Şimdi Ara

Saw VII ( 2010 ) | 3D (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
329
Cevap
1
Favori
11.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Serilerin bitmesi iyi oluyor bir açıdan.Sürekli yeni filmin çıkmasını bekliyorsun.Bitmesi o açıdan iyi oluyor.Umarım bu sondur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -- 18 Kasım 2010; 0:36:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

İlk defa bu kadar geciktirdim bi SAW'ı 4'ten beri. 4'ten itibaren ilk gün izliyordum.

Tokat'a daha gelmedi bile...
  • 3d olayı tırt bu filmde.film doyurucuydu ama kasarsanız pek çok soru işareti çıkarırsınız.
    Ayrıca ilk kez isin felsefesine vurgu yapılıyor.sanırım son olmasından dolayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1. Selim -- 18 Kasım 2010; 15:19:50 >
  • Harry Potter ile Testere arasında Harry Potter'ı seçtik sanırsam iyi etmişiz 3d ekstra kazanç için yapılmış tarzında yorumlar duyuyorum ve serinin sanırsam en kötü filmiymiş? Gerçi sırf sonları için saw izleyen biri olarak spoiler vermeden sonun ters köşe ettiğini söyleyebilir misiniz? Saw 1, 2 de baya ters köşe olmuştukta diğerleri sıradandı.
  • Dün gittim.3D rezalet bir numarasını görmedim.Gözlüksüz daha iyi seyrediliyorudu.Alt yazılar olmasa gözlüğü takmayacaktım.Gelelim filme

-İlk Arabadaki Irkçı adama bence saçma bir neden herkes biraz ırkçılık yapar herkesi sıraya diz o zaman.Saçma.
    -İki sevgiliyi idare eden kız testere buna niye karışıyor.Yine çoğu kötü niyetli insanların yaptığı birşey.Saçma.
    -Degan için çeşitli meslekteki arkadaşlarının ölmesi saçma.Ölen avukat bazı olaylara göz yummuş yalan söylemiş hangi avukat yalan söylemiyor birşeylere göz yummuyor.Çalışma arkadaşlarıda öyle.Bu nedende saçma.
    Eskiden Tecavüzcüler,Hırsızlar,Keşler iiflah olmaz kişiler seçilirdi.Şimdi çok sıradan olmuş.
    Polata diyorduk adam tek başına Irakı dağıttı diye.Bzim eleman daha fena çıktı karakolu dağıttı.
    Ordaki ajan madem testerenin karsını güvenli biryere götürmek istiyor o zaman yüksek güvenlikli tek kişilik cezaevine gönderseydi.
    Yukardada bir arkadaş yazmış.Yine degan kemerini kullanıp oraya çıkabilirdi.
    Sonra Programın yapımcısı olan kadının içinden anahtarı niye ağzını kapayarak almıyor.Yada kızı neden bayıltıp anahtarı almıyor.Buda saçma.
    Testerenin yerine geçen elemanlar hiç bitmiyor.Şu ayağını kesen adamın testere ailesine ne kadar zarar vermişti,adamada çok acı çektirmişti.Şimdi bakıyorsun adam testerenin köpeği olmuş............Çart diye ortalığa çıkıyor.Yeni testere benim diyor.Saçmalığa bak.
    Serinin en kötü filmi kararlar cezalar çekişmeler çok kişisel olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmavı -- 18 Kasım 2010; 17:57:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Emmesen
    Harry Potter ile Testere arasında Harry Potter'ı seçtik sanırsam iyi etmişiz 3d ekstra kazanç için yapılmış tarzında yorumlar duyuyorum ve serinin sanırsam en kötü filmiymiş? Gerçi sırf sonları için saw izleyen biri olarak spoiler vermeden sonun ters köşe ettiğini söyleyebilir misiniz? Saw 1, 2 de baya ters köşe olmuştukta diğerleri sıradandı.

Ters köşe var ama biraz zorlama olmuş sanki.
  • Az önce geldim filmden 3d olayı bir kaç sahnenin dışında olmasada olurdu aşırı derecede kan kesim vardı oralaro hoşuma gitmedi desem yalan olur hatta en fazla kan ve şiddet içeren seri bu bölümdü diyebilirim,

Onlarca mantık hatası bir tarafa aklıma takılan tek şey, topal dr. un yanındakiler kimdi o domuz kafalı iki kişili ? Dr. un katili, filan nasıl bulduğuna filan değinmiyorum bile,
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokmavı

Dün gittim.3D rezalet bir numarasını görmedim.Gözlüksüz daha iyi seyrediliyorudu.Alt yazılar olmasa gözlüğü takmayacaktım.Gelelim filme

-İlk Arabadaki Irkçı adama bence saçma bir neden herkes biraz ırkçılık yapar herkesi sıraya diz o zaman.Saçma.
    -İki sevgiliyi idare eden kız testere buna niye karışıyor.Yine çoğu kötü niyetli insanların yaptığı birşey.Saçma.
    -Degan için çeşitli meslekteki arkadaşlarının ölmesi saçma.Ölen avukat bazı olaylara göz yummuş yalan söylemiş hangi avukat yalan söylemiyor birşeylere göz yummuyor.Çalışma arkadaşlarıda öyle.Bu nedende saçma.
    Eskiden Tecavüzcüler,Hırsızlar,Keşler iiflah olmaz kişiler seçilirdi.Şimdi çok sıradan olmuş.
    Polata diyorduk adam tek başına Irakı dağıttı diye.Bzim eleman daha fena çıktı karakolu dağıttı.
    Ordaki ajan madem testerenin karsını güvenli biryere götürmek istiyor o zaman yüksek güvenlikli tek kişilik cezaevine gönderseydi.
    Yukardada bir arkadaş yazmış.Yine degan kemerini kullanıp oraya çıkabilirdi.
    Sonra Programın yapımcısı olan kadının içinden anahtarı niye ağzını kapayarak almıyor.Yada kızı neden bayıltıp anahtarı almıyor.Buda saçma.
    Testerenin yerine geçen elemanlar hiç bitmiyor.Şu ayağını kesen adamın testere ailesine ne kadar zarar vermişti,adamada çok acı çektirmişti.Şimdi bakıyorsun adam testerenin köpeği olmuş............Çart diye ortalığa çıkıyor.Yeni testere benim diyor.Saçmalığa bak.
    Serinin en kötü filmi kararlar cezalar çekişmeler çok kişisel olmuş.

-Arabadaki ırkçı biraz neo nazi gibi birşeydi.KKK örgütü kadar nefret ediyor olabilir.Bu da ciddi bir bozulum bence.
    -Jigsaw'ın oyun oynaması için aşırı kötü olmaları gerekmiyor.Onun oyunlarının amacı bozulmuşları düzeltme.Ve bu kızın ki iki sevgili yi idare etmenin bir adım ötesiydi.Zaten oynayanların azılı suçlu olması gerekmediği ilk filmden(Dr.Gordon ailesi gerekn önemi vermiyordu,Adam'da onun fotolarını çekiyordu.Burda da biraz belli zaten,oyuncuların suçlu olması gerekmediği.)anlaşılmıştı.
    -Bobby insanları kandırırken ekibi de onun yalanları açığa çıkmasın diye bir nevi onu koruyordu.Bobby'nin yalanlarını ve haksız kazanç sağladığını bilip,gördükleri hâlde bunu düzeltmediler.Bobby'nin oyunlarında ise Jigsaw bu durumu ters çeviriyor.Oyunlarda ekip Bobby'i değil,Bobby ekibini kurtarmak zorunda.
    -Bana göre durum Polat'tan farklı .Polat direk çatışmaya girip,herkesi öldürüp yara almadan çıkıyordu.Hoffman'ın karakola girişi ve karakoldakileri öldürmesi tamamen zeka işiydi.
    -Dr.Gordon(ayağını kesen adam) John Kramer ölene kadar ona oyunlarında yardım etti.John öldükten sonra ise bu işlerden çekildi.(Hatta son sahnede John'a yardım edenin birtek Dr.Gordon olmadığını görüyoruz.Yanında 2 tane daha domuz maskeli vardı.Bu da Jigsaw oyunlarından kurtulanlardan bazılarının sonradan Jigsaw'a yardım ettiğini gösteriyor.)John'un karısının doktora verdiği kasette John "Bu senin son görevin." tarzı birşey söylüyordu.

Sonuç olarak bana göre gayet güzel bağlanmış bir finaldi.

• Açıkcası tamamen para israfı of... gittiğime pişman oldum kuzen kırılmasın gidelim dedik ama kuzende bende söylene söylene çıktık. Saw 6 dan bile kötüydü len o derece :D filmin hadi ilk yarısı gene iyidi ama ikinci yarı rezalet hele sonu. Saw 6 nın sonu bundan iyidi. Eneeeem kendimi kandırılmış hissediyorum

Saw 1: Vaş... vay babağun kemüne...
    Saw 2: Yuh laaan!
    Saw 3: Vay vay iyimiş be...
    Saw 4: Hmm iyi iyi...
    Saw 5: Öff sıktı...
    Saw 6: Kötü.
    Saw 7: Gerçekten kötü lan.
    Film tepki sıralaması.
  • Dayanamadım gittim de harbiden zorlama olmuş o enfes kesici son kısımları gitgide kötüleşiyor.

Doktorun yanındakileri harbi bende merak ediyorum diğer 2 film onlar üzerine gidecek herhalde ama kesinlikle son 2 filmde çitayı yükseltmeleri lazım. Hiç değilse sonda ağzımızı açık bıraktırsınlar. 1. ve 5.film bu konuda benim favorim. 5 'de pek değil de 1. filmde ağzımı yerden zor toplamıştım.
    Bu arada o demirlerden yukarı çıkma sahnesi için yazılan tüm yorumlara katılıyorum çok rezalet bir kısımdı. Senaryo bana daha çok son 1 ay da hazırlanmış gibi geldi ve dedikleri gibi 3d için kasmışlar.

• Nette gördüğüm şu afiş çok güzelmiş.

Saw VII ( 2010 ) | 3D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emmesen

Dayanamadım gittim de harbiden zorlama olmuş o enfes kesici son kısımları gitgide kötüleşiyor.

Doktorun yanındakileri harbi bende merak ediyorum diğer 2 film onlar üzerine gidecek herhalde ama kesinlikle son 2 filmde çitayı yükseltmeleri lazım. Hiç değilse sonda ağzımızı açık bıraktırsınlar. 1. ve 5.film bu konuda benim favorim. 5 'de pek değil de 1. filmde ağzımı yerden zor toplamıştım.
    Bu arada o demirlerden yukarı çıkma sahnesi için yazılan tüm yorumlara katılıyorum çok rezalet bir kısımdı. Senaryo bana daha çok son 1 ay da hazırlanmış gibi geldi ve dedikleri gibi 3d için kasmışlar.

son iki film derken bu zaten finaldi birde açık kalan sorular için saw 0 olabileceği söyleniyor

• saw serisi çok seviyorum ve hepsini onlarca kez izlemişimdir abartmak gibi olmasın^^.

Bu saw ekibinin potansiyelini az çok anladık,mükemmel bi seri yapmışlar ama 7. filmi hiç son filmmiş gibi durmuyor Saw ekibi isteselerdi MÜKEMMEL ötesi bi final yapabilirlerdi,en azından ben farkındayım bunun.Bu gayet bi devam filmi olmuş.Kesinlikle bunlarda farkında bunun ve er yada geç saw 8. gelecek kanımca.Zaten yabancı bi sitede saw 8 in planlarının hazır olduğuna dair bi haber okumuştum.Benim azda olsa bi ümidim var devamı için.
    3d olayı ise olmasada olurmuş,3d sadece tuzakları kendimize biraz daha yakın hissettirdi o kadar.Hatta 3d olayı filmin kalitesini düşürdüğü düşünüyorum.En azından film ruhunu kayberdiyormuş gibi geliyor bana.( saw 3d - resident evil 3d' de bunları hissettim).

Ayrıca film çok kanlıydı,çok vahşet vardı gibi komik yorumlar görüyorum.Filmin konusunun aracı bu zaten.Olmazsa olmaz.Çok kanlı diyenler ise 3.ve 4. filmde daha fazla kan vahşet vb. vardı. . .

saw 7 final filmi olarak kötü,devam filmi olarak /herzamanki gibi/ güzel bi film olmuş.

Bu arada PİRAHNA ile ilgili bi tuzak göremedim.6. filmde ki piranha olayını hatırlıyorsunuz.Belki 8. filmde olur =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighTechLowLife -- 19 Kasım 2010; 22:51:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Az önce geldim filmden 3d olayı bir kaç sahnenin dışında olmasada olurdu aşırı derecede kan kesim vardı oralaro hoşuma gitmedi desem yalan olur hatta en fazla kan ve şiddet içeren seri bu bölümdü diyebilirim,

Onlarca mantık hatası bir tarafa aklıma takılan tek şey, topal dr. un yanındakiler kimdi o domuz kafalı iki kişili ? Dr. un katili, filan nasıl bulduğuna filan değinmiyorum bile,

O kısmı telsizden haber alıp gidip pusuya düşürebilirler,değilmi?
    Ayrıca sanıyorum ki bu filmde 3D'nin gereksiz olmadığını söyleyecek birisi çıkmaz.

Ek olarak serinin en çok kanlı ve İŞKENCE'li final filmide olduğunu söyleyebilirim.
    Gereksiz bir çok sahne vardı başlangıç sahnesi gibi(sevgililer)Holfman'ın karakolda dehşet saçması gibi..
    Benim için saw serisi 5'de bitmiştir.6 ve 7 de iyice saçmalamışlar.

kısacası john'un tarzının dışında bol kanlı ve gereksiz sahnelerle dolu bir final filmi izlediğimi söyleyebilirim.
    Ayrıca filmin Son 5 dakikası haricinde gerisi kesinlikle bolca saçmalıkdı diyebilirim.

@AyBuBi
    Kesinlikle katılıyorum,

• senarist yazmışta yönetmen hakikaten gerizekalıymış

ayrıca film öncesi fragmanlar daha 3d idi
  • o değilde şunları söylemeden edemiyicem

bu filmi yöneten adam hakikaten yönetmen değil

yahu bir insanın boğazına kaç bıçak sokmak gerekli ölmesi için, onuda geçtim en azından kan aksın yahu :)
  • Filmin izlememiş olanlar ve 3 boyutluya gideceklere tavsiyem normal filme gidin, 3 boyun aldatmacasına inanmayın. Hem paranız cebinizde kalır, hem daha iyi görüntü hemde başınız ağrımaz.

İzlediğim en kötü Saw filmiydi, sıralama yapacaksak bana 7-6-2 derim kötü anlamda. Amaçsız şiddet, vahşet ön planda.

Diğer serilerde karakterle kendimizi sorgulardık ve empati yapardık fakat bunda hiç ilgisi yok. Yazık güzelim seriyi ..ç ettiler...
  • Buraya yazdıgım mesajın neden silindiğini çok merak ediyorum .Seriyi çok da sevmem sadece sonunu izlemek için izledim yazmıstım. bu silinmek için sebepmidir çözebilmiş değilim?
  • Son üç filmi izlememiştim ama 3 boyutlu diye gittik pek hoşuma gitmedi. belki konuya hakim omadığım içindir bir ara izlemediğim filmleri de izleyeceğim. Bir de şu 3 boyuta bir alışamadım gitti filmlerden sonra kafa bir milyon oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Büyük İskender

Filmin izlememiş olanlar ve 3 boyutluya gideceklere tavsiyem normal filme gidin, 3 boyun aldatmacasına inanmayın. Hem paranız cebinizde kalır, hem daha iyi görüntü hemde başınız ağrımaz.

İzlediğim en kötü Saw filmiydi, sıralama yapacaksak bana 7-6-2 derim kötü anlamda. Amaçsız şiddet, vahşet ön planda.

Diğer serilerde karakterle kendimizi sorgulardık ve empati yapardık fakat bunda hiç ilgisi yok. Yazık güzelim seriyi ..ç ettiler...

k. bakma ama 2.ve 6. filme laf ettiremicem.Zevk meselesi ama 2 side çok iyiydi. 1-2 zaten harika bi şekilde birbirine bağlıydı. 6. film ise zaten benim için seride en iyisiydi.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.