Şimdi Ara

Saw VII ( 2010 ) | 3D (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
329
Cevap
1
Favori
11.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: YDG

Sadece para kazanmak için yapıyorlar.

1 ve 2. bölümün dışında kaydadeğer bölüm göremedim.

sen körsen biz ne yapalım.

bana tarihte 7 filmi de birbiriyle kurgu olarak bu kadar uyuşan ve bu kadar mükemmel planlar içeren tek bir film gösterin. bir daha yazmam ben bu foruma.
  • Bende gideceğim ama seriyi en baştan izliyorum şuanda. Dün akşam 4 bitti. 5 ve 6'da bitince izlerim. Şahsen 6'yı beğenmemiştim umarım güzel bir final olur.
  • cidik cok haklısın başka hangi film 7 film olup da 7. filmi vizyona girmeden önce önceki 6 filmi hayranlarına izletebilir bilmiyorum doğrusu.. benim en beğendiğim film sonları 1.5.6 idi o yüzden 7. filmde hoffmen ın akibetini cok merak ediyorum umarım ölmez. .))
  • Dün aldık bileti saat 5 i bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cidik

quote:

bana tarihte 7 filmi de birbiriyle kurgu olarak bu kadar uyuşan ve bu kadar mükemmel planlar içeren tek bir film gösterin. bir daha yazmam ben bu foruma.

+
  • Arkadaşlar film +18 mi ? 18 yaşından küçüğüm (16 yaş) sinemaya nasıl girerim =?
  • bu aksam giderim belki,umarim 3D olarak goz doldurur.
  • Giden arkadaşların yorumlarını bekliyorum.Sinemaya gidecek para olmadığı için nete düşmesini bekleyeceğim.
  • Beyler sonunda izledim filmi, helal olsun diyorum bu kadar mükemmel bir senaryo başka bir filmde yok bence.. Son bir kaç filmden daha güzel bence.. Hiç de son film gibi bitmedi bu arada. Testere'nin hiçbir filmini izlemeyen varsa baştan başlasın ve bütün hepsini izlesin. Son filmde hayranlığım iyice arttı!
  • quote:

Orijinalden alıntı: cidik

quote:

Kardeş iyi diyorsun da, konu zaten işkence... Bunun 50 tane davam filmi yapılır. Son filmlere baktığında öncekilere göre sürükleyicilik görebildin mi?

• Film için puanım 8.6/10.Testere severleri hayal kırıklığına uğratmayacak emin olun.Film hakkında;
    Öncelikle serinin en kanlı filmi olmuş.3 boyut özelliği bende hayal kırıklığı yarattı o yüzden 2 boyutluda izleseniz 3 boyuttan aldığınız zevki alacaksınız.Filmin içeriğine gelirsek final niteliğinde bir film değildi.Kesinlikle ucu açık bırakılmış.Sonu zaten herkes tarafından yıllar önceden tahmin edilebiliyordu.Bu yüzden 1.,2. ve 3. filmlerin sonunda söylediğimiz ''hadi lan artık'' sözcüğünü bu filmde söyleyemeyeceksiniz malesef.Oyunculuklara gelecek olursak baş kahramanımız Jigsaw(Tobin Bell) artık işi gençlere bırakmış filmde sadece küçük bir flahsback de görünüyor(max. 3 dakika).Bobby Dagen(Sean Patrick Flanery) ve Mark Hoffman(Costas Mandylor) oyunculuklarıyla dikkat çeken isimler.Geriye kalanların performansları oldukça zayıf.Filmin diğer bir zayıf yönü de kurgusu.Çünkü gerçekçilikten uzak ve basit bir kurgu(Örn;Hoffman'ın tek başına yapması imkansız olan onlarca tuzak(özellikle açılış sahnesi) ve polis merkezinde estirdiği terör).Durumu şöyle özetleyebilirim;Devam filmi için iyi,final filmi için çok kötü bir film.Ben puanı ilk ihtimali düşünerek verdim.

Herkese iyi seyirler

• Filmden az önce geldim, gerçekten çok beğendim izlemenizi tavsiye ederim, 3 boyut açısından da kişiden kişiye değişir ama ben beğendim, kanlı sahneler gayet güzeldi tuzaklar oyunlar keza öyle, sonu arkadaşın dediği gibi açık bırakılmış, 10 üzerinden 9 alır benden
  • Bende çok beğendim, filmde bayağı bir tuzak var ve hepside değişik bir biçimde kurgulanmış.Kesinlikle gidin pişman olmucaksınız.
  • ben filmi beğendim arkadaşlar gayet güzeldi.Olumsuz yorumlara aldırmayın hiç,eğer gerçekten testere hayranı iseniz anlayacaksınız zaten.

Önceki serilerde olduğu gibi tam bi DEVAM filmi olmuş.Ama filmde bişeyler eksikti sanki,nebilim aceleye gelmiş gibiydi sanki.John zaten hiç gözükmedi nerdeyse, o yüzden olabilir =).TUzaklar çok güzeldi.En sonunda adam yüzünden karısının canlı canlı yanması gerçekten iç gıcıklayıcıydı :/.

Birde (güya) son seri olduğundan haliyle pek bi sır kalmamıştı o yüzden çok şaşırmadım bu filmde^^Ama mesela 'senin kim olduğunu biliyorum' notunu Gordonun yazdığını tahmin edememiştim+3. filmde Kadın doktoru Gordon'un seçmesi de güzel bi bağlantı olmuş.Çünkü SAW 3 de Amanda john'a ' Neden onu seçtin,en iyi olduğu için mi ?' gibisinden bi sorusu sormuştu.John'da ' o onu seçmemin 1. nedeni' demişti.Demekki bu yüzden^^.
    Dr. Gordon'unda oyuculuğunu beğendim.AmA oda çok gözükmedi filmde.
    3d olayından pek anlamadığım için çok fazla yorum yapamıcam.Bna güzel geldi efekler.Et parçaları savruldukça kafamı oraya buraya salladım :D özellikler Jill'in rüyasında^^

Aklıma geldikçe bişeyler yazarım.Dha bitmedi

• Bende bugun gittim. Böyle bir seri bir daha kolay kolay gelmez.3d ile iyice keyifliydi izlemesi. Serinin fanatikleri kesinlikle gitmeli.
  • saat 23:30 seansına aldım 1 saat sonra filmdeyim bazı serileri sinemada bazılarını ise evde izledim eh final olduğu için filmin hatıra gideyim bakalım olumlu yorumlarınız beni umutlandırdı
  • Arkadaşların sözlerine katılıyorum.

Kesinlikle Bobby'miş karısıymış falan hiç ilgilendirmedi beni. Ayrıca tuzaklarda iyice basitleşti. Önceden tahmin ettiğim şeylerdi. 4. filmin sonundaki gibi vay anasını ya da 1. filmin sonundaki anaaa dedirtmedi bana. Film öyle bir bitti ki ardından 50 tane film daha çekilir ama bence daha iyi bitirilebilirdi. Jigsaw'un düşünce akımı yayılabilirdi daha ilginç birşekilde bitebilirdi. Final olarak çok aceleye getirilmiş bir filmdi. Ama umarım daha fazla çekilmez. Çünkü sürükleyiciliği akıl oyunlarından, kan ve vahşete döndü.
  • film ilk başta gerçekten çok sıkıcı başladı ama sona yaklaştıkca çok heycan dolu sahneler vardı bence tüm serileri izlemiş biri olarak gerçekten son 3 5 dakika mükemmeldi. 3d olarak vasat bir film hiç çekilmesede olurmuş 3d olmadasa olur beğenmedim ve o gözlüğü taktığım için pişmanım

kısaca filmden çıktıktan sonra paramı verdiği me acıdım demeyeceğiniz bir flim olmuş,okdarda vasat sayılmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DistricT -- 13 Kasım 2010; 0:35:15 >
  • ben çok begendim başarılıydı

yakışır bi final oldu
  • Filmi izlememiş olanlar iceri bakmasın lütfen filmi izlemiş kadar olabilirsiniz sonra :)))

filmi bütün fanları gibi büyük bir heyecanla bekledim filmden 1 hafta önce 1-2-3-4-5-6 yı izlemem bile son film olması nedeniyle kafamdaki bir cok sorunun yanıtını alama yetmedi ..

cevapsız kalan sorular

1. jigsaw kurbanlarının üstünden aldığı yapboz parcalarıyla ne oluşturacakdı ve neden birşey cıkmadı son filmde... bir anlamı varsa tabi bunun
    2.hoffman o kadar tuzağı tek başına kuramaz özelliklede doktor yardımı gerekecek bölümler var.
    3. jigsaw 7. filmde doktorun işin icine girmesiyle birlikde aslında kendi iclerinde 2 ye bölünen 2 tariklat başlatmış oldu son filmde birisi doktor un takımı diğer hoffmen in ....
    4.onca zaman hoffmen doktorun varlığından habersizmiydi yani...
    5.biz sadece hoffmen kaldı derken doktor ile birlikde 2 kişi daha var o kişiler kimdi ?
    6. sizce tuzaklardan kurtulan herkez domuz maskesini giyiyormuydu...jigsawın öğrencisi oluyorlarmı bir ihtimal son filmde doktorun yanındaki 2 kişi bu ihtiamli güclendiriyo.. yaşlı teyzeden bahsetmiyorum :)))
    7. son filmde amac sırf intikamdı hiffmen in durumunda kim olsa bunu yapardı ama bana sacma gelen zarf ın birini neden doktora gönderiyorsun karıma birşey olursa sen devreye gireceksin bu ne lan 6 sene boyunca senin karına bişey olmadı diyemi biz 7. filme kadar geldik hani sen sevmiyodun bu kadını ha bire tersliyodun .. jill in doktora verdiği kaset bana şüpeli geldi bence o kesidi jill montajladı ve ona birşey olması halinde doktor onun intikamını alacakdı. sırf hoffmeni öldürmek icin kurulan bir kumpasda doktor hicmi düşünmüyo ben bu adamı öldürünce aynı şeyi bana yapacaklar diye hala aklım almıyor ama şuda var öldürmeyip odaya kapatmasıda aslında oyunu bitirmiyor yeni bir oyun başlatıyo 7. filmde hoffman a tuzaklar icin yardım eden birileri varsa mutlaka onu ordan kurtaracaklarına inanıyorum ben eğer 8. film cıkarsa, cıkmazsada en azından paramparca olmadan bitirdi filmi :))
    jill öldüya her yol paris benim icin :))

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.