Şimdi Ara

Tuncay Şanlı: Beşiktaş İnşallah Fenerbahçe'yi yener.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 28 Kasım 2001'de Beşiktaş-Sakaryaspor Türkiye Kupası 3.tur karşılaşması yapıldı.Beşiktaş maçı 2-1 kazandı. Sakarya'nın golünü Tuncay Şanlı attı. Bu maçtan 3-4 gün sonra 2 Aralık'ta Kadıköy'de Fenerbahçe-Beşiktaş maçı vardı. Maç sonrasında Röpörtaj veren Tuncay Şanlı'nın demeci. "Beşiktaş Fenerbahçe'yi inşallah yener.Beşiktaş'ın kazanmasını umuyorum"
    Umduğu oldu Beşiktaş,Fenerbahçe'yi Kadıköy'de 1-2 yendi.

Bu Tuncay bey şimdi Kartal'a biniyor!!!. Fenerbahçe taraftarıda bu kırmızı yanaklının sahte şovlarına kanıyor!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemil14 -- 31 Mart 2006; 17:25:50 >

• boşversene sen..bu ülkede rakipler için ne demeçler veren tipler bizzat kendileri gibi o kulüplerle sözleşme imzaladılar..sanki ilk defa tuncay mı yapıyor bunu..yarın bi gün bu takımdan ayrılır fener e yapar..
  • Şahsen Tuncay Şanlı nın BJK li olduğunu biliyodum sakaryalı bi arkadaşımın arkadaşının yakın arkadaşı ( cümle biraz garip oldu ama ) arkadaşımın aileside sakaryanın tanınan ailelerindendir. Bana Tuncay Şanlı danda bahsetmişti sakaryada ne araba kulandığı nerelere girip çıktığı gibi abisinin ne iş yaptığı gibi yani işin özü bu adam aslında BJK li ama hepsinden önemlisi PROFOSYONEL

quote:

Orjinalden alıntı: shane
    bu adam aslında BJK li ama hepsinden önemlisi PROFOSYONEL

profosyenel olsa o hareketi yapmazdı..
    "Satranç oynamayı sevmiyorum çünkü hayatın çok az anlamı olduğu acımasız bir zamanda doğmuş bir oyun olduğu için. Herkes bazı insanların diğerlerinden daha değerli olduğuna inanıyordu. Şahlar ve piyonlar... Ben hiç kimsenin bir başkasından daha değerli olduğunu düşünmüyorum. Satranç sadece bir oyundur ve gerçek insanlar birer taş değillerdir. Bu dünyaya sanki bir satranç oyunuymuş gibi bakan herkes kaybetmeyi hak eder." Harold Finch
  • 5 sene önce ki yapılan demeci tartışmak mantıksız bence.o zaman başka klüpte ymiş şimdi başka hem profesyonel hesapta.
  • Belki ETO'O önceden CHEALSE liydi ama şimdi BARÇA ya gol atıyor nasıl olacak bu iş.

Çok saçma bi konu. O zaman futbolcular sadece tuttukları takımlarda oynasınlar. Ben küçükken beşiktaşlıydım büyüyünce futbolcu olucam ama sadece Beşiktaş ta oynucam bunun gibi bişi oluyo senin dediğin. Var mı böle bi şi yaf.

Ne demişler tuttuğun takım değil oynadığın takım!...

Orjinalden alıntı: visualize

tuncay GS idi GS almayınca KIRILDI HERHALDE SONRA TAKIM DEGİŞTİRMİŞ...

çoğunuz bilemzsiniz ama Necati de koyu bir FB lidir... nereden mi biliyorum? Altayda oynarken Aydinspor'a kiralanmıstı ve de sık sık Aydınspor tesislerine gidiyordum, enistemin oglu 3ncü kaleciydi, o zaman ligtv yeni almıstı maclari ve futbolcular maclari birlikte izliyordu ve necati her fb gol atınca bagiriyordu

O yüzden FB yi tercih etti birazda. Sonra bizim arkadaşlar bu adamı Sakaryadan tanıyor, yani Tuncay bizzat Sakaryada bankada herkesin ortasında bizim arkadaşa gidip BABA NABER diyip öpen bir insan filan

Gerçi farketmez parasını alıyor ya ona bak. Ben FB liyim ama GS den ekmek yesem paramın hakkını sonuna kadar vermek isterim yakışanı budur...

Necati FB li evet, o yüzden taraftar onu sevmiyor ama adam bize gelince golleri atmasını biliyor. Adam takımını sırtlıyor helal olsun, sene sonunda gidecekmiş ama durmaz ben olsam bende durmam

Emre B. de Fenerbahçeli ama GS deyken gaza gelip FB hakkında laf bile etti dengesiz.
    2017 VW Passat Highline**2018 VW Golf R-Line
  • Bu haberlerin hepsi yalandır arkadaşlar bundan bir kaç ay önce antu ya bir röpörtaj veren tuncayın yakınları böyle diyor.''tuncay sakaryanın en efendi adamlarından dır ...onun en büyük çocukluk hedefi DE FENERBAHÇDE TOP KOŞTURMAKTIR''bu haberi kim yalanlıyacak arkadaşlar bunlar asparagas haberler.
    muhtemelen çoğu doğru ama ne değişirki sonuçta parayı veren düdüğü çalar

bakınız sergen oynamadığı takım kalmadı ama hepsindede parasıın hakkını verdi (orası biraz tartışılabilir ama iyi maçlar çıkardı)
    Nasılsa altı üstü bir İHTAR (!)

seni bundan sonra daha çok seviyorum tuncay.....

quote:

o yüzden taraftar onu sevmiyor

bunun nerden çıkardın kim demiş sevmiyor diye
    quote:

sene sonunda gidecekmiş

nereye gidecekmiş kontratının bitiş tarihi 20.01.2007
    quote:

Emre B. de Fenerbahçeli

bunuda ilk defa senden duydum

quote:

Emre B. de Fenerbahçeli ama GS deyken gaza gelip FB hakkında laf bile etti dengesiz.

vay dengesiz fenere laf etmiş ha ayıp emre bidaha yapma
    bak tuncay abine ne güzel laf etmiyor
    hindi nasıl laf etsin dimi...
    "Satranç oynamayı sevmiyorum çünkü hayatın çok az anlamı olduğu acımasız bir zamanda doğmuş bir oyun olduğu için. Herkes bazı insanların diğerlerinden daha değerli olduğuna inanıyordu. Şahlar ve piyonlar... Ben hiç kimsenin bir başkasından daha değerli olduğunu düşünmüyorum. Satranç sadece bir oyundur ve gerçek insanlar birer taş değillerdir. Bu dünyaya sanki bir satranç oyunuymuş gibi bakan herkes kaybetmeyi hak eder." Harold Finch

• yok len sanki adanasporda oynarkende BJK liyim gibi bi şeyler sölemişti galiba akın akın anadoluda ama emin değilim
    quote:

Orjinalden alıntı: Emrah_Tr

quote:

çoğunuz bilemzsiniz ama Necati de koyu bir FB lidir... nereden mi biliyorum? Altayda oynarken Aydinspor'a kiralanmıstı ve de sık sık Aydınspor tesislerine gidiyordum, enistemin oglu 3ncü kaleciydi, o zaman ligtv yeni almıstı maclari ve futbolcular maclari birlikte izliyordu ve necati her fb gol atınca bagiriyordu

• quote:

Orjinalden alıntı: shane

yok len sanki adanasporda oynarkende BJK liyim gibi bi şeyler sölemişti galiba akın akın anadoluda ama emin değilim
    quote:

Orjinalden alıntı: Emrah_Tr

quote:

Hayır BJK ile prensipte anlaşmıştı ama transfer olmadı adanaspordaki belisizlik olduğu için devre arasına sarktı ama bjk başka bir forvet aldı necatide son günlerde galatasaraya imza attı. Ama hangi takımlı onu bilemem.

• Beşiktaş Necati'den vazgeçip onun yerine kazma Sinan Kaloğlunu almıştı.

Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.