Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY S2 [ANA KONU] ★★ (1313. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
94.839
Cevap
246
Favori
3.534.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Giriş

2.el zaten ilk etapta düşünmüyorum, doğubank'ta sıfır beyaz kasa cihazlar var gerçi garantileri yok ama 1150 TL civarına bulunabiliyor belki bu garantisiz cihaz alma olayı sıkıntı olabilir. Telefonlardan az çok anlarım çok profesyonel değilim ama epey cihaz kullanıp sattım.

Tekrar teşekkürler.

Miui - Nexus 4
  • yarım saat içinde haberler var diyor sammobile ve videoyu yayınladı...

http://www.youtube.com/watch?v=ISAI6qbQm6U&list=UUzQl4TBDKoGyVhpL2ykCJgw&feature=plcp

Nexus 4 Kullanıcıları Kulübü
    Android orjinal rom hariç:) custom son gece hangisi hoşuma giderse... NEXUS 4 | Dell-i5*5110### | Vu+solo###samsung 117' 6000 led | Araba al-sat... |
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

optimus 1

2.el zaten ilk etapta düşünmüyorum, doğubank'ta sıfır beyaz kasa cihazlar var gerçi garantileri yok ama 1150 TL civarına bulunabiliyor belki bu garantisiz cihaz alma olayı sıkıntı olabilir. Telefonlardan az çok anlarım çok profesyonel değilim ama epey cihaz kullanıp sattım.

Tekrar teşekkürler.

Besiktas fulyada yarin media markt dogum gunu var. bir bak fiyatlara dostum istersen. gecen hafta umraniye media markt dogum gununde 1400 lira 10 taksitti. fazla kalabalik da olmuyor eskisi gibi.
    olmazsa 12 ay vadesiz taksitle turkiye garantili al. Garantisiz cihaza bulasma.
    yarinki media markt fulya brosurune bir bak dostum bence. ben incelemedim ama buyuk ihtimal galaxy 2 vardir.

Orijinalden alıntı: Dexxter

quote:

Orijinalden alıntı: optimus 1

Huawei u8860 modeline demo icecream rom hazirlamislar. 143 mb.
    bugunlerde ics bu telefona gelmeli.

Bu aksam samfirmware yayinlayacak ICS romu

Guzel haber. Artik kimseyi ginger da kesmiyor. mumkun oldugu kadar sorunsuz bir rom olursa cok iyi. daha ne olsun. 1 ay once ics kodlari piyasaya verildi. 1 ayda ics rom hazir. Buyuk basari.
    AMD Ryzen 9 5900X MSI x570 Corsair 16Gb DDR4 3000mhz Zotac gtx1060 3gb Corsair CX750 PSU DELL U2414H IPS, Macbook Air M2
    Canon 6D - Sigma 24-105 f4 ART - Sigma 85mm f1.4 ART - MC Carl Zeiss JENA 135mm f3.5 - MC Revuenon 24mm Macro - Tair 3S 300mm - LowePro Hatchback Aw 22L - Xiaomi Urban Style Bag
    Fotoğraf Portfoliom = 500px:http://500px.com/MuhammetTeker
  • ben de resmi sürümü bekleyecegim. umarım hatalar giderilmiş olur.(bluetooth ve reset sorunsalı vb.)

edit: bizim klüp imzalarına nerden ulasabiliyoruz acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roy mustang -- 14 Aralık 2011; 13:27:30 >
    AMD Ryzen 9 5900X MSI x570 Corsair 16Gb DDR4 3000mhz Zotac gtx1060 3gb Corsair CX750 PSU DELL U2414H IPS, Macbook Air M2
    Canon 6D - Sigma 24-105 f4 ART - Sigma 85mm f1.4 ART - MC Carl Zeiss JENA 135mm f3.5 - MC Revuenon 24mm Macro - Tair 3S 300mm - LowePro Hatchback Aw 22L - Xiaomi Urban Style Bag
    Fotoğraf Portfoliom = 500px:http://500px.com/MuhammetTeker
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavishow

yarım saat içinde haberler var diyor sammobile ve videoyu yayınladı...

http://www.youtube.com/watch?v=ISAI6qbQm6U&list=UUzQl4TBDKoGyVhpL2ykCJgw&feature=plcp

Ben begendim. fiziksel tus olmadan zaten kullanisli olmazdi. Yayinlasada hemen kursak.

Miui - Nexus 4
  • Samsung Galaxy S II , Android 4.01 Çıktı I9100XXKP1 , Youtube Videolu
    http://www.sammobile.com/category/1-all-categories/

Sorun var ise sorabilirsin. Daha önce İphone 4 kullandım ve onu Jb li kullanıyordum( Bence Jb siz İphone İphone değildir). Sb settings, winterboard falan derken şarj şu anki S2'den az gidiyordu.
    Samsung Galaxy S2 (XWLP7 4.0.3), HP dv6-6020et, Asus EeePC 1000H, Sony PS3 160 GB Slim
  • arkadaşlar telefonum android markete normal bağlantı ile girmiyor ve bağlantı yok diye hata veriyor ama wifi ile girip uygulama indirebiliyorum.hattım avea erişim noktalarınıda ayarladım ama olmuyor.gmail ile iletileri güncellemek istediğimde yine bağlantı yok hatası alıyorum.samsung apps e giriş yapmak istediğimde ise servis kullanılamıyor(2000) hatası veriyor.bu işlemlerin hepsi wifi ile normal bir şekilde yapılıyor ama 2g yada 3g bağlantısı ile yapılamıyor.telefon normalde internete giriyor.sorunun çözümünü bile var mı ?android sürümü 2.3.5

Şimdi deneme yaptım, bende hemen yükledi.

Orijinalden alıntı: Okan9455

arkadaşlar telefonum android markete normal bağlantı ile girmiyor ve bağlantı yok diye hata veriyor ama wifi ile girip uygulama indirebiliyorum.hattım avea erişim noktalarınıda ayarladım ama olmuyor.gmail ile iletileri güncellemek istediğimde yine bağlantı yok hatası alıyorum.samsung apps e giriş yapmak istediğimde ise servis kullanılamıyor(2000) hatası veriyor.bu işlemlerin hepsi wifi ile normal bir şekilde yapılıyor ama 2g yada 3g bağlantısı ile yapılamıyor.telefon normalde internete giriyor.sorunun çözümünü bile var mı ?android sürümü 2.3.5

dün ankara kızılayda bağlanamadı arkadaşım markete, avea ile hem de "h+" gösteriyo :) iken. test yapsan 200 kpbs çıkmaz :D

Orijinalden alıntı: mfcaglar

quote:

arkadaşlar telefonum android markete normal bağlantı ile girmiyor ve bağlantı yok diye hata veriyor ama wifi ile girip uygulama indirebiliyorum.hattım avea erişim noktalarınıda ayarladım ama olmuyor.gmail ile iletileri güncellemek istediğimde yine bağlantı yok hatası alıyorum.samsung apps e giriş yapmak istediğimde ise servis kullanılamıyor(2000) hatası veriyor.bu işlemlerin hepsi wifi ile normal bir şekilde yapılıyor ama 2g yada 3g bağlantısı ile yapılamıyor.telefon normalde internete giriyor.sorunun çözümünü bile var mı ?android sürümü 2.3.5

dün ankara kızılayda bağlanamadı arkadaşım markete, avea ile hem de "h+" gösteriyo :) iken. test yapsan 200 kpbs çıkmaz :D

internete normal bir şekilde giriyor ama market yada gmail hesaplarına giremiyorum.wifi ile sorun olmuyor.internet hızından kaynaklandığını düşünmüyorum.başka bir arkadaşımda galaxy s2 var ondada avea hat var ama o 3g yada 2 g ile sorunsuz bağlanıyor.
  • Arkadaşlar viber'da sorunum var. 2 aydır falan rahat kullandıgım viber son iki gündür çalışmıyor. Dün belki programdandır diye bir kaç kez kaldırdım kurdum falan düzelmedi. Bende sistemde falan diye takmadım fazla. Bu gün üni'de denedim arama yapabildim arkadaşımı eve gelince yine aynı hatayı alıyorum. Benim internetimden mi kaynaklanıyor acaba, şimdiye kadar hiç bi sorun olmadı ama.

Hata: Viber service is currently unavailable or being blocked. Please try again later.

Bi el atsanız, hatunlada kavgalıyız bu aralar telefon faturası dayanmaz viber'ı çözmemiz lazım :D

edit: internetten baktım bu tarz hata alan çok insan var ama çözüm bulamadım. Birde bazı ülkelerde internet üzerinden böyle iletişim saglayan programlar block'lanıyormuş falan oda kafama takıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manyakurt -- 14 Aralık 2011; 15:34:37 >

quote:

Orijinalden alıntı: mfcaglar

quote:

internete normal bir şekilde giriyor ama market yada gmail hesaplarına giremiyorum.wifi ile sorun olmuyor.internet hızından kaynaklandığını düşünmüyorum.başka bir arkadaşımda galaxy s2 var ondada avea hat var ama o 3g yada 2 g ile sorunsuz bağlanıyor.

Benim telefonu aldığımdan bu yana yaşadığım en büyük sorun telefonun 3g çekim kuvvetinin çok zayıf olması.
    Bne telefonu iş yerinde 3g ile internete girmek için aldım.Ancak bulunduğum bölgedeki tüm operatörler 3g yönünden zayıf.Merkeze uzak olduğu için sanırım.
    Ama diğer telefonum nokia n8 ile zayıf sinyal olan yerde 3 çizgi sinyal ile 3g ye girerken s2 3g ye geçemiyor bile.edge de kalıyor.

Kesin kanıtlanmış bir rom varsa onu yüklemek istiyorum 3g çekim kuvveti konusunda.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.