Şimdi Ara

Semih'in Galatasaray Maçındaki Tertemiz Golü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu kadını yakalyıp bir yerde döveceksin ya

|AC/DC|Iron Maiden|Kiss|Metallica|Nickelback|Muse|Guns N'Roses|Duman|Deep Purple|Three Days Grace|Airbourne|
    |Supernatural|How I Met Your Mother|The Big Bang Theory|Game of Thrones|
    PSN:ulas_ulas
  • Ah ah aziz başkan dışarda olsaydı bu gol 2 lik sayılırdı.

Orijinalden alıntı: Balotelli

Ah ah aziz başkan dışarda olsaydı bu gol 2 lik sayılırdı.
    Lubeden sonrasını okumadım. lube hede hödö..

gündem yaratma derdinde sokaktaki dilenci kadar değeri yok gözümde. kaale almıyorum.sizde almayın..

ŞAMPİYONLUK ŞARKISI BÖYLE YARIM KALMAYACAK,O KUPA BİR GÜN ELLERİNİZ DE KALKACAK!
  • Konu acmasaydin keske.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ben bir insanın kendi fikirleri ile bu kadar ekstra saçmalayabileceğine inanamıyorum ya.

" Ve işte 'polisiye taktik' orada başladı.
    Sanki ellerinde copları, kalkanları yokmuş da, taraftara karşı çaresizlermiş gibi, kapının da açık olduğunu bildikleri halde, onca polis aynı anda orta sahaya doğru koşarak geri çekildi. Taraftarlar önce şaşırdılar, sonra 'kaçan kovalanır' tezine uygun düşecek şekilde sahaya daldılar. Ve polis, taraftarı sahaya sokma planında başarılı oldu."

Orijinalden alıntı: avianca

gündem yaratma derdinde sokaktaki dilenci kadar değeri yok gözümde. kaale almıyorum.sizde almayın..

Alıntıları Göster
    şu cevabı çok seviyorum:

yav he he

Orijinalden alıntı: Eli Wallach

Konu acmasaydin keske.

+1905

yöneticilerden rica edip konuyu sildirt istersen

Devlet Bahçeli'nin resmini şuraya koyardım ama ban yiyeceğim için gerek yok.O yüzden siz "Lube Ayar" diye görselleri aratın karşınıza çıkar zaten.

Orijinalden alıntı: kuşburnu

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Lube Ayar adina gercekten cok uzuluyorum.

Tapelerde Aziz Yildirimin metresi olduguna dair telefon gorusmeleri yazismalari vardi. Bunlar hic dogrulandi mi?

Hani biraz anlarim belki o zaman Lube Ayar in bu anlamsiz GS dusmanligini ve bu denli FB propogandasi yapmasini.

Omer Cavusoglu nun bayan versyonudur benim icin Lube Ayar. Bir bayanin bu kadar fanatik ve provokator olmasi beni uzdugu icin kendisini Omer Cavusoglundan cok cok daha az severim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Schizophrenia

Devlet Bahçeli'nin resmini şuraya koyardım ama ban yiyeceğim için gerek yok.O yüzden siz "Lube Ayar" diye görselleri aratın karşınıza çıkar zaten.

Alıntıları Göster
    kadına şiddete karşıyım ama bunu bulduğun yerde pataklayacaksın insan değil bu, insanları hayvanlardan ayıran özelliği düşünebilmesi değil mi

Orijinalden alıntı: Schizophrenia

Alıntıları Göster
    acaba aynı tepkiyi geçen sezon Türk telekom arena da baros'un gökhan gönülden nizami bir şekilde topu çalıp gool atıpta iptal edildiğinde de verdi mi acaba. Barosun ki tertemiz gooldü, gökhan gönülün dalgınlığına gelmişti. Bu ise her yerde faul.. Barosun goolü sayılsa maç 2-0 olacaktı, döndü 2-1 oldu bitti maç..

• quote:

Orijinalden alıntı: VGroove

Lubeden sonrasını okumadım. lube hede hödö..

Aynen.

Australian Dream
  • quote:

Orijinalden alıntı: Franco Baresi
    nizamı gol diyorsun kısaca. çok ilginç..

Çok net bir şey söylenemezdi diyorum.
    Nizami mi değil mi ona girmedim.Semih bir faul yapmadı Muslera bir gafletle topu olmayacak yere, Semih'in kucağına bıraktı bir anda.
    Yani bu tarz pozisyonlar hakemin her türlü haklı olduğu pozisyonlar.Verse de haklı orada vermese de.
    Yukarıdaki mesajımı başka amaçla yazdım.Durduk yerde pozisyon tartışmasına dönmesin bıktım zaten pozisyonundan da maçından da.

quote:

Nizami mi değil mi ona girmedim.Semih bir faul yapmadı Muslera bir gafletle topu olmayacak yere, Semih'in kucağına bıraktı bir anda.
    Yani bu tarz pozisyonlar hakemin her türlü haklı olduğu pozisyonlar.Verse de haklı orada vermese de.
    Yukarıdaki mesajımı başka amaçla yazdım.Durduk yerde pozisyon tartışmasına dönmesin bıktım zaten pozisyonundan da maçından da.

nasıl istiyorsan hoca

• quote:

Lube mube bilmem de hakem o golü verse niye verdin diye kıyamet de koparamazdı millet.
    Ama nasip meselesi öyle olsaydı böyle olsaydı demeye gerek yok.
    Netice de Gs 9 puan farkın ardından aldı ligi.Biz de bu sene topçularımızın özverisi sonucu iki kupada da final oynayıp birini alarak taçlandırdık mücadeleyi.
    Tekrar tekrar aynı şeyleri konuşmaya gerek yok bir iş olacağına varıyor ben bunu gördüm.Yoksa arena'da 1-2 aldığımız maçı yaşamazdık.O maç 1-2 bitecekti Gs dünyaları kaçırdı biz attık.Orada Semih atsa belki yine berabere bitecekti..

kıyamet kopmaz mıydı?
    degaj hiçbir şekilde kesilemez. "o golü vermeseydi" demenin anlamı yok, çünkü kuralları bilip de o pozisyonu gören hiçbir hakem o golü vermez.

• quote:

Orijinalden alıntı: .Tolga.

Ben bir insanın kendi fikirleri ile bu kadar ekstra saçmalayabileceğine inanamıyorum ya.

" Ve işte 'polisiye taktik' orada başladı.
    Sanki ellerinde copları, kalkanları yokmuş da, taraftara karşı çaresizlermiş gibi, kapının da açık olduğunu bildikleri halde, onca polis aynı anda orta sahaya doğru koşarak geri çekildi. Taraftarlar önce şaşırdılar, sonra 'kaçan kovalanır' tezine uygun düşecek şekilde sahaya daldılar. Ve polis, taraftarı sahaya sokma planında başarılı oldu."

İçmişim başım dönüyor Lube kardeş

quote:

Alıntıları Göster
    şu videoyu bi izleyin.
    DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=3de7_wD8UWQ]
    semih araya giriyor hakem anında düdüğü çalıyor muslerada tabi hakemle gözgöze olduğu için bir daha topun peşini bırakıyor. hakem düdüğü çalmamış olsa semih araya girdikten sonra 2 saniyeden fazla bir süre top yerde kalıyor semih arkasını dönüp vurana kadar muslera o topu 50 kere tutardı veya uzaklaştırırdı. muslera direk kendini yere bile bıraksa top kucağında kalırdı yani golü vermedi değil pozisyonu vermedi deyin çünkü faul olmasa bile semihin atacağı kesin değildi

• quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

şu videoyu bi izleyin.
    DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=3de7_wD8UWQ]
    semih araya giriyor hakem anında düdüğü çalıyor muslerada tabi hakemle gözgöze olduğu için bir daha topun peşini bırakıyor. hakem düdüğü çalmamış olsa semih araya girdikten sonra 2 saniyeden fazla bir süre top yerde kalıyor semih arkasını dönüp vurana kadar muslera o topu 50 kere tutardı veya uzaklaştırırdı. muslera direk kendini yere bile bıraksa top kucağında kalırdı yani golü vermedi değil pozisyonu vermedi deyin çünkü faul olmasa bile semihin atacağı kesin değildi

video çıkmamış:

http://www.youtube.com/watch?v=3de7_wD8UWQ

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.