paso Beşiktaşlı olarak konuşuyor.
quote:
Orijinalden alıntı: comennias
Sergen Beşiktaşlı. Ama sonradan Fenere gittiğinde böyle bir söz söylediği doğru. Ayrıca İstanbulspor'dan gitti Fener'e o yüzden tutunabilmek adına bunları söylemiş olabilir. Çok geçmiş zaman.
Şu anda paso Beşiktaşlı olarak konuşuyor.
pek beşiktaşı savunduğu yok ama
quote:
Orijinalden alıntı: Onder1911
pek beşiktaşı savunduğu yok ama
Benimde katılmadığım yorumları var ama Sergen bazı şeyleri haklı olarak söylüyor.
Mesela Beşiktaş'ın en büyük sorunlarından birisinin Mendes olduğunu söylüyor. Beşiktaş'ın senelerdir kötü yönetildiğini söylüyor. 32 yaşında bana jübile teklif ettiler dünya paraya 35'lik Guti'yi aldılar diyor.
Bu söylediklerinde tamamen haklı.
Aslında hepimizin dert yandığı şeyleri söylüyor.
He büyük futbolcuydu. Yıllarca kendisini seyrettim, sahada hiç bir zaman kulübe zarar verdiğin görmedim. Şu an zaten klip yapıyorum kendisine. Hazır olunca ben anlatmam millet izler.
Hatta şu an hazırladığım yarım kalmış şeyi kendim izliyorum. Hani derler ya bu adam kendine baksa Barcelona'da Real Madrid'de oynar. Kesinlikle yalan değil o.
Hatta şu an hazırladığım yarım kalmış şeyi kendim izliyorum. Hani derler ya bu adam kendine baksa Barcelona'da Real Madrid'de oynar. Kesinlikle yalan değil o.
Ama işte işin püf noktası da kendi demeci değil mi...? Net olarak hatırlamıyorum ama içeriği "Bana herkes istesen Real Madrid'de oynardın diyor ama Real Madrid'de oynamak isteyen kim?" şeklindeydi.
quote:
Orijinalden alıntı: 2o1o
quote:
Ama işte işin püf noktası da kendi demeci değil mi...? Net olarak hatırlamıyorum ama içeriği "Bana herkes istesen Real Madrid'de oynardın diyor ama Real Madrid'de oynamak isteyen kim?" şeklindeydi.
Alıntıları Göster
çocukluğunda Fenerbahçeliymiş sonradan Beşiktaşlı olmuş...
quote:
Orijinalden alıntı: _bertuğ_
çocukluğunda Fenerbahçeliymiş sonradan Beşiktaşlı olmuş...
Alıntıları Göster
valla isterse ürdün köy hizmetleri sporlu olsun
ülkenin yetiştirdiği en büyük yeteneklerden..kendisinden sonra yanına yaklaşan yok..bizim altyapımızın yetiştirdiği bi futbolcu olması bana yeter
quote:
quote:
Ayrıca neden maçlarda koşmuyorsun sorusuna yoruluyorum diye cevap verdi
quote:
quote:
quote:
Muhabir: Sergen senin için antreman yapmıyor diyorlar Sergen: Dogrudur
quote:
quote:
quote:
quote:
Muhabir: Sergen senin için antreman yapmıyor diyorlar Sergen: Dogrudur
Alıntıları Göster
Yanlis hatirlamiyorsam Sergen yalcin 4 Büyüklerde futbol oynadi gercekten cok ilginc ve merak edici soru sormussunuz.
Tebrik Ediyorum :)
Paraspor
quote:
Orijinalden alıntı: EM4
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
SAçma sapan yorumları var kendisinin. Zira maçları bile izlediğini düşünmüyorum kendisinin.
quote:
Orijinalden alıntı: sungate
SAçma sapan yorumları var kendisinin. Zira maçları bile izlediğini düşünmüyorum kendisinin.
Alıntıları Göster
Son zamanlardaki yorumlarına katılıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Daxteroy
Son zamanlardaki yorumlarına katılıyorum.
Alıntıları Göster
Sergen kendini atlara kaptırmasaydı cok daha iyi bir futbolcu olabılırdı mukemmel bır yeteneği vardı
quote:
Orijinalden alıntı: Toraman1903
Paraspor
quote:
Orijinalden alıntı: erkayer62
quote:
Orijinalden alıntı: Toraman1903
Paraspor
Alıntıları Göster
Bazen dinlerim kendisini, her fikrine de katılıyorum neredeyse.Adam iyiliğimiz için konuşuyor, takımı fark etmez.