< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birkuşgibi -- 13 Eylül 2020; 23:0:56 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birkuşgibi -- 13 Eylül 2020; 23:0:56 > |
Kardeş ben de uzun uzun ilanlara bakıp göz nuru tüketmiş bir alıcı olarak araç almaktan tamamen vazgeçtim. Piyasanın altında dediğin fiyatın piyasasının temeli ne, o yazdığın fiyatlar nasıl oluştu, daha birkaç ay öncesinde ne kadardı, ÖTV artışına uygun bir artış mı yoksa çok daha fahiş bir artış mı, bunu hiç hesaplamış veya düşünmüş müydün? Ben kendi aradığım piyasadan örnek vereyim şubat ayında 25.000 TL'lik fiyatı olan araçlara şu an 55.000 TL isteniyor. Yüksek modeller daha uçuk... Ne oldu, dolar %100 mü arttı, ÖTV %500 mü arttı?
Hasılı kelam hiç abartısız söylüyorum araç almayı düşünenlerin yarısı şu an almaktan vazgeçti, belki ne olursa olsun fiyatlar düşmeyecek ancak biz de ne olursa olsun fiyatlar düşmedikçe almayacağız! Alır satarım, alır satarım, piyasanın içine ederim diye düşünenler ile beraber siz de yanacaksınız, çaresiz... |
satamıyorsanız fiyat yüksektir nokta. piyasadaki fiyatı alıcı belirler.
|
Servisteki 23.000 tl hasar özelde yapılan 12000 tl hasardan daha az korkutucudur. Özelde yapılınca kesin üç kağıt dönmüştür diye düşünüyorlar.
|
hocam yarım yamalak toplamadık kesinlikle diyorsunuzda airbag tamiri: yarım yamalak toplamak. bir sonraki kazada o airbag in patlayacagının garantisi kesinlikle yok yada zararlı bir şekilde patlayarak dogrudan airbagın kişiye zarar vermeyecegininde hiçbir garantisi yok airbag orjinali ile alınıp değiştirilmeli tamir başka tüp falan boş işler bunlar adam 10 yıllık çıkma ordan burdan küçük büyük farketmeksiniz rastgele bir tüp takıyor karbonatla japonla birşeyle yapıstırıyor al sana airbag tamiri kaskonuz vardı neden pert e çıkartmadınız arabayı orayı pek anlayamadım
|
Perte ciksaydi araba neden ozel yerde yaptirdiniz ki? Kasko almanin amaci ne o zaman?
|
78000-65000=13000 tl kadar piyasanın altında aracınız , onda da 16000 kadar hasar kaydı mevcut. Sizinkinde ise daha fazla. Bir de airbagler açmış, kasko olduğu halde gitmişsiniz özel serviste yaptırmışsınız. Neden özelde yaptırdınız ki ? Yetkili serviste onarılmış araca daha çok güvenirim ben.
|
7 yaşında sembol ve ağır hasarlı
normal şartlar altında vereceğim en yüksek fiyat 25 bin tl |
Yahu kimse mi okumuyor, adam yazmış yukarılarda. Muhtmelen alkollü bir şekilde vurmuşlar aracı, nasıl alacak kaskodan?
Bu da size alkollü sürerek sadece kendinizi değil diğerlerini de tehlikeye attığınız için bir ders olsun, 3'e 5'e bakmayıp satacaksınız artık. |
10 bin tl lik şahin 30 bin tl olmadı kusura bakma senin 30 bin tl paran 10 bin tl oldu bu açıdan bakacaksın tl nin uçuk şekilde değer kaybettiğini görmüyonuz galiba ev fiyatlarına bakın altın fiyatlarına bakın altınla eşdeğer şekilde arttu araçlar evler ve birsürü gıda maddesi izleyin siz a haberi atv yi vurun almanyaya darbeyi keyfe keder ötv artıyo demi
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birkuşgibi -- 9 Eylül 2020; 14:38:8 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |