V

Yarbay
02 Ocak 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
30 üye
Görüntülenme
Toplam: 126 (Bu ay: 1)
Gönderileri
Oyunu almayi dusunuyorum, kardeslik yapmak isteyen guvenilir arkadaslar pm den ulasabilir.

Oyun 129.99 TL,Kisi basi 65 TL dusuyor.
Oyunu almayi dusunuyorum, kardeslik yapmak isteyen guvenilir arkadaslar pm den ulasabilir.

Oyun 7.1 GB ve 129.99 TL,Kisi basi 65 TL dusuyor.
Oyunu yarin alicam, kardeslik yapmak isteyen guvenilir arkadaslar pm den ulasabilir
Jailbreak'de downgrade'i önlemeye karsi minor security update cok buyuk ihtimal.
Merhaba arkadaslar,

LCD TV mi prize takinca stand by dan acilis konumuna gecmiyor,surekli tik tik sesi geliyor sanki takiliyor gibi.Bu sorun neden kaynaklaniyor olabilir?
Quake 4 un grafikleri cok kötü geldi gözüme,dun doom3 oynadim o cok daha iyi,grafik ayarlarinida fullledim ama sanki quake2 gibi grafikler,yapmam gereken ekstra bir ayar filan mi var?
PC toplarken aceleye geldi bu kasayi aldim,eve geldikden sonra farkettim kasa gercekden cok dandik sanki dokunsaniz bir yeri dokulcekmis gibi duruyor,power dugmesine basiyorsun icinde kaliyor vs.

Acaba banami kalitesiz geldi gercekden boyle mi bu kasa?

http://www.hepsiburada.com/thermaltake-500w-wings-rs200-piano-atx-siyah-kasa-vj75021n2e/productDetails.aspx?categoryid=1013&productid=bd84486
Hafta sonu bilgisayar topladim,i5 650 islemcim var,ekran karti secerken palit 250 gts onerdi eleman bende tamam dedim,2 gundur farkli oyunlar oynuyorum,bazi oyunlarda grafikleri full acabiliyorum ama yinede pek beklentimi karsilamadi,bunun yanisira aklim ATI 5850 ve 5870 de kaldi,hala degistirme sansim var,sizce degistirmeliyim?Cok fark edermi grafik olarak?Onerilerinizi bekliyorum.

edit:yanlis yazmisim duzelttim.
Merhabalar,

Çektiğim fotoğrafları paylaşım sitelerinden birine eklediğimde bazı arkadaşlarımın arkadaşlarının arakladığına şahit oldum.
Fotoğraflarımın sahipsizce ortalıklar dolaşmasına gönlüm razı olmuyor.

İmzayı nasıl oluştururuz, nasıl ekleriz.
yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.
Hakkında
Meslek: Technical Software Architect
Forum İmzası:
PSN:caglar-34

Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.261
İkinci El Bölümü Mesajları: 476
Konularının görüntülenme sayısı: 110.266 (Bu ay: 177)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 47 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.