Şimdi Ara

Saw VII ( 2010 ) | 3D (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
329
Cevap
1
Favori
11.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: YDG

quote:

Orijinalden alıntı: cidik

quote:

Orijinalden alıntı: YDG

Sadece para kazanmak için yapıyorlar.

1 ve 2. bölümün dışında kaydadeğer bölüm göremedim.

sen körsen biz ne yapalım.

bana tarihte 7 filmi de birbiriyle kurgu olarak bu kadar uyuşan ve bu kadar mükemmel planlar içeren tek bir film gösterin. bir daha yazmam ben bu foruma.

Kardeş iyi diyorsun da, konu zaten işkence... Bunun 50 tane davam filmi yapılır. Son filmlere baktığında öncekilere göre sürükleyicilik görebildin mi?

50 tane yapılır da 50si de böyle bağlanır mı? benim için testere her filmde aştı kendini. gayette sürükleyicydi oyunlar olsun kurgu olsun. neyse konuşmayalım bunu daha, bende hafta içi gideceğim yorumumu yazarım.

• 3D olayı bitmiştir benim için.Su bükücümü neydi onuda arkadaşların zoruyla izlemiştim olmaz olsun vallahi acıyorum 3D diye verdiğim paraya gidin 2 boyutlu izleyin arkadaşlar.3D yalnızca film başlamadan köpeğin topla oynadığı yerde süper oluyor elinizle tutacakmışçasına gerisi hikaye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biostrike -- 13 Kasım 2010; 6:29:58 >
  • dün akşam testere filmine girmeden önce başka bir filmi izledim. ardından testereye girmek için biletleri alırken kimlik kontrolünden 6 aylık fark nedeniyle alınmadık. testere en sevdiğim seridir her filmi ayrı güzel olay işkence diyen arkadaşlar bence filmden birşey anlamamışlar. neyse şimdi istanbulda değil başka şehire gidip filmi izlemeye çalışacağım oda olmazsa artık deliricem geçen sene alıyorlardı bu sene almıyorlar neymiş +18
  • 3D olmayan versiyonu varmı sinemalarda...?
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Zigot]#Mercimek

dün akşam testere filmine girmeden önce başka bir filmi izledim. ardından testereye girmek için biletleri alırken kimlik kontrolünden 6 aylık fark nedeniyle alınmadık. testere en sevdiğim seridir her filmi ayrı güzel olay işkence diyen arkadaşlar bence filmden birşey anlamamışlar. neyse şimdi istanbulda değil başka şehire gidip filmi izlemeye çalışacağım oda olmazsa artık deliricem geçen sene alıyorlardı bu sene almıyorlar neymiş +18

Hangi sinema almadı ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miex

quote:

dün akşam testere filmine girmeden önce başka bir filmi izledim. ardından testereye girmek için biletleri alırken kimlik kontrolünden 6 aylık fark nedeniyle alınmadık. testere en sevdiğim seridir her filmi ayrı güzel olay işkence diyen arkadaşlar bence filmden birşey anlamamışlar. neyse şimdi istanbulda değil başka şehire gidip filmi izlemeye çalışacağım oda olmazsa artık deliricem geçen sene alıyorlardı bu sene almıyorlar neymiş +18

Hangi sinema almadı ki

bizide milkshake ile filme almıyodular dedm gidelim kamera kayıtlarına bakalm elinde poşetli bir kişi iceri girdiyse bende girerim kimse karışamaz bana madem yasak uyarı levhası asın terbiyesizlik yapmayın o arada 17 yaşınaki yeğende bizim sayemizde filmi izledi :))

• Yasalar çok ağırlaştır arkadaşlar adamlara zevklerinden almamazlık yapmıyorlar. Eğer biri şikayet ederse para cezası yiyor sinema salonu ki artık avm'lerdeki sinemalarda girilmesi imkansızlaştı. Top sakalım olmasına rağmen kimlik sordular.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alper

Yasalar çok ağırlaştır arkadaşlar adamlara zevklerinden almamazlık yapmıyorlar. Eğer biri şikayet ederse para cezası yiyor sinema salonu ki artık avm'lerdeki sinemalarda girilmesi imkansızlaştı. Top sakalım olmasına rağmen kimlik sordular.

mevzu almamaları değilki aynı avm nin icindeki bir fastfut dükkanından aldığım bir iceceği sinemada icirmiyolar sebebide sinemanın kantininden birşeyler almamız gerekiyomuş. yurt dışından misafirim geldi sinemaya gittik cocuk bizi iceri almadı dedim gidelim kantindende alalım bişeyler girelim olmaz dedi adam inadına bana diyo ben işten sıkıldım kovdur beni.. dedim müdürünüzü cağırın lütfen güvenlik kayıtlarına bakmak istiyorum bugün 1 kişi bile elinde poşetle girmişse sinemaya ben bu iceceklerle giricem filme müdür bayandı kabul etti durumu ve bir gün icinde abartmadan 20 den fala kişi ellerinde poletlerde salona girebiliyoken biz gözüne batmışız görevlinin dedim istiyosanız şikayetcide oluruz böyle bir terbiyesizlik daha görmedik yabancı bir firma olsa asla böyle birşey olmaz hep türk firmalarda oluyo böyle sacma sapan kurallar.. kural varsa tabela as bizde bilelim...

• bende az önce geldim filmden 3d olayı dışında süperdi ama görüntü yü beğenmedim açıkçası
  • quote:

30 cümlelik bir paragrafta 3 tane nokta kullanmışsın helal olsun. Anlamakta güçlük çektim.

• quote:

Yasalar çok ağırlaştır arkadaşlar adamlara zevklerinden almamazlık yapmıyorlar. Eğer biri şikayet ederse para cezası yiyor sinema salonu ki artık avm'lerdeki sinemalarda girilmesi imkansızlaştı. Top sakalım olmasına rağmen kimlik sordular.

• Filme pazartesi günü gidicem. Filmi bir an önce izlemek için sabırsızlanıyorum..
  • Bugün 3. kere izledim.

Serinin en iyisi değil belki ama Saw VI ile beraber en kaliteli sonu olan film.
  • film 18 yaşından küçük kişilere yasak ama altyazıda geçen küfürler sansürlenmiş bu kadar komik olur ya başka birşey demiyorum.
  • Hoffman "wtf" diyor, "hadi be" diye çeviriyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Normal İnsan

quote:

Evet benim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miex

Hoffman "wtf" diyor, "hadi be" diye çeviriyolar

Cem Yılmaz geldi aklıma birden..
  • şimdi geldim 1. filmden bu yana en buyuk zewki aldıgım filmiydi ama bu seri bitmez demedi demeyin daha gideri war
  • az önce sinemada 2-b :( izledim ilk 6yı izleyen beklemeden izlesin
  • Ne kadar gerzek bişi ya film Antalya'da yok.

Yaw mybilette görünmüyormuş.Cinebonus,Cinetime ve Afm Laura'da varmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penryn -- 14 Kasım 2010; 10:50:42 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.