Şimdi Ara

(SATILDI) Yüksek hasar kayıtlı aracımızı satamıyoruz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
0
Favori
7.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Biz bu sureci iyi yonetemedik, normalde kaskodan feragat ettiginde hasarin rakamsiz gozukmesi gerekiyor. Fakat exper araci gorup rapor hazirladigi icin hicbir sekilde sildiremedik bu kaydi(yasal hakkimizdi bu).

Sbm'ye dahi basvurdum. Yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aksinaletinsan kullanıcısına yanıt
    Haklisiniz hocam. Sigorta sisirmesi tabirini yazmaya elim gitmedi bende dogrusunu yazdim, satisi zorlastirdi

• DrMobile kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlis okudunuz sanirim

Tek tarafli kaza oldu ve supheli durum barindirdigi icin(promil) trafik ekiplerini cagirmadik, cekiciyle ozel servise cektik direk

• Düzgün bi ekspertizden lisanslı sertifikalı ekspertiz yaptırın hatta tarcanlardan falan yaptırırsanız ve araç vadettiğiniz gibi çıkarsa satmak istediğiniz fiyatın üstüne bile satabilirsiniz. Diğer türlü insanlar güvenemiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam yarım yamalak toplamadık kesinlikle diyorsunuzda airbag tamiri: yarım yamalak toplamak. bir sonraki kazada o airbag in patlayacagının garantisi kesinlikle yok yada zararlı bir şekilde patlayarak dogrudan airbagın kişiye zarar vermeyecegininde hiçbir garantisi yok airbag orjinali ile alınıp değiştirilmeli tamir başka tüp falan boş işler bunlar adam 10 yıllık çıkma ordan burdan küçük büyük farketmeksiniz rastgele bir tüp takıyor karbonatla japonla birşeyle yapıstırıyor al sana airbag tamiri kaskonuz vardı neden pert e çıkartmadınız arabayı orayı pek anlayamadım
  • 7 yaşında sembol ve ağır hasarlı

normal şartlar altında vereceğim en yüksek fiyat 25 bin tl

• Bir aracın fiyatı sıfırına bakılarak ve talep durumu ile belirlenir.

Benzinli turbolu bir sümbül 110k civarı sıfır. Kaldı ki bu paraya çoğusu egea alır. Atmosferik olsa en fazla 100k eder. Taş çatlasın. Sen bide 7 sene ve bayağı birde kullanmışsın. Kazasız boyasız olsa edeceği 65k hadi 70k olsun aşırı talepten dolayı. Sen birde pertlik kaza yaptın mı alıcısı azalır. Aracın gideri 50 55 arası. Dizelse 60 65 arası. Gerisi hikaye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlanınızı okudum sağ ön şasi uç kısmı değişmiş,alt travers değişmiş,şasi ve podye boyalı diyor raporda. Piyasa bu durumda olmasa 20 bin anca ederdi o araç 58-60 teklif edenleri tekrar gözden geçirin derim.

• Pahalı koy ucuz koyunca millet yanaşmıyor. Seni gördükçe lg g2 im aklıma geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: wolwes

Düzgün bi ekspertizden lisanslı sertifikalı ekspertiz yaptırın hatta tarcanlardan falan yaptırırsanız ve araç vadettiğiniz gibi çıkarsa satmak istediğiniz fiyatın üstüne bile satabilirsiniz. Diğer türlü insanlar güvenemiyor.
    araca dair 13 foto, 1 eksper rapor görüntüsü ve birde tramer kaydını paylaştım hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: onr1818

hocam yarım yamalak toplamadık kesinlikle diyorsunuzda airbag tamiri: yarım yamalak toplamak. bir sonraki kazada o airbag in patlayacagının garantisi kesinlikle yok yada zararlı bir şekilde patlayarak dogrudan airbagın kişiye zarar vermeyecegininde hiçbir garantisi yok airbag orjinali ile alınıp değiştirilmeli tamir başka tüp falan boş işler bunlar adam 10 yıllık çıkma ordan burdan küçük büyük farketmeksiniz rastgele bir tüp takıyor karbonatla japonla birşeyle yapıstırıyor al sana airbag tamiri kaskonuz vardı neden pert e çıkartmadınız arabayı orayı pek anlayamadım
    O tamir için 2000 tl ödedik, normalde airbag açmış aracı toplamada torpido ve direksiyon değişiyor. usta yakınımız(aynı zamanda aracın tüm bakımlarını yaptırdığımız yer) açılması gereken yerde açılır tabii ki dedi.

Galerici bir arkadaşla konuştum, aracı satarken noterde durumu belirt, karşı tarafın imzasını al dedi. aracın ilk sahibisin, kul yapımı, bir sorun olur başın yanar dedi

• quote:

Orijinalden alıntı: CeLLaT_1905

İlanınızı okudum sağ ön şasi uç kısmı değişmiş,alt travers değişmiş,şasi ve podye boyalı diyor raporda. Piyasa bu durumda olmasa 20 bin anca ederdi o araç 58-60 teklif edenleri tekrar gözden geçirin derim.
    Yapma hocam, 20 bin liraya ne alabilirsin şu devirde.

kazadan sonra uzun yola çıktım iki defa, toplam 3.500 km, aracın yürüyeninde en ufak bir sorun, en ufak bir farklı ses yok. bu araç 200.000dir bizde.

@Ben sero
    dizel manuel.
    65 istiyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birkuşgibi -- 9 Eylül 2020; 16:59:49 >
  • yolcu airbagının patlaması sonucu konsol yırtıldıgı için komple konsol değişiyor torpido degil onarımlarda ise konsolu kaplıyorlar genelde direksiyonun komple degişmesi söz konusu degil sadece ortasındaki airbag kapagı ve altındaki airbag değişiyor ki onarılan airbag içinde o kapak değişiyor zaten 2000 lira degil 5000 lirada ödeseniz iyi birşey degil, usta açılır dedi ustaların söyledigi yalanları say say bitmez uzun lafın kısası airbag tamiri sıkıntılı bir iş
  • Şu an ederi 58'dir o aracın . O yüzden satamazsiniz kolay kolay . Bu fiyatlarda teklif veren varsa gözden geçirin.

• Bu piyasada demiyorum zaten hocam ama şasisi işlem görmüş araca kimse kolay kolay yanaşmaz al satçılar alıp süslü cümlelerle daha üstüne satmaya çalışır onlar da bu parayı vermez 60 filan veren varsa düşünmeyin bile.

• 200 binde tamirli airbagleri sonraki kazada patlayacağı belli olmayan, kaldırıma çıkmış sağa sola çekmesi muhtemel eski model arabayı alacağıma veririm 45 daha egea alırım. O arabanın edeceği max 40 bin. O da alım gücü nispeten düşük ülke olduğumuz için. Normal şartlarda hurdaya ayrılıp yedek parça olarak kullanılması lazımdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 9 Eylül 2020; 17:15:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: birkuşgibi

23.700tl normal kayit, agir veya pert değil.

Airbag tupu degistirildi ve katlandi. Servis zaten tek airbagde perte cikariyor. Kaskoyu dahil etseydik mutlaka pert derlerdi

Airbag tamir icin de yine yuksek bir fiyat odedik zaten. Araci elden cikarmak icin yarim yamalak toplamadik kesinlikle, biz binicez dedik fakat arac onarimdayken yeni araci dolar bozdurarak aldik zararimiz buyuk oldugu icin satiyoruz

Ekleme:
    Trink 200.000km altina teklif veriyormus simdi denedim
    Aracın kendi pert olmuş ancak kaydı pert değil

Ben şahsen kayıt konusuna takılmayanlardanım, yani aracın kaydı ağır hasar değil diye aracı pert değilmiş gibi düşünmem, ne kayıtsız araçlar gördüm pertten beter ..

Airbagleri tamir ettirmişsiniz, muhtemelen emniyet kemerleri de tamirli

Aracı çok makul fiyata vermezseniz satma şansınız düşük olacaktır

• CeLLaT_1905 kullanıcısına yanıt
    Tabii ki yanasmaz. Biz arac tamirdeyken megane 4 aldik, 8500 hasar kayitliydi, onu bile alirken cekindik, fakat sukur cok memnunuz.

Sundan cok eminim, araci kim alirsa alsin, hele arabadan anlayan birisi, yuruyende motor performansinda bir kusur bulamayacak.

Ek olarak araca suan 63.500 verildi, esnaf komşu.1.500lira bizi batirmaz-zengin etmez.
    Konuyu sadece merakmdan actim, piyasadan 15-20 lira dusuge dahi zor satabildik, bu kadar oynar miydo bu segmentte diye, cevabi aldim :)

• Arasında 25 bin tl fark var diyorsunuz ama şunu düşünüyor musunuz. 25 bin tl fark olan aslında gerçekten o parayı hak ediyor mu. Belki adam tok satıcı,öylesine yazdı o fiyatı,yüksek yazayım,belki denk gelir satarım dedi. Belki de hasarsız olarak satılan araçlar aslında sizin hasarlı olarak satmak istediğiniz araç fiyatında olmalı.
  • constantine05 kullanıcısına yanıt
    Bir degil iki degil hocam. Yukarida 4 ornek var sadece.

Ekleme:

O zaman sifir 32.500tl'ye alinan aracin da sifir fiyattan yukari satilmamasi lazim hocam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birkuşgibi -- 9 Eylül 2020; 17:31:20 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.