Yarbay
Tarihinde Katıldı

Toplam: 1523 (Bu ay: 10)
Oto Dolandırcıları Öldürdü :(
Adamı baba oğul dolandırıyor 1.6 milyon ₺ lik arabasını alıyorlar başka galericiye satıyorlar adam savcılığa mahkemeye filan gidiyor 6-7 ay uğraşıyor sonuç yok en son baba diyor beni ilgilendirmez git oğlumu bul diyor adam da en sonunda ikisini öldürüyor, bana göre eline sağlık iyi yapmış,
Itunes Yedekleme Değiştme
Merhaba arkadaşlar ne yaparsam yapayım sürekli yedeği c:\ alıyor,
MkLink /J "%UserProfile%\Apple\MobileSync\Backup" "D:\Apple\MobileSync\Backup"
bu komutlar hiç bir işe yaramıyor yaptım diyor yedekle deyince tekrardan c:\ alıyor yedeği, nasıl çözeceğim bu sorunu,
Tiggo 9 Ne Zaman Gelecek
Tiggo 9 tr ye ne zaman gelir dostlar hiç bir bilgi yok,
30 Bin TL' Ye Kadar Sistem Önerisi
Merhaba arkadaşlar eskisi kadar bilgisayarla uğraşmıyorum arkadaşım oğluna alacak rica etti sen benden daha iyi anlarsın diye sadece kasa lazım bütce 30 bin ₺ önerileriniz nedir ben bu iki sistemi buldum,
20 Bin ₺ ye Kadar Notebook Önerisi
Merhaba arkadaşlar 20 bin ₺ ye kadar notebook önerileriniz nedir acaba,
Şu an kurulu Windows 11 sürümü 22H2 Windows 11 kurarken zamanında Rufus ile kurmuştum PC eski diye bu aşamada ne yapmam lazım dostlar yeni sürümü nasıl yüklüye bilirim format atmadan,
ANKARADA YASAYANLARDAN MEKAN ONERISI
|
Ekranım Sürekli AÇık Kalamaya Başladı
Iphone 16 Sırası Türkiye
Tüm verilerimiz yine gitti,
Meslek: Ticaret
İlgi Alanları: Fibonacci
Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir, |
Robinson_Crusoe R_C ile alış veriş yapanların listesi olumlu olumsuz yorumları, http://forum.donanimhaber.com/m_33979960/tm.htm |
![]() Dünya, caddelerde amaçsızca dolaşanların, meyhanelerde kavga edenlerin, lüks kafelerde birbirlerine gösteriş yapanların, boş sohbetlerle ömürlerini tüketenlerin, mallarıyla övünenlerin, cimri ve bencil tutkularının esiri olanların, hayatlarını boş amaçlara adayanların sandığı gibi gerçekte var olan, mutlak bir yer değildir. Sadece bir algılar bütünü, bir hayaldir, ama bu insanlar bunun bilincinde ve farkında değildir, Tek mutlak varlık olan SübhanAllah-tır,
|

Son Giriş: 6 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 6 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 28.121
İkinci El Bölümü Mesajları: 330
Konularının görüntülenme sayısı: 491.775 (Bu ay: 4.583)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6.683 (Bu hafta: 2)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic