Şimdi Ara

Saw VII ( 2010 ) | 3D (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
329
Cevap
1
Favori
11.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HD-GaMeR

Filmi izlememiş olanlar iceri bakmasın lütfen filmi izlemiş kadar olabilirsiniz sonra :)))

filmi bütün fanları gibi büyük bir heyecanla bekledim filmden 1 hafta önce 1-2-3-4-5-6 yı izlemem bile son film olması nedeniyle kafamdaki bir cok sorunun yanıtını alama yetmedi ..

cevapsız kalan sorular

1. jigsaw kurbanlarının üstünden aldığı yapboz parcalarıyla ne oluşturacakdı ve neden birşey cıkmadı son filmde... bir anlamı varsa tabi bunun
    2.hoffman o kadar tuzağı tek başına kuramaz özelliklede doktor yardımı gerekecek bölümler var.
    3. jigsaw 7. filmde doktorun işin icine girmesiyle birlikde aslında kendi iclerinde 2 ye bölünen 2 tariklat başlatmış oldu son filmde birisi doktor un takımı diğer hoffmen in ....
    4.onca zaman hoffmen doktorun varlığından habersizmiydi yani...
    5.biz sadece hoffmen kaldı derken doktor ile birlikde 2 kişi daha var o kişiler kimdi ?
    6. sizce tuzaklardan kurtulan herkez domuz maskesini giyiyormuydu...jigsawın öğrencisi oluyorlarmı bir ihtimal son filmde doktorun yanındaki 2 kişi bu ihtiamli güclendiriyo.. yaşlı teyzeden bahsetmiyorum :)))
    7. son filmde amac sırf intikamdı hiffmen in durumunda kim olsa bunu yapardı ama bana sacma gelen zarf ın birini neden doktora gönderiyorsun karıma birşey olursa sen devreye gireceksin bu ne lan 6 sene boyunca senin karına bişey olmadı diyemi biz 7. filme kadar geldik hani sen sevmiyodun bu kadını ha bire tersliyodun .. jill in doktora verdiği kaset bana şüpeli geldi bence o kesidi jill montajladı ve ona birşey olması halinde doktor onun intikamını alacakdı. sırf hoffmeni öldürmek icin kurulan bir kumpasda doktor hicmi düşünmüyo ben bu adamı öldürünce aynı şeyi bana yapacaklar diye hala aklım almıyor ama şuda var öldürmeyip odaya kapatmasıda aslında oyunu bitirmiyor yeni bir oyun başlatıyo 7. filmde hoffman a tuzaklar icin yardım eden birileri varsa mutlaka onu ordan kurtaracaklarına inanıyorum ben eğer 8. film cıkarsa, cıkmazsada en azından paramparca olmadan bitirdi filmi :))
    jill öldüya her yol paris benim icin :))

1-Jigsaw sadece o cesedin kendi oyununda oynadığını belirtmek için yapboz parçası alıyordu.Bir de olayların yapboz edasıyla çözülmesini vurguluyordu.
    2-Bence Hoffman'ın kurduğu oyunlarda doktora ihtiyaç yoktu.Jigsaw ile biraz takılması onun için yeterliydi.
    3-Doktor Jigsaw ölene kadar,Jigsaw'a yardım etti.Jigsaw öldükten sonra Amanda da öldü zaten.Oyunları Hoffman tek başına yapıyordu.Doktora giden kasette Jigsaw'ın son oyun isteği vardı.Hoffman,karısına birşey yaparsa onu cezalandırmasını istedi.Doktor ise o kadar aradan sonra son görevini yerine getirdi.Yanındaki diğer maskeliler de Jigsaw'a yardım eden diğer kurtulanlar bence.
    4-Doktorun oyununu Jigsaw ile Amanda hazırlamıştı.Hoffman'ın doktordan haberdar olmaması normal.
    5-Daha önce yazdığım gibi diğer kişiler Jigsaw ölmeden önce ona oyunlarında yardım eden kurtulanlardı.Jigsaw ölünce onlar kendi başlarına oyun hazırlamadı sadece amaçları Jigsaw'a yardım etmekti.
    6-Herkes olmasada(Örneğin kolunu kesen siyahi kadın.Çümkü Jigsaw'ın oyunundan ders almış gibi gözükmüyordu.) kurtulanların bazıları Jigsawa yardım etmiştir.
    7-Jigsaw,Jill'i içten içe seviyordu.Sadece karısı onun oyunlarını anlamadığı için ayrı düştüler.Ama sonuçta karısından da bir oyun istedi(Hoffman'a ayı kapanı tuzağını kurdu.)Jill bu oyunu yapmayı kabul ettiğine göre Jigsaw'ın rehabilite yöntemini anlamıştı.Jigsaw geleceği görebilen biri olduğu için belkide Jill'in ona hak vereceğini biliyordu.Bu yüzden doktora bu görevi verdi.Kasette "Bu senin son görevin." tarzında birşey sarfetmişti.Zaten doktorun Hoffman'a oyun hazırladığını zannetmiyorum.Direkt olarak Hoffman'ı ölüme terketti o banyoda.

• Fazla iyiydi. Bir de birsey diyeyim, bu sonla bu film kesinlikle bitmez. Alacağı eleştirilere göre kesinlikle devam eder. Demedi demeyin. İlk defa uç boyutlu film izledim partikul efektleri hariç pek birsey bulamadım. Uç boyut bu mü oluyor yoksa bu filmde mı iyi kullanılmamış?
  • İstemesem de, bir yanım git diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_mehmet

Fazla iyiydi. Bir de birsey diyeyim, bu sonla bu film kesinlikle bitmez. Alacağı eleştirilere göre kesinlikle devam eder. Demedi demeyin. İlk defa uç boyutlu film izledim partikul efektleri hariç pek birsey bulamadım. Uç boyut bu mü oluyor yoksa bu filmde mı iyi kullanılmamış?

Bilen birisi varsa cevaplasın filmin 3 boyutu nasıldı sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: getta

quote:

Fazla iyiydi. Bir de birsey diyeyim, bu sonla bu film kesinlikle bitmez. Alacağı eleştirilere göre kesinlikle devam eder. Demedi demeyin. İlk defa uç boyutlu film izledim partikul efektleri hariç pek birsey bulamadım. Uç boyut bu mü oluyor yoksa bu filmde mı iyi kullanılmamış?

Bilen birisi varsa cevaplasın filmin 3 boyutu nasıldı sizce ?

Pek bir fark olmuyor aslında... En iyisi 5d ye gitmek.
  • quote:

süpersin ya.sabırsızlanıyorum gitmek icin
    en uygun sinema neresi acaba
  • Bu son film mi şimdi!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihhilal

Bu son film mi şimdi!!!!

Hocam öyle diyorlar ama bence olmaz çünkü fazla soru işareti bıraktılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreX~

quote:

Bu son film mi şimdi!!!!

Hocam öyle diyorlar ama bence olmaz çünkü fazla soru işareti bıraktılar

dediğim gibi yüksek ihtimalle bu filmden sonra her yere bakıp eleştirileri okuyacaklar ve olumlu olursa belki başka bir isimle de olsa bu filmle bağlantılı bir film illa ki gelecektir..
  • quote:

Bu son film mi şimdi!!!!

Olur mu hiç!
  • Saw serisinin sözde finaline yakışmayan bir filmdi bence. Ben çok daha iyi bekliyordum, beklentilerimi karşılamadı.3D zaten 2 3 sahne dışında pek göz doyurucu değildi sırf 3 boyut olsun diye baştansavma çekilmiş gibiydi.2D olarakta aynı zevk alınabilir filmden, 3D gidemeyenler üzülmesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: webmaster33

Saw serisinin sözde finaline yakışmayan bir filmdi bence. Ben çok daha iyi bekliyordum, beklentilerimi karşılamadı.3D zaten 2 3 sahne dışında pek göz doyurucu değildi sırf 3 boyut olsun diye baştansavma çekilmiş gibiydi.2D olarakta aynı zevk alınabilir filmden, 3D gidemeyenler üzülmesin.

+10^10 Tamamen katılıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: webmaster33

Saw serisinin sözde finaline yakışmayan bir filmdi bence. Ben çok daha iyi bekliyordum, beklentilerimi karşılamadı.3D zaten 2 3 sahne dışında pek göz doyurucu değildi sırf 3 boyut olsun diye baştansavma çekilmiş gibiydi.2D olarakta aynı zevk alınabilir filmden, 3D gidemeyenler üzülmesin.

Son film değil galiba.
  • Filmi izlemiş olanlara bir sorum olacak
    ULTRA SPOİLER İÇERİR !!!!

Arkadaşlar bilindiği üzere DR.Gordon ayağını kesip sürünerek çıktıktan sonra ayağını sıcak boruya tutturup yarayı düzeltmeye çalışıyordu buraya kadar her şey tamam.Aklıma takılan havada kalmış olay ise filmin son sahnelerinde DR.Gordon'u Jigsaw süründürerek o odadan çıkarıyor o bakıyor.Biraz havada kalmış bi yer değil mi?Sanırsam senarist burayı tamamen unutmuş.
  • Son film belki de serinin en kötü filmiydi, final olacak bir seriye hiç yakıştıramadım. İnanılmaz çok mantık hatası vardı. Hiç yakıştıramadım.

Degan'ın testinde tıpkı kendi söylediği yalana uymak zorunda olduğu şeklinde bir tasarım yapılmış. Deagan'da gidip göğsündeki aynı noktalara takıyor kancaları. Halbu ki bu adam pantolon giymiyor muydu? Kemeri çıkarıp kancalardan geçirip kitleyip koltuk altından bağlayabilrid. Bu sayede hiç acı çekmeden ve başarı ile yukarı tırmanabilirdi. Hayatımda gördüğüm en kötü Testere senaryosu ve tasarımıydı.

Ayrıca 3D sahneler de çok kötüydü. Fizik kurallarını hiçe sayarcasına saçma sapan açı ve şekillerde et parçaları sıçrıyor ve bunlar size doğru geliyor. Mantıklı olsa anlarım ama hem görüntü kötü. Bilgisayar efekti ile yapıldığı çok belli oluyor, hem de mantık dışı.

Kadını testere ile ortadan kesiyorlar karında yarık yok sadece testerenin girdiği kısım o kadar. Barsak parçaları acaba nereden düşüyor merak ediyorum. Keserken karın yarılıp hiç açılmıyor. Ayrıca oradan organ düşecek olsa kesildiği yer itibariyle mide ya da karaciğer parçası gelirdi. Yoğunluk ve ağırlık olarak Mide ve Karaciğer barsaktan daha ağırdır.

Yani özetle,testere serisine hiç yakıştırmadığım bir son olmuş. Tam anlamıyla REZALET.

Saygılar...

• @ AyBuBi

İlk söylediğini o anda sen olsan yapabiliceğini düşünüyor musun ? :D

2. söylediğinde haklısın :)
  • R5 geldi
  • En kısa zamanda izliyeceğim ama yorumların olumsuz olması canımı sıktı açıkcası çok büyük beklentilerle beklediğim bir yapım dı,
  • kan ve vahşet görmek isteyenler için biçilmiş kaftan. ara ara epey geriyor. 3d olayını becerememişler. yada cinebonusta bi sıkıntı vardı :) ben genede beğendim filmi.
  • İlk defa bu kadar geciktirdim bi SAW'ı 4'ten beri. 4'ten itibaren ilk gün izliyordum.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.