Şimdi Ara

(SATILDI) Yüksek hasar kayıtlı aracımızı satamıyoruz (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
0
Favori
7.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: birkuşgibi

23.700tl normal kayit, agir veya pert değil.

Airbag tupu degistirildi ve katlandi. Servis zaten tek airbagde perte cikariyor. Kaskoyu dahil etseydik mutlaka pert derlerdi

Airbag tamir icin de yine yuksek bir fiyat odedik zaten. Araci elden cikarmak icin yarim yamalak toplamadik kesinlikle, biz binicez dedik fakat arac onarimdayken yeni araci dolar bozdurarak aldik zararimiz buyuk oldugu icin satiyoruz

Ekleme:
    Trink 200.000km altina teklif veriyormus simdi denedim
    Nasıl satmayı düşünüyorsunuz o aracı anlamıyorum. Sanayide yaptıracağına serviste aynı hasar kaydı olsun alınırdı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok detaylı bakmadım ama 65 bin liraya sizinkinden daha temizleri var. Onlar satılmadan sizinki satılmaz.

• Orijinal parçayla değişim yapılsa benim için makul bir fiyattı ancak şu anki şartlarda seçeneklerim arasına girmesi için 60'ın altına inmesi gerekli. Fiyatta anlaştıysanız hayırlı olsun, 63.5 iki tarafı da üzmez.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 40 bin vereyim cash

• marslan1999 kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam.
    Parayi toparlamasi icin musaade verdik, eger cayarsa, indirim isterse babam cok kararli satmam diyor.
    Bosuna sigorta kasko oderim yine de satmam diyor

• ocak ayinda 2013 symbol 140 binde dizel 1.5 parca boyali 2 800 hasar kayitli full yapili aracimi 48500 e vermistim vay be..

• ssj kullanıcısına yanıt
    1-2 sene sonra 120bine satarım hocam vectrami size :D

Şaka bir yana zaten egea alacaktık urban plus modeli 1.4 125bin liste fiyatli. 2 ay bekletiyorlar ellerinde olanda 130 çekiyor ister al ister alma der gibi. Yetkili satıcılar bile kendi çapında galerici olmus . 40 50 nakit gerisi taşıt kredisi yapalım dedik. Faiz oranları sadece 3 günde 1.05lerden 1.25 oldu. Sonra 3 sene kasko mecburiymis onu öğrendim üstüne 1.4 tipo motora 6 ayda bin tl vergi verildiğini sigortası şusu busu bir sürü masraf çıkınca ikinci ele yöneldim.

• Siz hava yastıklarını tamir ettirmişsiniz. Yenisi ile değiştirmemişsiniz. Bir dahaki kazada açılmama ihtimali yüksek. Ayrıca emniyet kemerleri patlamıştır. Onlar da değişmemiştir. Çünkü onlar da pahalı. Dirençle kandırılmıştır. Arabanız güvenli olmadığı için insanlar almak istemiyor. Alacak olan çok ucuz olduğu için alır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Swonz

7 yaşında sembol ve ağır hasarlı

normal şartlar altında vereceğim en yüksek fiyat 25 bin tl
    Bütün yazılanları okudum. Konu ile alakalı aklı başında tek yorum bu. Tebrik ediyorum.

• Yanlış bilgi vermeyelim, yetkili servis benim iki airbag'i de değiştirdi, perte falan da çıkmadı araç. 23.000TL tamir ücreti çıktı, dışarı da sordum, max 8-10.000TL dediler ama airbag değişmeyeceğini söyledikleri için serviste yaptırdım. Fikrimizi sorduğunuz için yazıyorum, ben böyle bir aracı alır mıydım? Almazdım. Mevzu hasar kaydının yüksekliği değil, 1-Araç kazadan hemen sonra satılmaya çalışıyorsa aklımda soru işareti kalır. Demek ki tam randıman sağlayamamış derim. 2-Dışarıda tamirat yapılmışsa kesinlikle almam, maliyeti düşürmek için kalitesiz tamirat yapıldığını hepimiz biliyoruz. zira siz de böyle yapmışsınız, maliyeti düşürmek airbag değişmemiş. 3-Kayıt karmaşası var, araç servis fiyatlıyla hasar kaydı almış ama dışarıda yapılmış.
    Amacım sizi kırmak ya da üzmek değil, yanlış anlamayın. Ben bu şekilde düşünürdüm. Ya fiyatı daha da kıracaksınız, ticaret böyle işler ya da acilse galerici, al-satçıya satın.

• Geçmiş olsun.

Şu anda araç bakmıyorum ama örneğin alacak olsam, airbag'leri patlamış bir aracı asla almazdım. Hem, airbag'leri patlamış bir aracın perte ayrılması gerekirdi diye biliyorum, çünkü tamiri sözkonusu değil, ön direksiyon simidi dahil konsol (dashboard) un yenilenmesi gerekir ki bu zaten başlıbaşına büyük bir maliyettir sigorta şirketine..

satmak istiyorsan, her aracın mutlaka bir alıcısı vardır. fiyatı çok daha uygun demiyorum ama sizi arayıp soranların vereceği maksimum fiyatların bir ortalaması fiyatına satabilirsiniz bence.
  • Ben parçacıyım satılmayacak araç.yoktur yanlış fiyat vardır..

İki örnek veriyim takla atmış içinden ölü çıkmış meganın tavanını kesip başka bir meganın tavanını ekleyip arabayı sattılar sattıkları adamda bilerek aldı..

Gene Chrysler 300c bele kadar girmiş şase porya lar işlem görmüş aracın önünü başka araçlardan çıkmalarla topladılar şase poryaları o kadar kötü yaptırdılarki arabanın çizgisi kaymıştı araba yolda yan yan yengeç gibi gidiyordu o arabayı sattılar....

Kaldı ki symbol ölüsü leşi satılır...

• Hocam samimi olarak bir şey soracağım, kaskodan yaptırmak yerine 12000 tl verip özel serviste yaptırmak daha mı mantıklı? Kaskodan yaptırsaydınız kasko ne kadar artacaktı ki?
  • 50 bile etmez alan sığırdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 9 Eylül 2020; 21:50:54 >
  • Yüksek hasarlı arabayı ne yazık ki gerçek bir biniciye satamazsınız.
    Ancak al-satçıya satarsınız o da fiyatı öldürür tabi.

• quote:

Orijinalden alıntı: cricet

Hocam samimi olarak bir şey soracağım, kaskodan yaptırmak yerine 12000 tl verip özel serviste yaptırmak daha mı mantıklı? Kaskodan yaptırsaydınız kasko ne kadar artacaktı ki?
    Yahu kimse mi okumuyor, adam yazmış yukarılarda. Muhtmelen alkollü bir şekilde vurmuşlar aracı, nasıl alacak kaskodan?

Bu da size alkollü sürerek sadece kendinizi değil diğerlerini de tehlikeye attığınız için bir ders olsun, 3'e 5'e bakmayıp satacaksınız artık.
  • Hatayı şurda yapıyorsunuz hocam, sanırım muadil araçlar içerisinde "en yüksek" olanı baz alarak 20 bin aşağısını yazdık diyorsunuz ama tüm araçlar için söylüyorum her marka ve model için girin bakın ortalama ilk 5 sırada ki ilanlar hep uçuk fiyat yazıp sote ye yatıp bekleyenler ve asla satamıyorlar.
    Örnek: 20 gün önce 4 parça boyalı 1.100 tl hasar kayıtlı aracımı 84.000 den ilana koymuştum ve 10 gün içinde 81.000 e sattım. O dönem aynı aracın hatasız boyasızları ortalama 90.000 civarı idi. Ama 3 4 tane ilan vardı 106,104,103 civarı yazmışlardı. Şu an baktım hala duruyor ilanda:)
    Örnek 2: Bugun 115.000 e aldığım 2 parça kapı sacı değişenli gerisi tamamen orjinal 160 bin km de araç için hali hazırda 146,144 yazan var. Haa satabilir mi o fiyata imkansız. Ben 115 e aldım ona bile çok diyorum ama mecburen aldık işte...
    Bu yazdıklarımı düşünün ve fiyat olayını gözden geçirin bence... Hayırlısı olsun

• westberlin kullanıcısına yanıt
    Tesekkurbederim hocam empati icin. Bunu devam ettirelim dogrularla, deneyeyim bi kafanizdaki soru isaretleri geciyor mu.. :)

1-Arac onarimdayken arabasiz kalamayacagimiz için, doviz bozdurum arac satin aldik. O donemki kur ile suanki ayni olmadigi icin zarardayiz ve araci satmamiz gerekiyor. Aracla 3500km yol yaptim sehirler arasi tık yok.istediginiz ustaya gosterebilirsiniz

2- Bunu da usta/expertiz cozebilir. Airbaglerde tamir dogrudur, orjinaliyle degismedi.

3-olayda alkol var hocam, surucuyu farkli gostermeye calistik fakat eksper şüphe sezdi, bizde risk almadik feragat ettik

Tekrardan cok tesekkur ederim hocam

• Hocam dersimizi gercekten aldik. Şükürler olsun ki tek tarafli bir kazaydi. Tesekkur ederim

• Ayrıca bir konu daha var, ilanı detaylıca inceledim, 7 yaşında 200 bin km de dizel ve şaşi de işlem olan, üstüne birde 20 bin küsür hasar kaydı olan araca 65 vermek...eğer öyle bir akıllı bulursanız forumdan paylaşın o kişiyi ekonomi bakanı yapalım :)

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.