Şimdi Ara

Kumho Ecowing taktırıyorum. Sizce doğru karar mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
5.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2015 polo aracım için Kumho ecowing sipariş ettim.( 185/60/15) Cumartesi günü taktırmaya gideceğim. Aracın fabrika çıkışında bu lastikler var fakat ben aracı aldığımda 18 bindeydi ve üzerinde kışlık lastikler vardı o yüzden kullanma fırsatım olmadı. Benim kışlık lastikleri 300 TL ye alabileceklerini söylediler. Yani 4 adet kumho ecowing 300-350 arası fiyatlara alacağım. Sizce bu lastikten pişman olur muyum? Benim lastikten beklentim konfor ve yol tutuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozr2pkr -- 16 Mayıs 2017; 12:56:48 >

• Kötü bir lastik değil bence pişman olmassınız , fiyatıda uygun olmuş bayaa..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu lastiği kullanan hiç arkadaş yok mu :)
  • kumho ku31 kullanıp çöpe atmış(setini 150e sattım geçtim) biri olarak diyeceğim kumhodan anca naylon poşeti olur. eğer çıkma lastik aradıysan sahibinden de en çok çıkma lastik bu marka olarak var

5-10bin km anca kullanılmış lastiklerin 3ünde şekil bozukluğu ve birinde balans tutmama sorunu vardı. ani frenleme sebebiyle oldu yoksa kullanıcı hatası mı bilmem ama bu kadar dandik bi şekilde bozulmamaları lazım. kavga dövüş bi kullanıcıdan 350e michelin ps3 set aldım da zararım çok olmadı lastikten. Aynı modelini başka bir ebatta kullanan bir tanıdığımda zıplama sorunu ile gidince lastiklerin şekil olarak bozuk olduğunu öğrenmiş ve falken ile değiştirmişti.

Kumho yerine falken tavsiye ederim. Fabrika üstünde geliyor diye iyi olacak değil. Adam 100bin lastik alıyordur 1euro ucuza verse adam dünyanın karını yapar oradan o gözle bakar.

Şirket aracı olarak sıfır 2017 polo kullanıyorum söylediğin ebatta bridgestone ecopia lastikle geldi. yedek lastik ise nexen dizel skandalından sonra müşterinin gözünü boyamak için lastikleri bridgestone yapmışlar galiba. 5bin km yaptım baya güzel lastikler ama klasik bridgestone karakterlerini taşıyor azıcık sert sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Sürücü -- 16 Mayıs 2017; 17:59:38 >

• Bence almayın

• En dandik modeli sanirim ecowing.. Ucarsiniz ben olsam almam. A etiketli alstik alin hadi 50 tl az verin b sinifi alin ama daha da dusmeyin

• Sadece Sürücü kullanıcısına yanıt
    Hocam dandik urunleri tryeye geyiriyorlar. Esasinda ku39 yada gecen sene piyasayi sallayan ecsta modelleri vardi a sinifi ve ayni fiyat. Onu almak yerine size dsndik urunu kakalamislar. Ama kumhonun kotu oldugu anlamina grlmez. Misal conti de premium var iyi eco model var berbat. Arada 40 tl fark var :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozerpeker61

Bu lastiği kullanan hiç arkadaş yok mu :)

Niye kyllansinlar. Her onune gelen lastik alinmazki. Etiket degerleri koydular hic lastikten anlamasaniz bile etikete bakin. Ha belki adam.elinde kalan lastigin tanesini 50. Tl den veriyor sizde koyde moyde tas toprakta kullaniyorsaniz alin tabiki

• Kumho solus var aracımda fabrika çıkışlı 46bindir üstünde halen işini yapıyor sırf başka marka denemek için Kumho almayacağım ama dediğim gibi güzel marka

• quote:

Orijinalden alıntı: shifisitert

Hocam dandik urunleri tryeye geyiriyorlar. Esasinda ku39 yada gecen sene piyasayi sallayan ecsta modelleri vardi a sinifi ve ayni fiyat. Onu almak yerine size dsndik urunu kakalamislar. Ama kumhonun kotu oldugu anlamina grlmez. Misal conti de premium var iyi eco model var berbat. Arada 40 tl fark var :D

Bir ürünün pahalı olması kaliteli olacağı anlamına gelmez. Türkiyeye gelen mallar kalitesiz lafı da moda oldu. Aynı fabrikada üretiyor işte kore malı. Kore malları zaten genel olarak bi alman, bi japon kalitesinde olmuyor. Özetle marka kaliteden yoksun.

Bendeki ku31 de ecsta spt modeli zaten. Eski sahibine kakalamışlar, ben aracı aldım ön takımda filan sıkıntı yok ama bi balans istiyor diye rot balansçıya gittim, 2tane lastik elips şeklinde, balans makinesinde yumurta gibi dönüyor lastikler. biri de balans tutmuyor En temizi 4lastik alacaksın başka türlü olmaz dediler. Sıfır alacak durumum yoktu çıkma buldum onları taktırınca kumhoları internetten durumunu belirterek uyguna verdim. Tahminen sert frende kalitesiz olduğu için lastikler pert oldu

KUMHO KALİTESİZ MALDIR.

Gerçek lastik istiyorsan nokian, yokohama, goodyear, pirelli bak. Ondan sonra bize kalitesiz mal geliyor deme. Zaten marka kalitesiz. Bu yüzdendir ki çıkma lastik aradığımda söylediğim markaların lastiklerini bulamazken yığınla kumho çıkıyordu. İnsanlar lastiklerden memnun değil ki sürekli olarak kumho satışı düşüyor bu kadar basit.

• rapid aracımda fabrika çıkışlı geldi Kumho ecowing açıkçası yol sesinden memnun değilim

yol sesi hariç gayet memnunum sorun çıkarmadı yol sesi araba kaynaklı olma ihtimali de var lastik detaylarına baktığımda db oranı düşük gözüküyor
  • 195/55/15 vardı ben aldığımda orjinal lastik.

kullanıyorum kh27 modelini memnunum.

8 tane aldım ben, 4 tanesi de 14inc, toplamda 1150ye geldi.

• Kumho solus kullaniyorum, ecow yi bilmem de solus'tan uzak dur

• quote:

Orijinalden alıntı: Sadece Sürücü

quote:

Orijinalden alıntı: shifisitert

Bir ürünün pahalı olması kaliteli olacağı anlamına gelmez. Türkiyeye gelen mallar kalitesiz lafı da moda oldu. Aynı fabrikada üretiyor işte kore malı. Kore malları zaten genel olarak bi alman, bi japon kalitesinde olmuyor. Özetle marka kaliteden yoksun.

Bendeki ku31 de ecsta spt modeli zaten. Eski sahibine kakalamışlar, ben aracı aldım ön takımda filan sıkıntı yok ama bi balans istiyor diye rot balansçıya gittim, 2tane lastik elips şeklinde, balans makinesinde yumurta gibi dönüyor lastikler. biri de balans tutmuyor En temizi 4lastik alacaksın başka türlü olmaz dediler. Sıfır alacak durumum yoktu çıkma buldum onları taktırınca kumhoları internetten durumunu belirterek uyguna verdim. Tahminen sert frende kalitesiz olduğu için lastikler pert oldu

KUMHO KALİTESİZ MALDIR.

Gerçek lastik istiyorsan nokian, yokohama, goodyear, pirelli bak. Ondan sonra bize kalitesiz mal geliyor deme. Zaten marka kalitesiz. Bu yüzdendir ki çıkma lastik aradığımda söylediğim markaların lastiklerini bulamazken yığınla kumho çıkıyordu. İnsanlar lastiklerden memnun değil ki sürekli olarak kumho satışı düşüyor bu kadar basit.

Anlamıyor musunuz anlamak mı istmiyorsunuz? CONTINENTAL en dandik lastik o zman Bende Eco contact kullandım berbat bı lastık. KUMHO KU 39 takın a sınıfı işte o zaman KUMHO en iyi lastikk üreticisi sizin tabirle

• Bu lastiği yaklaşık 17 bin km dir kullanmaktayim. Fren mesafesi, iyi islak zeminde manevralarda üst limitlerde aracımı önden kaydiriyor, sicak havalarda aşırı derecede ötüyor sebepsizce hoşuma gidiyor :)

Benim lastiklerim fabrikadan hatali sanırım balans tutmuyorlar 140 160 dan sonra titreme yapiyor. Lastikçı malın hatali olduğu söyledi.Tekrardan bu lastiği almam iyi günler.

• Bir malda eco ibaresi varsa uzak durun. Alın yerli bir lastik markasından binin güzelce. Bir lastiğin üretimden size ulaşmasında nakliye bedeli ve nakliye şartlarını düşünebiliyor musunuz. Kışın çıkarttığınız lastikleri bayiye bırakırken aman abi yan koyma, dördünü üst üste koyma dersiniz, ama yurtdışından gemiyle üst üste 100 tane istiflenmiş olarak gelen teli çıkmış, ağzı yüzü burulmuş lastiklere markalarından dolayı taparsınız. Lastiğin markası değil sırt desenine ve aracınızın ağırlık, hız gibi özelliklerine göre en iyi olan ülkemizde üretilmiş, az nakliye edilmiş ürünleri seçin derim.
  • Birebir aynı lastiği kullandım. Ebatları da aynı. Memnunum. Fiyat/performans açısından gayet ideal.

Yol sesi çok yok. Frenleme ve hızlanma performansı güzel. Hamuru nispeten yumuşak . Araç konforu artıyor gibi. Fakat çok sert viraja girerseniz araç lastiğin üzerine kapanabilir. Bir de belirli bir km'den sonra ön-arka rotasyon yapmayı ihmal etmeyin. Belirli bir km sonra önden kaymalar biraz artmaya başlayabilir eğer bunu yapmazsanız. Takarken jant balansı yaptılar. 195-200 rahat gidiyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msansertekin -- 17 Mayıs 2017; 12:51:49 >
  • Conti eco kullanmıştım rezildi,.ç

ok eskiden kumho markada kullandım, ıslak yolda sabun gibi kayıyordu

Petlas pt515 onları ona katlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrcnd

rapid aracımda fabrika çıkışlı geldi Kumho ecowing açıkçası yol sesinden memnun değilim

yol sesi hariç gayet memnunum sorun çıkarmadı yol sesi araba kaynaklı olma ihtimali de var lastik detaylarına baktığımda db oranı düşük gözüküyor

Hocam dediğiniz gibi araçtan kaynaklı olabilir çünkü ben polo forumlarından okuduğum kadarıyla yol sesinden şikayetçi olan yoktu.
  • doğru tercih. fiyat performans oranı yüksek
    etiket değerleri B-B
    ses 68 bd yani gayet sessiz bir lastik

ben sürekli bu lastiği kulanıyorum memnunum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.