Şimdi Ara

Saw VII ( 2010 ) | 3D (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
329
Cevap
1
Favori
11.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.imdb.com/title/tt1477076/ dün puanı 7.5 di bugün 8.0 olmuş. Kimler izlemiş filmi vizyona girmeden ?Eleştirmenler falanmı izliyolar önceden ?
  • birde sitesinde bi tuzak var ama bi türlü kazanamıyorum :D. Zaten tam anlayamadım.Hep 2 seçeneğin var birini seçiyon falan
  • Tüm seriyi izlemiş birisi olarak 7.'ni sabırsızlıkla bekliyorum. 3D olması ayrı bi fark yaratacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpress_

birde sitesinde bi tuzak var ama bi türlü kazanamıyorum :D. Zaten tam anlayamadım.Hep 2 seçeneğin var birini seçiyon falan

O anket. Sana 2 seçenek veriyor, yani tuzak seçiyoruz. Filmde hangilerini görmek istiyorsan ona oy vereceksin fakat film zaten hazır. Uzun zamandır var o anket.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aQua~MaDooR`

quote:

Orijinalden alıntı: xpress_

birde sitesinde bi tuzak var ama bi türlü kazanamıyorum :D. Zaten tam anlayamadım.Hep 2 seçeneğin var birini seçiyon falan

O anket. Sana 2 seçenek veriyor, yani tuzak seçiyoruz. Filmde hangilerini görmek istiyorsan ona oy vereceksin fakat film zaten hazır. Uzun zamandır var o anket.

sürekli sitesini talip etmiştim,o düzeneği yeni görüm ama neyse olan oldu artık.'^^
  • Ne güzel bu Cuma izleyeceğiz diye hazırlamıştık kendimizi haftalardır. Kötü oldu bu 12 Kasım olayı.. Saw serilerindeki tüm ölümlerden güzel bir kolaj video çalışması olmuş:http://tinyurl.com/33rj4hs
  • Saw bu serisinin 3D olması ayrı bir heycan katacaktır.Bende bu filmin serinin sonu olduğunu düşünmüyorum umarımda son olmaz senaryo bence akıcı herbölümünde ayrı bir heycan var
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktayd
    fragmanı tekrar izledim.bi türlü parçaları birleştiremiyorum.cok alakasız şeyler gösterdiler..
    acaba film sonunda binlerce jigsaw bizi mi bekliyor
    bkz.V for vandetta

cıksın artık cıldırmak üzereyim

Dostum mesajında spoiler var galiba. Bu film o kadar salaklaşmıştı ki 4. filmde ondan beridir şu 3 harfin yanyana gelmesine sinir oluyorum.
  • Filmin harika olduğu söyleniyor. 1. filmden bile iyi diyenler var. Finali çok iyiymiş.
  • nedendir bilirnmez hoffmen ın yeri sahiden ap ayrı adam cidden işini iyi yapıyo 5. filmde bütün sucu polisin üstüne yıkması ve o tabut tuzağı gercekten zekiceydi... 6. filin finalinde düştüğü durumu sinema salonundaki benim gözümden görmenizi istemezdim doğrusu .. jill in kurduğu tuzak ile öleceğnii sandığım hoffmen son 10 saniyede kurtulmaıyla icimden sevinc cığlıkları atıp gözyaşları dökmek geldi :)) şaka bir yana hoffmen 7. filme büyük ihtimalle ölecek ama büyük başlardan birini de yanında götürecekdir bu kesin....

vallaha onu bunu bilmem Hoffmen ölürse 3d gözlüğü önümde oturan kızın kafasında kırarım :))) dr. gorden 1. filmin sonunda döneceğini söyledi ama nedense bunu söylediği adam fazla yaşamadı .))

kafada bir sürü soru var..

herşeyin başı dr. gorden felan değil bence öyle olsaydı daha önceden belli ederdi kendini. adam jigsaw ile anlaşmış olabilir ama jigsaw 3. filmde ölürken dr. gorden nerdeydi hastaneden kadın doktoru getirdiler...
    dr. gorden ın jigsaw dan intikam alması gerekmezmi adamın bacağı koptu sonucda...

• quote:

Orijinalden alıntı: HD-GaMeR

nedendir bilirnmez hoffmen ın yeri sahiden ap ayrı adam cidden işini iyi yapıyo 5. filmde bütün sucu polisin üstüne yıkması ve o tabut tuzağı gercekten zekiceydi... 6. filin finalinde düştüğü durumu sinema salonundaki benim gözümden görmenizi istemezdim doğrusu .. jill in kurduğu tuzak ile öleceğnii sandığım hoffmen son 10 saniyede kurtulmaıyla icimden sevinc cığlıkları atıp gözyaşları dökmek geldi :)) şaka bir yana hoffmen 7. filme büyük ihtimalle ölecek ama büyük başlardan birini de yanında götürecekdir bu kesin....

vallaha onu bunu bilmem Hoffmen ölürse 3d gözlüğü önümde oturan kızın kafasında kırarım :))) dr. gorden 1. filmin sonunda döneceğini söyledi ama nedense bunu söylediği adam fazla yaşamadı .))

herşeyin başı dr. gorden felan değil bence öyle olsaydı daha önceden belli ederdi kendini. adam jigsaw ile anlaşmış olabilir ama jigsaw 3. filmde ölürken dr. gorden nerdeydi hastaneden kadın doktoru getirdiler...
    dr. gorden ın jigsaw dan intikam alması gerekmezmi adamın bacağı koptu sonucda...

dr. gordon'ı garanti olarak düşün.Jigsaw'ın garantisi.Olaylarında böyle olacağını tahmin ettiğinden dolayı Gordon'ı önceden haberdar etti.Bence hoffman'în gordon dan haberi yok ve onu durduracak kişi de Gordon.Jigsaw eşine diyordu 'merak etme sana bu olayların içinde bi çıkış kapısı bırakacam'diye.İşte o gordon.Bu olayların hepsini durduracak kişi Gordon olacak bence. TAbi bunlar benim tahminlerim =) Merakla bekliyorum filmi bende.

He ayrıca Gordon olsaydı önceden kendini belli ederdi demişsin. Bence seriyi tekrar izlemelisin hepsinde dr gordon'a büyük göndermeler var :) özellikle 6 da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 30 Ekim 2010; 18:33:05 >

• Orijinalden alıntı: xpress_

Orijinalden alıntı: HD-GaMeR

nedendir bilirnmez hoffmen ın yeri sahiden ap ayrı adam cidden işini iyi yapıyo 5. filmde bütün sucu polisin üstüne yıkması ve o tabut tuzağı gercekten zekiceydi... 6. filin finalinde düştüğü durumu sinema salonundaki benim gözümden görmenizi istemezdim doğrusu .. jill in kurduğu tuzak ile öleceğnii sandığım hoffmen son 10 saniyede kurtulmaıyla icimden sevinc cığlıkları atıp gözyaşları dökmek geldi :)) şaka bir yana hoffmen 7. filme büyük ihtimalle ölecek ama büyük başlardan birini de yanında götürecekdir bu kesin....

dr. gordon'ı garanti olarak düşün.Jigsaw'ın garantisi.Olaylarında böyle olacağını tahmin ettiğinden dolayı Gordon'ı önceden haberdar etti.Bence hoffman'în gordon dan haberi yok ve onu durduracak kişi de Gordon.Jigsaw eşine diyordu 'merak etme sana bu olayların içinde bi çıkış kapısı bırakacam'diye.İşte o gordon.Bu olayların hepsini durduracak kişi Gordon olacak bence. TAbi bunlar benim tahminlerim =) Merakla bekliyorum filmi bende.

He ayrıca Gordon olsaydı önceden kendini belli ederdi demişsin. Bence seriyi tekrar izlemelisin hepsinde dr gordon'a büyük göndermeler var :) özellikle 6 da
    hoffman'în gordon dan haberi yok demişsin ?

hoffmen in gordın dan haberdar olmama gibi bir lüksü yok neden dersen jigsawın ilk adamlarından birisidir hoffmen hatta ilk adamıdır bile diyebiliriz zira ilk filmden önce gelişen olaylarda jiletli tellerin arasındaki adamını yakalayanda hoffmen ve jigsaw dı.. dr gorden ın kaleminide oraya onlar koymuştu zaten :))
    amanda ve diğer bütün tuzaklarda hoofmenin ve dr gorden in parmağı var...

ilk filimde dr gordenin cocuğu dr gorden a bizi bırakmıyacaksın değilmi baba demiş dr gordın da ona bunu ona kimin söylediğini sorunca kücük kız hic kimse demişti bence karanlıkdaki adamla kücük kızla konuşmasında babasının gideceği hakkında birşeyler söylrmiş olabilir (cocuğun karanlıkdan korktuğu sahneden sonra dr gorden in cocukla konuşma sahnesi) birde kücük cocuğunun ayağında domuzcukları sayması ayrı bir espiri ama herşeyden nem kapmayalım :)))

Jigsaw eşine diyordu 'merak etme sana bu olayların içinde bi çıkış kapısı bırakacam'
    jil o cıkış kapısını cok güzel kullandı 6. filmin sonunda ama hoffmen bu tuzakdan yaralı olarak kurtuldu normalde kan kaybından ölmesi gerekirdi ama yaşıyor bunu bir ihtimal dr gorden a borclu olabilir.. jill 7. filmde hoffmene yaptıklarının cesasını cekicek tabikide orası kesin ..

benim tahminim hoffmen ile dr gorden arasında bir ilişiki olduğu yönünde dr gorden normalde jigsaw icin calışıyordu ama jigsaw onunda oyuna dahil olmasını istemiş olaylar tersine dönünce dr gorden bacağını kesmiş olailbir bundan sonra jigsaw dan intikam almak isteyebilir jig saw dan sonra yani 3. filmden itibaren hoffmen in tuzaklarını görmeye başladık ona yardım eden de dr gordenden başkası olamaz... jill deki en son zarfda hoffmenin adı var ve onun tuzağıydı figsaw dr gorden in yaşadığından bile haberi olduğunu düşünmüyorum öyle olsaydı onun icinde bir zarf bırakırdı mutlaka ve benim taminimce hoffmen i 6. filmin sonunda kan kaybından kurtaran dr gorden aynı şeyin kendi başınada gelebileceğini düşünücekdir...

bütün filmlerini izlemiştim zaten şu sıralar "Saw Wollection" Bluray buldum onları tekrardan izliyorum filme gitmeden hepsini izleyip gizemi cözmeyi düşünüyorum ama bunlar taminden öteye gitmeyecek bence...

• Fragmanı sağlam olmuş cidden, hayatımda saw izlemedim hepsini izlemeyi düşünüyorum şimdi
  • Filmi bir şekilde izledim, sinemaya kadar dayanamazdım...

Serinin en iyi filmi olmuş ama John Kramer kendi mantığıyla çelişmiş.

Yani hiç de John Kramer'ı övülesi bir şekilde bitmiyor seri, onun acizliğini yansıtıyor son bölüm tahmin edebileceğiniz gibi işte Dr. Gordon olayları falan.

Hani John Kramer'ın eseriymiş gibi yansıtıyorlar ya, muhteşemmiş gibi, heykeli var hatta afişte. Yani o mantıkta bitmiyor şaşırdım açıkçası John Kramer kendi dedikleriyle çelişmiş.

Spoiler isteyen PM atsın.

Ayrıca sonuncu film gibi bitmiyor, yine açık kapılar var.
  • 12 Kasım'a az kalmış. Seriyi yeniden izlemenin vakti gelmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

12 Kasım'a az kalmış. Seriyi yeniden izlemenin vakti gelmiş.

"Saw.I.II.III.IV.V.VI.BluRay.720p.x264.DTS-WiKi" indirdim dün 26gb başladım izlemeye Miex arkadaşında dediği gibi umarım son film değildir devamı gelir...
  • Süper ya! Ayın 11'i akşam otobüse biniyorum ve 12 sabahı İzmitimdeyim. O gün 3D olarak giderim artık filme iyi olmuş ertelenmesi.

Yoksa Tokat'ta ne arar 3D.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihhilal

Süper ya! Ayın 11'i akşam otobüse biniyorum ve 12 sabahı İzmitimdeyim. O gün 3D olarak giderim artık filme iyi olmuş ertelenmesi.

Yoksa Tokat'ta ne arar 3D.

filmin ertelendiğinemi yanarım arkadaşa yaradığınamı sevinelim anlamadım :))))
  • çok önceden yazdığım bi msjı tekrar koyuyorum ^^ kafası karışanların daha iyi anlaması için yada daha çok kafanız karışması için birebir :d

ANALIZ gibi bişey saw 6 ya kadar. 7.yi izlemediğim için daha bişey diyemem =) . Aralarda sorduğum bazı soruların cvplarını zaman geçtikçe çözdüm.Bazıları muamma.

Testleri(kronolojik)
    -------------------------
    1-Cecil ( saw 4 de jill'i kapıya sıkıştırarak çocuğunu düşürmesine neden olan adam)
    2-Amanda ( 5. film haricinde hepsine var)(belki 7-8-9. filmlerin birindede olabilir:)
    3-Mark ( saw 1 de kasanın şifresini bulmak isterken yanarak öldü)
    İşte burada biraz karışıklık var gibi ama en mantıklısı bu. Artık js. Herkes tarafından duyulmuştu. Ve hoffman'da onun peşindeydi bu sırada Seth hoffman'ın kız kardeşini öldürmüştü. ama bi şekilde Seth hapisten yırttığı için Hoffman buna çok sinirlendi,ondan intikam almak için sanki js. Yakalamış gibi kurtulamayacağı bi tuzakta öldürdü. (Tabi biz bunlar taa 5. 6. filmde öğreniyoruz). Yani büyük bi ihtimalle 4. kişi Seth
    4-Seth(saw 5)
    Artık amanda hoffman ve js birlikte çalışır.
    5-Poll( saw 1. dikenli teller yüzünden öldü. Oraya getirilişini saw 4 te anlatılıyor)
    6-Dr.gordon ( saw1…. Artı kbirdaha karşımıza çıkarmı bilemem  )
    7-Adam (saw 1 öldüğünü sandığımız ama sonrada yaşağını öğrendiğimiz fakat amanda tarafından öldürülen kişi. Saw 3 de gösteriliyor. Ama nedeni açıklanmadı.:( AYRICA saw’ın senaryosunu yazan bu adam ;) )
    8-Zepp ( saw 1 deki hademe)
    Şimdi bunları hepsini öğrenmek için tüm seriyi izlemek lazım.bende kronolojik olarak gitmeye çalışıyorum.bunlardan sonra şimdi saw2 deyiz, diyebilirim.
    ---------------------------
    9-Michael (saw 2 filminin giriş sahnesinden ölen çocuk)
    (amanda tekrar sınanıyor… fakat anlamadığım neden 2.kez ? bileklerini neden kesiyor? Acaba 1. tuzakta hayatın değerini anlamadığı içinmi ? dicem ama tam bileklerini keserken js. De yayında :S anlayamadım. Ayrıca amandanın burnunda hiç kan falan gelmiyor yani eve girmeden önce ona antik doksitan’mıdır nedir, ondan verilmiş amandaya.heralde oraya sokulmasının amacı başka?
    10-Gus ( saw 2 de kapı değilinden bakarken ölen adam)
    11-Obi ( saw 2 de fırında yanarak öldü)
    12-Laura (saw 2 de evin koridorundan zehirlenerek ölen bayan)
    13-Jonas ( saw 2 de kafasına çivili sopa yiyere k ölen siyahi adam)
    14Addison ( saw 2 nin sonlarına doğru bilekleri kesilerek ölen bayan)
    15-Xavier ( saw 2 de ensesini kesen adam )
    Şuanda zamana göre sıra ile yazdım ve filmlere göre 3. filme geldik diyebiliriz
    ----------------
    16-Froy ( saw 3 şu her tarafı zincirle bağlı olan adam) yanlız burada bişey söylemek istiyorum js hangi arada bu tuzağı yaptı ? çünkü saw 2 de olaylar olurken amanda testin içindeydi js. Zaten polislerin yanındaydı.tahmin edin? Evet doğru sevgili Hofmann. tabi biz çok sonra öğreniyoruz. Ve Hoffman saw 3de oyuncu kadrosuna katılmış oluyor. Çünkü o sahneyi izleyin tekrar onun yüz ifadelerinden falan gerçektende anlaşılıyor. Ajan kerry diyor bu onun tuzağı değil diye,hoffman da diyor nasıl anladın, kerry : hiç kurtulma şansı bırakmamış falan… diye gidiyor)

Ayrıca lütfen bunu bulan varsa söylesin. Rigg ve Keryy Froy’un ceseti hakkında konuşurken
    Hoffman yerden bi zincir halkası gibi bişey alıyor ve onun gizlice cebine koyuyor?neden ve niçin yaptı bunu hala açıklanmadı değimli :’( ( bu sahne saw 3ün 15 veya 20 dk.larında oluyor bi izleyin )

17- Ajan Keryy (saw 1 den beri var ve saw 3 de ölüyor. Sizce ölmesinin nedeni ne? Çünkü bi önceki sahnede js’nin tuzağının olmadığından falan bahsetmişti.hoffman da yakalanmamak için amandayla birlik olup onu yakaladılar. :/
    Jeff (sınava başlar)
    18-Danica ( saw 3de donarak ölür)
    Judge Halden ( saw3 şimdilik kurtulur .. avukat)
    19-Tim (saw3 de Jeff’in çocuğuna arabayla çarpıp kaçan..(ayrıca gerçekten çok pis ölüyor )
    20-Judge Halden ( saw 3 avukat. Ölüyor mermi ile)
    21-AMANDA ( . . . )
    22-JOHN-JİGSAW ( . . .)
    23-Lynn ( saw 3 bayan doktor.john’u ameliyat eden)
    Şuanda 4. filme geçmiş oluyoruz.ama dediğim gibi kronolojik olarak gittiğm için herhangi bi karakter listenin başında yada sonunda olabilir..
    ------------------
    24- Trevor ( saw 4te. Otopsi sahnesinden sonra ki ilk tuzakta ölen).
    Burada polis Rigg kaçırılıyor.ama amanda öldü john yatakta hoffman ise tuzağa yakalanmış gibi gösteriyordu kendini.tahmin edin ?  evet doğru 4. filmdeki avukat Art.^^
    25-Brenda (saw4 saçını çeken makine)
    26- Ivan ( saw 4te. Kolları ayakları koparak ölen şişko)
    27-Rex (saw 4 morgan’ın kocası
    28-Morgan ( saw 4 rex’in eşi 2si beraber bi tuzakta ölüyolar.daha doğrusu kocası ölüyor ama karısı bi muamma)
    29- Eric Matthews ( saw 2-3-4. 2. filmden beri daniel isimli oğlunu kurtarmaya çalışmıştı)
    30-Art(saw 4 te önemli bir karakterdi. John’un çok eski bi ortağı. Ama sonunda hoffman onu yakalıyor 4. filmde sınanıyor ve kutuluyor fakat sınanması bitmiyor ve saw 4 deki tüm kişileri tuzaklara koyan bu avukat oluyor.çünkü hoffman da bildiğiniz üzre bi tuzağınmış gibi gösteriliyordu) tabi biz öyle sanıyordu sonunda her şey anlaşılmıştı.
    31-Rigg(saw 2.-3-4. kendini bişey sanıyordu ama gördü sonunda)

Şuanda saw 5 e geç tik diyebiliriz. Saw 4ü dediğim gibi 4 olarak değilde 3. film olarak düşünün 2si 1 filmdi aslında ve saw 4 dediğimiz filmde geçmişin geçmişleri falan gösteriliyordu. Saw’ın en kafa karıştırıcı filmiydibana göre
    . Saw 5 de genel olarak hoffman’ın geçmişini anlatıyordu tabi ilerde olacaklarıda gösteriyordu
    yukardaki o uzuuun analizin davamı arkadaşlar
    . Saw 5 de genel olarak hoffman’ın geçmişini anlatıyordu tabi ilerde olacaklarıda gösteriyordu
    ------------------
    32-ajan sthram (saw 5 ( kurtuldu)
    33-Ashley (İtfaiyeci kız (saw5 ( kafası kesilerek öldü)
    34-Gazeteci(saw5 (patlayarak öldü)
    35-Luba(siyahi kadın( saw5 ( öldürüldü)
    36Mallick(-Uyuşrucu bağımlısı ( saw 5 ( Ölüp ölmediği belli değil en son yaşıyordu)
    37-Brit(Siyah saçlı bayan (saw5(uyuşturucu bağımlısı ile aynı anda test edildi ve oda kurtuldu büyük bi ihtimale)
    38-Ajan Strahm ( 2. kez tuzağa yakalandı ve çok pis öldü)
    Saw 6 ya geçmeden bi kaç şey yazmak istiyorum.. öncekikle saw 5 de hoffmanı tamamen anlamış oluyoruz ,hoffmanın bu işe nasıl bulaştığını öğreniyoruz.ayrıca biraz karışık bi durum var.Mallick(uyuşturucu bağımlısı filmin sonuna doğru şöyle diyor, beni bi satıcı tuttu bir binaya birini götürmem karşılığında eroin verecekti.bende yaptım diyor.binaya gittiğimde 8 ceset vardı diyor.o sırada federaller geldi,ama bi anlaşma yaptık ve ben ordan ayrıldım diyor.ama o satıcının kim olduğunu ve hangi adamı getirttiğin o binanın hangi bina olduğunu ve o 8 kişinin kim olduğunu bilmiyorum. Ve 5. filmdeki 5. kişinin birbrine olan bağlantısı bir binada mahsus yangın çıkartıyolar ve 8 kişi boşu boşuna ölüyor.ayrıntılar önceki msjalrda var
    .şuanda yazacaklarımı 6. filmde öğreniyoruz ((( meğer bu 5 kişiyi ajan perez ve strahm tanıyormuş. O yangından sonra bunlara soruşturma açmış, fakat yukarda dediğim gibi Uyuşturuc kullanan federalle anlaşarak ortadan kaybolmuş,böyle oluncada dava askıya alınmış.sizce hangi polisle anlaşmıştır? Evet hoffman olabilir. Mahsus onun kaçmasını istemiştir. Çünkü kaçarsa dava askıya alınır polisler bu 5 kişiyi rahat bırakır,hoffmanda rahat rahat onları yakalar test eder vs.(PEREZ LE İLK KARŞILAŞTIĞINDA ZATEN BUNLARI BİLEN HOFFMAN’A BUNLARI ANLATIRKEN İYİ BAKIN ÖZELLİKLE ADAMIN KAYBOLDUĞUNU SÖYLERKEN KAMERA HOFFMAN’a DÖNÜYOR YÜZ İFADESİ HERŞEYİ ELE VERİYOR..ÇOK İYİ YAPILMIŞ Bİ KURGU YAA  tabi 6. filmde öğreniyoruz...  ayrıca ölümlerinden sorumlu olan kişiyi de strahm olarak gösterir,çünkü o tanıyordu bu 5 kişiyi  ne zeki şu hoffman…. ,
    Ama atladığımız bi nokta var saw 5in sonunda Ajan Ericson olay mahaline gelirken ve atrafı yoklarken masada daha yeni sıcak bi kahve bardağı görür tam eline alacakken durur neden ?Çünkü parmak izini araştır VE HOFFMANIN SuÇlu OLDUĞUnu burada anlarlarburda anlar artık ericson gerçek şuçluyu.(zaten perez ve straham baştan anlamıştı.:) evet bu kahve bağlantısı iyi olmuş.belkide bu bıçağın kesim şekli hikayesi falan bahaneydi itiraf etmesi falan beklenmiş olabilir......... Neyse saw6b

39--simone ( saw 5. ( şuan için ölmedi,ama kolunu koparmak zorunda kaldı.ayrıca saw 7 nin cast listesinde gözüküyor)
    40-Eddie ( saw 5. ( simone ile aynı anda test edilmişti,başaramadı)
    41-williams ( büyük oyun başlar…) 1. tuzak (burada William’A ölümle burun buruna gelince kişinin neler hissettiğini anlamasını istiyor..)
    42-Janitar.(SAW5 ( william’la 1. tuzakta aynı anda test edilen(kurtulamadı). Ve bu nefes tuzağı saw daki en sevdiğim yaratıcı tuzakalrdan biri .’yaşamak için nefes almamalısın’
    43-Hintli adam ( saw 6 ( boğularak ölür)
    44-Addy (SAW 6( Kırıvrcık saçlı yaşlı kadın( kurtulur) (Hintli ile aynı anda tuzaktadırlar zaten)
    Ayrıca burada williams’dan aynı sigorta poliçesin deki gibi kimin öleceğine karar vermesini istiyor. Tabi js’ninki biraz farklı bi yöntem^^ bu işlerin oakdar kolay olmadığını gösteriyor
    45-Debby (SAW 6 ( Kafasıan demir sopa saplanarak öldü) bu tuzaktada williams’ın fekadarlık nedir onu öğrenmesini istiyor çünkü kurbana ait anahtar onun sağ omurga tarafına yerleştirilmiş.ayrıca ölüm halinde olan birinin nelre yapabileceğini anlamasınıda istiyor..
    46-isimlerin tek tek yazmıcam atlı karınca oyunu.. 4 kişi ölüyor 2 bayan kalıyor. Bu oyunda baya güzeldi. Burdada yine sigorta poliçesindeki gibi kimin öleceğine ve yaşayacağına kara vermesini istiyor bu poliçenin yanlış olduğunu anlamasını istiyor.
    47-yazacağım 3 kişi test de değillerdi. Hoffman tarafından öldürüldüler. Nedeni ise suçlunun kendisi olduğu anlaşılmıştı. Ajan Ericson Ajan perez( ) ve jopan bi bayan..
    48- Anne ve çocuk ( test edilmediler ama bilmiyorum ne olacak)
    49-( william’S ın kız kardeşi shelby ( bu da daha test edilmedi)
    45-Willams … / SAW 6( gerçekten çok kötü ölüyor..)( burada william’Sa anlatmak istediği şu :son hükmü yaşayanların verdiğini sanıyorsun, ya yanılıyorsan?çünkü ölüler senin ruhun üzerinde hiçbir hak isteyemeyecek.. ( Williams sigorta şirketinde kendince kurallarıyla hasta olanları ölümle baş başka bırakıyordu ve nasıl olsa ben öldürmedim gibisinden düşünüp böyle devam edeceğini sanıyordu. Ama gördü babasını öldürdüğü çocuk tarafından işi bitirildi. Bi nevi öldürdüğü kişi yüzünden öldü yani Williams yanılıyormuş ;) . . .
    kurtulanlar/test edilmeyenlerr: simone/kıvırcık saçlı yaşlı kadın / 6lı karıncada kurtulan 2 bayan/williamın kız kardeşi(test edilmedi daha)/anne ve çocuğu.. hofmanı katmazsak 7 kişi kurtulmuş oluyor...
    46-HOFFMAN (SAW 6 ( AMANDA'nın tuzağının biraz daha afillisi...) ( çok kötü yırtıyor son anda..) :@

Bi kaç şey daha yazmak istiyorum..
    öncelikle bu kadar insan test edildi falan.. js bunların hepsini tanıyacak hali yok... bunların hepsinin bilgilerini Jill(eşi)'den hoffman dan falan topladı. msela çoğu jill'in hastanesine geliyordu .2 filmdeki ölenlerin çoğu 4. filmdeki flashbackta gösterildi. ( saw 6 daki williams'ı öldüren çocukta varmış :S bilmiyordum)yada bir çok kişi hoffman tarafından elde edildi....
    ayrıca
    ---Sanırım hoffman gordon’la tanışmış olabilir.çünkü düşünün her tuzakta 1 kaç kişi var o 6 zarfın içinde 11 kişi var hoffman tek başına bu kadar kişi yi nasıl yakalayabilir ki ? hoffman yoksada sürpriz birileri var diye düşünüyorum.
    ---Ayrıca williams’ın kaburgasındaki yara daha yeniydi kan akıyordu hala sizce içine o anahtarı kim yerleştirdi  ( evet Dr gordon olabilir,yani hoffmanla tanışıklar galiba)
    ---Ayrıca Hoffman jill’in bi hırsız tarafından çocuğunu düşürdüğü sırada amanda da ordaydı biliyorsunuz. Hoffman bunu nerden biliyordu daonua o 3. filmden beri gördüğümüz sarı zarfın için tehdit mektubunu yazmış :/

.aklıma gelenler bukadar arkadaşlar. Aklıma geldikçe yazmaya devam ederim. Arkadaşlar anlayacağınız daha bi sürü cvplanmamış soru var.aynı Lost gibi oldu :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighTechLowLife -- 31 Ekim 2010; 18:30:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Miex

Filmi bir şekilde izledim, sinemaya kadar dayanamazdım...

Serinin en iyi filmi olmuş ama John Kramer kendi mantığıyla çelişmiş.

Yani hiç de John Kramer'ı övülesi bir şekilde bitmiyor seri, onun acizliğini yansıtıyor son bölüm tahmin edebileceğiniz gibi işte Dr. Gordon olayları falan.

Hani John Kramer'ın eseriymiş gibi yansıtıyorlar ya, muhteşemmiş gibi, heykeli var hatta afişte. Yani o mantıkta bitmiyor şaşırdım açıkçası John Kramer kendi dedikleriyle çelişmiş.

Spoiler isteyen PM atsın.

Ayrıca sonuncu film gibi bitmiyor, yine açık kapılar var.

bişeyi ÇOK merak ediyorum =) .
    piranha ile ilgili bi tuzak varmıydı ?
    LÜTFEN SPPPOLIERRR İÇİNDE CVP VER. Yada pm atsanda olur.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.