Bu Filmin Adı Nedir Ss li
Chrome Sekme Arama Nasıl Kapatılır
Chrome nin son sürümünü yükleyince sağ üst köşede sekma ara diye bir şey geldi bunu nasıl kaldıra bilirim arkadaşlar,
iphone 8plus telefonum var arkadaşlar pil sağlığı % 80 den aşağı düşmüştü bende 2 hafta önce değiştirdim pili değiştiren arkadaş abi kaliteli pil takıyorum 3200 amper iyi bir pil dedi 2 haftadan beri gerçekten çok memnundum bir sıkıntı sorun yaşamadım ama bugün pil sağlığına girdiğimde bu uyarıyı aldım, "Bu iPhone pil sağlığı durumunu belirleyemiyor" ama telefonun pil performansında şu an yine bir sorun yok neredeyse tam şarj ile 2 gün idare ediyor sizce bu durum da ne yapayım bu şekilde kullanayım mı yoksa başka bir yolmu izleyeyim,
32 Gb Ram Almaya Değer Mi ?
|
Ddr 3 800 Mhz Ram Varmı
Arkadaşlar ddr 3 800 mhz ram varmı,
|
SilineBilir
Sorun Çözüldü,
0X80073701 Windows Update Hatası Alıyorum
Windows 10 update 20H2 güncellemsini istediğim de bu hata iletisini alıyorum,
Düzeltmek için bunları yaptım,
Bu hatayı aldım,
Nasıl düzelte bilirim bu durumu arkadaşlar,
1 Modeme 2 Wifi Güçlendiriciyi Nasıl Bağlarım
Merhaba arkadaşlar evdeki modeme 1 tane wifi güçlendirici bağlı oda salonda, hem 2.4 hemde 5 mhz destekli şimdi ben solandaki bu wifi güçlendiriciye bir tane daha wifi güçlendirici bağlamak istiyorum ama onun da hızı 2.4 mhz, ben şöyle yaptım olmadı, 2 nci wifi güçlendiriciyi salonda pc ye bağladım internetide salondaki wifi güçlendiriciden al dedim, cihazı odama getirip bağladığım da bağlanmadı nerede hata yapıyorum acaba,
5 Ghz Wifi Güçlendirici Tavsiyesi
|
Meslek: Ticaret
İlgi Alanları: Fibonacci
Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir, |
Robinson_Crusoe R_C ile alış veriş yapanların listesi olumlu olumsuz yorumları, http://forum.donanimhaber.com/m_33979960/tm.htm |
![]() Dünya, caddelerde amaçsızca dolaşanların, meyhanelerde kavga edenlerin, lüks kafelerde birbirlerine gösteriş yapanların, boş sohbetlerle ömürlerini tüketenlerin, mallarıyla övünenlerin, cimri ve bencil tutkularının esiri olanların, hayatlarını boş amaçlara adayanların sandığı gibi gerçekte var olan, mutlak bir yer değildir. Sadece bir algılar bütünü, bir hayaldir, ama bu insanlar bunun bilincinde ve farkında değildir, Tek mutlak varlık olan SübhanAllah-tır,
|

Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 27.180
İkinci El Bölümü Mesajları: 329
Konularının görüntülenme sayısı: 368.894 (Bu ay: 7.588)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6.031 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic