Şimdi Ara

Saw VII ( 2010 ) | 3D (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
329
Cevap
1
Favori
11.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Demire tutunarak kancaya bulaşamadan adam tırmanırdı ancak kasedi dinlediyseniz adama aragazı iyi verdi.Herifde direk gömleği çıkarttı zaten.
  • yok böyle bi rezalet. harbiden tam bi rezalet... tamamen duygusala bağlamışlar..bende çevircem bi tane.. kurucam tesisatı.. alıcam iş yerindeki patronları felan seçiminizi yapın ulan
  • Testere serisinin 3.filmden sonrasını izlememiştim.Dün arkadaş zoruyla girdim.Konudan yeterinde kopuğum fakat oyun ve kan sahneleri çoktu,mantık hataları da yok değil.3D zaten bir kaç sahnede başarılı geri kalanı için gereksiz olmuş.
  • Merhaba.
    7. film ile birlikte tüm serileri izlemiş biri olarak, söylemek isterim ki bu film 3. seride bitmişti. 3cü filmin ardından diğer serileri sırf merak için izledim, ama keşke 3. filmde herşey son bulsaydı.

3D olarak kendine çekti film,yoksa sinemaya kesinlikle gitmezdim,gittiğime pişmanım.Umduğumu bulamadım. Ne mi bekliyordum ? Konu olarak daha da batmamalarını,son buldurmalarını. 3D keyfi bekliyordum.. En son, son durak filminin 3dsine gitmiştim,gerçekten değmişti,çok beğenmiştim. Ancak bu film o kadar kötü çekilmiş ki,3d varla yok arasındaydı. Ses efektleri yeterli film için..

Tavsiyem kesinlikle sinemada izlemeyin,nete düştü mü bilmiyorum,birazdan bakacagım.Netten izlemenizi öneririm.Konu olarakta pek birşey yok,vakit kaybı.

8 ve 9 da çıkacak büyük ihtimal,kesinlikle sinemada izlemeyecegim.İsterse 5d olsun.. Game over vs. hikayeee.battıkça batıyorlar.

seri boyunca en çok ölümüne üzüldüğüm kişi : günahsız kadının yanarak can vermesi.. sawın eşinin o şekilde ölmesinide hiç beklemiyordum doğrusu..

• Bencede son bulması en güzeli olur
  • İyi güzel mantık hataları sayılmış ama sanki önceki 6 film süper kurguya sahipti de buna mı suç buldunuz diyesi geliyor insanın?

O kadar anlık 1-2 saatte yapılan cerrahi operasyonlar ile vücuda anahtar jilet vs yerleştirmeler. Yok efendim dişin arkasına hem de çok düzgün şekilde sayı yazmalar. Psikopat polisin sanki makine mühendisiymişcesine süper aletler tasarlaması ve bunları çok hızlı bir şekilde yapması. Hiç bir bölümde banka vs soymadıklarını da düşününce o kadar masrafı karşılayacak parayı bulmaları. Yakaladıkları adamları haftalarca hatta aylarca izlemeleri gerekirken 1 sahnede gösterip ellerinde onlar hakkında sayfa sayfa dosyaların olması. Hele filmin başındaki o 2 erkek 1 kız threesome sahnesi. Lan erkeklerin haberi yok aldatmalardan sen nereden biliyorsun da kaçırıyorsun bunları der insan.

Sözün özü bu filmde mantık aramayacaksın, ararsan saçma sapan bir film olduğunu görüp hayal kırıklığına uğruyorsun. Tek yapman gereken " vay anam! " diyerek ne kadar vahşi olduklarını izlemek yoksa gerisi saçma sapan bir film...

• En kötü Testere.

Filmin tek güzel yanı şu ağzı cart diye açan makinenin sonucunu gördük.
  • 7 film içinde en berbatı, en rezili, en rüsvası budur heralde. Diyecek başka kelime bulamıyorum film için.
    Beğenmedim, hem de hiç.
    İlk 6 filmi yakın zamanda izleyip 7'yi bir kez daha izlemek istiyorum bakalım düşüncelerim değişecek mi.

Filmde tek beğendiğim kısım Gordon'un geri dönmesiydi, bunu da zaten film çıkmadan öğrenmiştik hemen hemen.

Ben ki sıkı bir SAW hayranıyım ama bu film hiç olmadı bence. 7 film içindeki en kötü film kesinlikle bu.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • ya film iyi idi işte neresi kötü daha ne bekliyosunuz bir filmden testere hayranlarını yeterince doyuracak düzeydeydi ve senaryoda yine o kadar kötü değildi ama devam filmi gelcek gibi geliyor banada :D
  • daha önce testere filmlerine karşı acayip ön yargım vardı,hep yarım yamalak izledim,bazılarını hiç izlemedim (iyikide izlememişim)hatta müziği dışında hiç bişeyi güzel olmayan film falan diyodum ama 2 gecedir oturdum adam akıllı izliyorum,hakikaten güzel bugün üçüncüyü izlicem,diğer günlerde de geri kalanları izleyip son filme gitmek istiyorum

(eğer gerçekten sonsa tabi)

bi de bişey sorcam, konuda hiç bu film hakkında ve geçmiş filmler hakkında spoiler yok demi ,bakın ona göre yarın film hakkındaki yorumları okucam,daha hiç bi yorumu okumadım zaten jigsaw ile alakalı olarak konu dışında bi aklı evvel yüzünden spoilerın kralını yedimOrda spoiler butonu var mı bilmiyorum ama insan başına bi -spoiler- falan yazar küfür ettircekler insana

bundan sonra spoilerin en şiddetli destekçisiyim PHI bilir eskiden spoiler ile ilgili baya olaylar olmuştu,bende dahildim ama artık değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mister No -- 25 Kasım 2010; 3:56:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mister No

daha önce testere filmlerine karşı acayip ön yargım vardı,hep yarım yamalak izledim,bazılarını hiç izlemedim (iyikide izlememişim)hatta müziği dışında hiç bişeyi güzel olmayan film falan diyodum ama 2 gecedir oturdum adam akıllı izliyorum,hakikaten güzel bugün üçüncüyü izlicem,diğer günlerde de geri kalanları izleyip son filme gitmek istiyorum

(eğer gerçekten sonsa tabi)

bi de bişey sorcam, konuda hiç bu film hakkında ve geçmiş filmler hakkında spoiler yok demi ,bakın ona göre yarın film hakkındaki yorumları okucam,daha hiç bi yorumu okumadım zaten jigsaw ile alakalı olarak konu dışında bi aklı evvel yüzünden spoilerın kralını yedimOrda spoiler butonu var mı bilmiyorum ama insan başına bi -spoiler- falan yazar küfür ettircekler insana

bundan sonra spoilerin en şiddetli destekçisiyim PHI bilir eskiden spoiler ile ilgili baya olaylar olmuştu,bende dahildim ama artık değilim

doğru yoldasın devam et saw serisini izlemeye . 3. bölümün sonunu beğeneceğine eminim

• Hakikaten iyiydi sonu,çok beğendim Gece yarısı olsada izlemeye başlasam diye bekliyorum acayip meraklandım
  • Belki çok iddialı olacak ama rahatlıkla serinin en kötü filmiydi diyebilirim.
  • Pazar günü sinemaya gideceğim biletimi aldım heyecanla bekliyorum yorumumu yazacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: num

Belki çok iddialı olacak ama rahatlıkla serinin en kötü filmiydi diyebilirim.
  • çoğu kişi bundan sonra da film çıkar, devamı gelir diyor da niye gelsin ki? konu kapanmadı mı? bence fazla açık nokta bırakmadan, mantık hataları hariç başarıyla bitirdiler. bundan sonrası gelirse amerikan pastası 3'ten sonra gelenler gibi olur. sadece işkence göstermek için çekilmiş olur yani. ilk 6 film ile bağı çok çok az olur. hatta olmayadabilir. yeni birisi çıkar, yeni oyunlar yapar, film biter...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chandler Bing

çoğu kişi bundan sonra da film çıkar, devamı gelir diyor da niye gelsin ki? konu kapanmadı mı? bence fazla açık nokta bırakmadan, mantık hataları hariç başarıyla bitirdiler. bundan sonrası gelirse amerikan pastası 3'ten sonra gelenler gibi olur. sadece işkence göstermek için çekilmiş olur yani. ilk 6 film ile bağı çok çok az olur. hatta olmayadabilir. yeni birisi çıkar, yeni oyunlar yapar, film biter...

Saw 0 olabilir diyorlar sinema sitelerinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciudad de México

quote:

Orijinalden alıntı: Chandler Bing

çoğu kişi bundan sonra da film çıkar, devamı gelir diyor da niye gelsin ki? konu kapanmadı mı? bence fazla açık nokta bırakmadan, mantık hataları hariç başarıyla bitirdiler. bundan sonrası gelirse amerikan pastası 3'ten sonra gelenler gibi olur. sadece işkence göstermek için çekilmiş olur yani. ilk 6 film ile bağı çok çok az olur. hatta olmayadabilir. yeni birisi çıkar, yeni oyunlar yapar, film biter...

Saw 0 olabilir diyorlar sinema sitelerinde.

jigsaw'un nasıl bu işlere kalkıştığını zaten gösterdiler bize. saw 0 neyi konu alacak ki?

• quote:

Ben dedim sana izleme diye :)
    Ayrıca dediğine katılıyorum, önceki mesajımda ben de belirttim aynı durumu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

quote:

Ben dedim sana izleme diye :)
    Ayrıca dediğine katılıyorum, önceki mesajımda ben de belirttim aynı durumu.

İnanmak istememiştim.
    Her şeye rağmen bir beklenti vardı Testere izleyicisinde.

bkz:http://www.facebook.com/numan/posts/470478563554

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.