|
Şimdi arkadaşlar aracımı değiştirmek istedim. Şuan 2012 megane 3 expression 110 bg 1.5 dci 6 ileri 194.000 km aracım var. 700 700 200 olmak üzere 3 tane hasar kaydı ve sağ 2 çamurluk sağ 2 kapı boyalı harici orginal değişensiz. piyasaya göre ben bu aracı satmak istediğimde tüm bunları göz önüne alıp belirlediğim fiyat 105 110 bin arası. tabi fiyatlara bakacak olup aa bu araç bu fiyatsa benim ki 130 140 a gider de diyebilirdim. Almak istediğim araç konfor ferah yüksek ve otomatik olması nedeni ile 2010 2012 arası olan kasalardan bi 3008 otomatik. Şimdi asıl konumuz şu böyle bir araç alacağım fakat km si biraz düşük olsun bi daha bi 10 yıl değiştirmeyeyim kafasındayım. 150 bin km de olanlarına bakıyorum, araçta bir çok göçük çizik var arabayı el arabası gibi kullanmışlar çarpılmadık yeri kalmamış ama km 140 bin de diye adam 160 bin tl yazmış. Hadi km yüksek olsun biraz fiyat insin diyorum, KM sine bakınca gözlerim kanıyor 360 bin kmlerde ama açıklamayı okuyorum, araba uzun yolda kullanılmış çok iyi bakılmış sigara bile içilmemiş bu yüzden fiyat 145 bin TL. Şimdi bu araçların fiyatı 400 bin km de olsa düşmüyor 50 bin tl ağır hasar ı olsa da düşmüyor, hatta arabanın yarısı bile olsa gene düşmez eminim. Yani aslında aracın km si düşük olan km düşük diye yüksek yazıyor km yüksek olup kazası olmayan da kazasız değişensiz diye yüksek yazıyor.. Şimdi gidip hem 400 binde hem ağır hasarlı araç almak istemiyorum. Sİzce KM si düşük ama ağır hasarlı bir araç mı almalıyım? Yoksa Km si yüksek hasarsız bir araç mı almalıyım? Pejo 3008 2010 2014 arası olan modellerde özellikle yüksek km mi beni masrafa sokar yoksa daha önce ağır hasara uğramış olmasımı ? Bir çok araştırma yaptım şanzımanı hassas değil ama otomatik olması ve ucuz tamir ücretleri daha önemli benim için şanzıman konusunda. Yorumlarınız bekliyorum arkadaşlar. Teşekkürler. |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı