Şimdi Ara

Saw VII ( 2010 ) | 3D (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
329
Cevap
1
Favori
11.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: FreX~

quote:

Orijinalden alıntı: Tired Soul

Hiç bir filmini izlememiştim ama gittim dün filme saçma sapandı açıkçası güldüm baya korkmaktan öte. Bir de sormak istediğim arkadaşlar diyordu zamanında testere öldü ama oyunları devam ediyo ayarlamış herşeyi filan diyorlardı. Peki bu filmdeki adam kim o zaman? hani finalinde ölen adam?

Hiçbir filmini izlemediysen bize sorcağına git filmleri izle sadece bu filme gidersen gülersin zaten sadece hiçbirşey anlamazsın seriyi baştan sona izle sonra yorum yap

Ya ona takılmayın boşver ben o korkutmak iğretmek amaçlı sahnelerini başarılı bulmadım. Yoksa oynanan oyunlara lafım yok. Bir de sorumu cevaplarsanız?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FreX~

quote:

Hiç bir filmini izlememiştim ama gittim dün filme saçma sapandı açıkçası güldüm baya korkmaktan öte. Bir de sormak istediğim arkadaşlar diyordu zamanında testere öldü ama oyunları devam ediyo ayarlamış herşeyi filan diyorlardı. Peki bu filmdeki adam kim o zaman? hani finalinde ölen adam?

Hiçbir filmini izlemediysen bize sorcağına git filmleri izle sadece bu filme gidersen gülersin zaten sadece hiçbirşey anlamazsın seriyi baştan sona izle sonra yorum yap

Ya ona takılmayın boşver ben o korkutmak iğretmek amaçlı sahnelerini başarılı bulmadım. Yoksa oynanan oyunlara lafım yok. Bir de sorumu cevaplarsanız?

O adam Hoffman yani testerenin mirasını devralan adam en sonunda domuz maskesiyle çıkan adam ise 1. filmde kaçmayı başaran adam

• quote:

1-2 cümleyle anlatılıcak bişey değil bu.Tavsiyem seriyi baştan izlemen.Çünkü seri birbirine çok bağlı. 10 saatlik tek bir film düşün hiç birbirinden kopmayan,işte o testere.
  • Az önce izledim. Testere serisinin en rezil, en dandik, en yapmacık filmi olmuş. O kanlar ne öyle ya pembe pembe Senaryoda iyice saçmalamışlar iyi ki sinemasına gitmek gibi bir gaflette bulunmamışım sadece vahşet vardı bir de saçmalık. Bu Testere'nin senaryosu kokuşmuş. Aynı terane. X kişisi Jigsaw'ın kurbanı x kişisi filmin sonunda kurtuluyor sonra bu x kişisi 2-3 film sonra Jigsaw'ın yardakçısı oluyor,y kişisi kurban y kişisi film sonunda kurtuluyor 1-2 film sonra onunda Jigsaw'a yardım etmiş olduğunu görüyoruz, aynı gelenek bu filmde de sürdürülmüş.Soruyorum size bu kadar gerzek bir senaryo mu olur, olmuş. Testere benim için bitmiştir her ne kadar devam etme potansiyeli olsa da. 4/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 10 Ocak 2011; 1:19:43 >
  • arkadaşlar üzülürmüsünüz sevinirmisiniz bilmem ama testere filmi nin kötü karakteri Mark Hoffmen Costas Mandylor ile yapılan bir reportajda herkezin terstere filminin ve mark hoffmenin akibetininin ne olduğunu sorması üzerine gülerek testere filmi bitti ama mark hoffmen in macesaı bitermi onu bilemiyorum demiş.. bana sorarsanız gercek olma ihtimali cok düşük sırf mark hoffmen in hikayesi bence daha dehşet olabilir ama yakın zamanda böyle bir filmi beklemek hayal kurmakdan başka bir şey olmaz en az 2 sene daha ne mark hoffmen i neden testere yi görebilriiz. testere bitti ama ben genede hoffmen in filmin sonunda böyle bir tuağa düşmesini hala anlamıyorum dr gorden gibi bir karkaterin adamları varsa ki görevleri hazırlarke yardım ettiler ona hoffmen in de özelliklede 7. filmde ona yardım eden bir cok suc ortağı vardır diye düşünüyorum aynı anda her terafda olamazya bu adam 7. feilmde bilmemiz gereken herşeyi söylediler ama testere filmlerinin en iyi yönlerinden birisi 6. film de olanların ic güzünü 7. filmde öğrenmemiz yani 7. filmde hoffmena yardım edenler in kimler olduğunu ve hoffmenin o tuzakdan nasıl kurtulacağını ancak tek başına bir hoffmen filmi ile görebiliriz.. testere den hayır gelmez artık...

not.6. filmin ilk tuzağında kolunu keserek kurtulan kız hoffmen icin calışıyor olabilir ... büyük ihtimallede öyle idi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HD-GaMeR -- 11 Ocak 2011; 3:43:35 >

• Eee 8. filmi merak eden kimse yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Büyük İskender

Eee 8. filmi merak eden kimse yok mu?

çıkmayacak ki 8. çıkarsa da ki sanmıyorum artık, 8 tane film bi seri için yeter de artar bile, amerikan pastası gibi olur. her filmde başka karakterler, her film aynı olay...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chandler Bing

quote:

Orijinalden alıntı: Büyük İskender

Eee 8. filmi merak eden kimse yok mu?

çıkmayacak ki 8. çıkarsa da ki sanmıyorum artık, 8 tane film bi seri için yeter de artar bile, amerikan pastası gibi olur. her filmde başka karakterler, her film aynı olay...

Daha Dr.Gordun'un bu işlere neden bulaştığı sorusu var? Hoffman'ın akıbetinin ne olacağı sorusu var?

ve bence 8. film %100 çıkacak. Bu seri 9 filmle biter diyorum...

• Yıllar sonra gelen hort.

7. filmin sonundaki diğer domuz maskeli kim ola ki?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.