Şimdi Ara

Saw VII ( 2010 ) | 3D (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
329
Cevap
1
Favori
11.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Süper olacak bu film çok güzel iple çekiyorum
  • ilk bölümleri nerdeyse hiç hatırlamıyorum bu Gordan öldü diye hatırlıyordumm... 720p çekimde bu akşam bi izliyim hepsini yeniden :) AFİŞ tek kelimeyle ''Harika'' Gerçek bi final bekliyor bizi adamlar uğraşmış.

arkadaşlar bide mamundada direk toplu torrent buldum 6 filmi uzantı böyle

Saw.Hexology.720p.BRRip.XviD.AC3-FLAWL3SS.

mesela diyelim 2008 de cıkan film için burdan hangisi uyuyor ? brrip xvid ac3 göremedim bi bakarmısınz?

http://divxplanet.com/sub/s/135201/Saw-V.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bangyoua -- 31 Ekim 2010; 20:05:34 >
  • Aynen tekrardan bir baştan sona izlemek lazım daha çok irdelemek için

• 11 gün daha dayanamadım ve gecenin köründe filmi izlemiş bulundum

Güzel bir film olmuş ama bence son film havasını yansıtmıyor. Hala bir takım soru işaretleri var.

Bu arada spoiler vereyim. Hoffman, Polat Alemdar çıkıyor. Filmi izlediğinizde anlarsınız bu dediğimin ne anlama geldiğini

Edit: Şöyle birşey de var.

http://www.aceshowbiz.com/news/view/00034501.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bill Russell -- 1 Kasım 2010; 5:49:09 >

• ya biri özetini pm atabilirmi ne oluyor 7 de
  • Saw 7 diğer bölümleri gibi sadece kan ve mide bulandırıcı sahnelerle dolu, 4dklık bir filmdir, filmin sadece son 4dksını İZLEMEK YETERLİDİR, öncesi vakit öldürmedir. BERBAT..
    saw1 anca 2/10 , diğer seriler ise 0/10 eder.

-Dr. Gordon başı çıkıyor, zaten herkes tahmin ediyordu senaryo 6yaşa göre, Gordon'un psikolojisi bozulmuş oda Jigsaw(John) 'un yardımcılarından biri olmuş, onun bir de bilinmeyen başka yardımcıları var göstermedi. Filmin sonu bu başka hiçbirşey yok filmde, John un karısını Hoffman öldürüyor, Gordon'da Hoffmanı yakalıyor, bir odaya kapatıyor film diğer seriler gibi bitiyor. ZAMAN KAYBI. Bunlar filmin son 4dksıdır, öncesinde her zaman ki gibi sadece ölen insanlar var, filmle alakaları yok, 4 dklık bir filmdir. İnsanları aptal yerine koymaktır.

İlk film saw1'i sırf diğer seri katil filmlerine göre farklı ilgi çekici(kendisi öldürmüyor tuzak kuruyor ve sonunun tahmini zordu) yönünden beğenmiştim ama 2. filmden itibaren film berbattı. Senaryo seviyesi 6 yaşa düşmüştü. Saw1'i beğenmiştim ama devam filmlerinden sonra artık kesinlikle Seven'ın saw1'den sinema değeri açısından çok daha iyi olduğunu anladım. Keşke Seven'ın içeriği daha dolu yapılsaydı, anlatma yerine geri gitme(flashback) sahneleri ile katilin avlarını nasıl yakaladığı gösterseydi(kan, şiddet kısımlarını değil) benim için en az 9/10luk film olurdu.
    seven 6/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 5 Kasım 2010; 16:50:51 >

• Bu ne yahu bu da beğenilmemiş.

New York'ta Beş Minare ve Saw 7 en büyük umudumdu ama ikisi de beğenilmemiş gidenler tarafından.
    Zaten pek zamanım yok, bir yandan da sevinmedim değil hani.
  • Saw 1 2/10 mu? Aynı SAW'dan mı bahsediyoruz?
  • Bana göre öyle, gerçi 2 az vermişim :D, ben o saw1'e 6-7 puan veriyordum ama 2.filmden sonra her filminde kalitesiz bir seri olduğunu farkettim, son filmde aynı. Seriden dolayı maalesef saw1'den bile artık nefret ediyorum. Gerçektende tüm serideki şiddet, kan ve mide bulandırıcı sahneleri kesersek, 7 filminde 1 film yapmadığını görürüz Bunlar gerçekler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 5 Kasım 2010; 20:11:35 >
  • Saw 1'e 6-7 bile az bana kalırsa.
    Diğer filmlerde bir düşüş oldu ama son film oldukça iyiydi.

Ben aslında son film olmasının da verdiği etkiyle çok iyi bir film bekliyordum ama hayal kırıklığına uğradım.

Birkaç kişi daha yorum yapsın bakalım ona göre giderim.
  • saw 1 sinema tarihinde eş benzeri az rastlanır bir finalle bitmiştir.ben tüm kalbimle 10 puan verebilirim.
    diger seriler icinden 7 den aşagı not vermem.şaşırdım yorumları okuyunca bu arada sinemada izlemeye karar verdim yeni bölümünü
  • kim ne derse desin saw ın her bölümü tekrar tekrar izlenecek bir seridir herkezin zevkleri farklı olabilir ama türünün en iyilerinden birisi.. new york da 5 minaree dün akşam gittim yabancı oyuncuların türkce dublajlarına cok güldüm onun haricinde biz cok beğendik filmin ilerleyişi ve bitişi cok enterasandı tam herşey bitti dediğiniz anda farklı birşeyler olması canımı sıkmadı değil ama bir türk filmi olarak cok başarılı ön yargılı olmadan gidilip izlenirse daha iyi anlaşılır mutlaka izleyin derim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: birolayd

Saw 7 diğer bölümleri gibi sadece kan ve mide bulandırıcı sahnelerle dolu, 4dklık bir filmdir, filmin sadece son 4dksını İZLEMEK YETERLİDİR, öncesi vakit öldürmedir. BERBAT..
    saw1 anca 2/10 , diğer seriler ise 0/10 eder.

-Dr. Gordon başı çıkıyor, zaten herkes tahmin ediyordu senaryo 6yaşa göre, Gordon'un psikolojisi bozulmuş oda Jigsaw(John) 'un yardımcılarından biri olmuş, onun bir de bilinmeyen başka yardımcıları var göstermedi. Filmin sonu bu başka hiçbirşey yok filmde, John un karısını Hoffman öldürüyor, Gordon'da Hoffmanı yakalıyor, bir odaya kapatıyor film diğer seriler gibi bitiyor. ZAMAN KAYBI. Bunlar filmin son 4dksıdır, öncesinde her zaman ki gibi sadece ölen insanlar var, filmle alakaları yok, 4 dklık bir filmdir. İnsanları aptal yerine koymaktır.

İlk film saw1'i sırf diğer seri katil filmlerine göre farklı ilgi çekici(kendisi öldürmüyor tuzak kuruyor ve sonunun tahmini zordu) yönünden beğenmiştim ama 2. filmden itibaren film berbattı. Senaryo seviyesi 6 yaşa düşmüştü. Saw1'i beğenmiştim ama devam filmlerinden sonra artık kesinlikle Seven'ın saw1'den sinema değeri açısından çok daha iyi olduğunu anladım. Keşke Seven'ın içeriği daha dolu yapılsaydı, anlatma yerine geri gitme(flashback) sahneleri ile katilin avlarını nasıl yakaladığı gösterseydi(kan, şiddet kısımlarını değil) benim için en az 9/10luk film olurdu.
    seven 6/10

Başka?

Oldu canım, Saw 2/10 muş.

• quote:

Orijinalden alıntı: HD-GaMeR

kim ne derse desin saw ın her bölümü tekrar tekrar izlenecek bir seridir herkezin zevkleri farklı olabilir ama türünün en iyilerinden birisi.. new york da 5 minaree dün akşam gittim yabancı oyuncuların türkce dublajlarına cok güldüm onun haricinde biz cok beğendik filmin ilerleyişi ve bitişi cok enterasandı tam herşey bitti dediğiniz anda farklı birşeyler olması canımı sıkmadı değil ama bir türk filmi olarak cok başarılı ön yargılı olmadan gidilip izlenirse daha iyi anlaşılır mutlaka izleyin derim...
  • yarın günü
  • Sadece para kazanmak için yapıyorlar.

1 ve 2. bölümün dışında kaydadeğer bölüm göremedim.
  • 3D gerçekci yaparlarsa giderim izlemeye
  • yarın gidiyoruzz
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.