Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY S2 [ANA KONU] ★★ (1312. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
94.839
Cevap
246
Favori
3.534.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Giriş
  • arkadaslar ben de galaxy s2 alarak araniza katildim.simdilik izlenimlerim olumlu.begenmedigim tek yani şarjinin dolmasinin yaklasik 3 saat surmesi.onun haricinde hizi , ekran kalitesi falan super.birde sorum olacak.telefona go launcher yukledim.ekran gecisleri falan cok guzel ama bir programdan home tusu ile cikarsam go launcher kapaniyor.bunu nasil ayarlayabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vebo -- 14 Aralık 2011; 9:40:34 >

Orijinalden alıntı: vebo

arkadaslar ben de galaxy s2 alarak araniza katildim.simdilik izlenimlerim olumlu.begenmedigim tek yani şarjinin dolmasinin yaklasik 3 saat surmesi.onun haricinde hizi , ekran kalitesi falan super.birde sorum olacak.telefona go launcher yukledim.ekran gecisleri falan cok guzel ama bir programdan home tusu ile cikarsam go launcher kapaniyor.bunu nasil ayarlayabilirim.

Uygulamalardan tw başlatıcıdan varsayılanı kaldırıp home tuşuna tekrar basın. bastıktan sonra go launcheri varsayılan olarak seçin olacaktır.

Orijinalden alıntı: end_of_beginning

quote:

Orijinalden alıntı: vebo

arkadaslar ben de galaxy s2 alarak araniza katildim.simdilik izlenimlerim olumlu.begenmedigim tek yani şarjinin dolmasinin yaklasik 3 saat surmesi.onun haricinde hizi , ekran kalitesi falan super.birde sorum olacak.telefona go launcher yukledim.ekran gecisleri falan cok guzel ama bir programdan home tusu ile cikarsam go launcher kapaniyor.bunu nasil ayarlayabilirim.

Uygulamalardan tw başlatıcıdan varsayılanı kaldırıp home tuşuna tekrar basın. bastıktan sonra go launcheri varsayılan olarak seçin olacaktır.

ayarladim .teşekkur ederim.

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Orijinalden alıntı: inan74

Desenize bu mms olayı can sıkıcı. İlginç ve düzeltilmesi gereken bir durum. :-(

Modern Combat da bildigim kadariyla jiroskop yok. Zaten ayarlarda da gozukmuyor. Nova ve Shadow Gun da bu ozellikler bulunuyor.

Ayrica Shadowgun harika bir oyun. Kesinlikle oynamalisiniz.

Arkdaşlar ben bu jiroskop ile nasıl oynayabildiğinize şaşırıyorum asıl... İlk önceleri daha havalı diye öyle oynuyordum sonra iş ciddiye binince normal oynamaya başladım oyunları...

Bu arada ShadowGun gerçekten 1 numara daha sonra modern combat geliyor....Brothers in arms'ı sanki zorla oynuyorum..hem basit hemde nebiliyim hiç iç açıcı değil.

Orijinalden alıntı: ezimuse

S2 ye tw gelicek diye umuyorum ics için ayrı olarak tw4 ü entegre edeceklerini sanmam o kadar kullanıcı var ve telefonunuz yeterli değil de diyemez htc gibi

Galaxy S2 ye ICS güncellemesiyle entegreli olarak touchwiz 4 verilecek. ICS launcher olmayacak. Touchwiz 5 e de daha çok var.
    Samsung Galaxy S2 (XWLP7 4.0.3), HP dv6-6020et, Asus EeePC 1000H, Sony PS3 160 GB Slim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezimuse

S2 ye tw gelicek diye umuyorum ics için ayrı olarak tw4 ü entegre edeceklerini sanmam o kadar kullanıcı var ve telefonunuz yeterli değil de diyemez htc gibi

Peki Touchwiz 4 Galaxy S icin yetersizmiydi ustelik 10 milyonun uzerinde kullanicisi olan bir telefon

Miui - Nexus 4
  • Herkese Merhaba

Ufak bir ricam olacak, daha önce iphone marka herhangi bir telefon kullanmış ve şu an sgs 2 kullanan deneyimli bir arkadaşım bana pm atabilir mi?

Bir kaç arkadaşım sağolsun yardımcı oldu fakat halen kafamdaki soru işaretlerinden kurtulabilmiş değilim. Yardımcı olursanız çok memnun olurum.

Teşekkürler.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • @ cellman406 Tw5 s3 ile birlikte çıkıcak s3 de şubat gibi tanıtılır diye konuşuluyor mayıs gibi de sanırım son kullanıya ulaşacak. Zaten s3 çıkmadan ics yi s2 için beklemek hayal gibi birşey. Samsung yeni touchwiz i ve ics yi yenilik olarak gösterip satıcaktır. Buraya da tekrar yaıyorum zamanı gelince bulup alıntılayabilirsiniz mesajımı o kadar emin konuşuyorum

@Dexxter

Bence yetersiz gibi tw3 ile birlikte 2.3.5 güncellemesinde neredeyse s2 kadar ram kullanımı var zaten kullanılabilir ram miktarı 347mb civarı kullanıcıya ne kalacak ki ?

@beyazbüyü

nomedcry adlı arkadaşın önceki sayfalarda ip4 ve s2 ile ilgili karşılaştırması vardı uzunca bir yazı faydalı olur düşüncelerinize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezimuse -- 14 Aralık 2011; 12:01:57 >
    Fotoğraf Portfoliom = 500px:http://500px.com/MuhammetTeker
  • Merhaba
    çok soruyorum ama kusura bakmayın
    Telefon bekleme konumunu döndükten sonra home tuşune basınca ilk başta bir ekran koruyucusu çıkyor.
    sağa sola doğru taşımayınca / atmayınca ana telefon menüsünü ulaşamıyorum.
    bunu nasıl iptal edebilirim.

2. olarakta her telefon görüşmemden sonra via sms diye bişey çıkyor ve sms atmak istiyor ne olduğunu anlamadım.
    nasıl iptal edilir.
    şimdiden tskler.

1. Kilit ekranı aşağı yukarı her telefonda vardır tuşlularda bile tuş kilidi uyguluyorsunuz onun gibi düşünebilirsiniz.
    2. Aramanızın sonlandırıldığı zaman kişiye mesay atmak, görüntülü arama yada tekrar arama menüsü çıkıyor siz dokunmadan atmaz geri tuşu ile çıkabilirsiniz oradan.
    Ayrıca arama ayarlarında ki başarısız aramalarda alternatif seçenekleri kullanın işaretini kaldırın denemedim ama işe yarayabilir.
  • sg2nin wifi çekiminde bir sıkıntı var mı?
  • @mardini

Biraz az çekiyor ama normal koşullarda sıkıntı olmaması lazım

@burak.cosk Kies ile güncelleme yapmışsan sorun olabilir genelde kies sıkıntı çıkarıyor. Uygulamayı kaldırıp yeniden kurarsan düzelebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

Herkese Merhaba

Ufak bir ricam olacak, daha önce iphone marka herhangi bir telefon kullanmış ve şu an sgs 2 kullanan deneyimli bir arkadaşım bana pm atabilir mi?

Bir kaç arkadaşım sağolsun yardımcı oldu fakat halen kafamdaki soru işaretlerinden kurtulabilmiş değilim. Yardımcı olursanız çok memnun olurum.

Teşekkürler.

Dostum hic dusunme gec galaxy 2 ye.
    memnun kalacaksin kafana birsey takma.
    fikirlerle tavsiyelerle hic ugrasma. yilin telefonu secilmis. atla gel.
  • buarada arklar bu telefonun kendi kendisine ışığının yanması bnim tahminimce uçuş moduna alınmasından oluyor gibi akşamları saat kurmak için şarj gitmesin diye o moda alıodm bugun untmuştm almayı hç olmadı şikayetim,bikaç gün daha denicem olmassa bi deneyin sizde...

sizde de oluyor mu? sebebi ne olabilir?

O yazıyı okumuştum, teşekkürler.

optimus 1

Cevabınız için teşekkürler fakat iphone 2g modelinden beri tüm iphone modellerini en az 1 sene kullandığım için kafamdaki soru işaretlerinden bir türlü kurtulamadım. Cihazı almak mesele değil fakat alıp sonradan pişman olmak istemiyorum. Oyun, uygulama gibi konuları geçtim beni en çok pil, şarj konusu düşündürüyor. Sözün özü 1000-1200 TL civarına sıfır yada temiz satılan cihazlar var piyasada, bu cihazlardan herhangi birisini alıp en az 2 sene kullanmayı düşünüyorum. Sürekli telefon değiştirmekten de ciddi derecede sıkıldım.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

ezimuse

O yazıyı okumuştum, teşekkürler.

optimus 1

Cevabınız için teşekkürler fakat iphone 2g modelinden beri tüm iphone modellerini en az 1 sene kullandığım için kafamdaki soru işaretlerinden bir türlü kurtulamadım. Cihazı almak mesele değil fakat alıp sonradan pişman olmak istemiyorum. Oyun, uygulama gibi konuları geçtim beni en çok pil, şarj konusu düşündürüyor. Sözün özü 1000-1200 TL civarına sıfır yada temiz satılan cihazlar var piyasada, bu cihazlardan herhangi birisini alıp en az 2 sene kullanmayı düşünüyorum. Sürekli telefon değiştirmekten de ciddi derecede sıkıldım.

2.ele dikkat et. sorun filan cikarsa cihaza sonra camur atanlardan olmayalim.
    pil konusu butun akilli telefonlarda bir problem. iphone ile galaxy 2 yi hic karsilastirma pil konusunda. o telefonu bunun yanina koyup sadece ekranlarina bak. bunun yaninda oyuncak gibi kalir. izin ver buyuk cihaz biraz fazla pil yesin.
    iphone dan buraya gelen sadece siz degilsiniz. ben ordan buraya gelen uzman birkac arkadasin yazilarini okudum. senin yerine de okumus oliym. hic dusunme gel galaxy 2 ye.
    yalniz 2.ellere dikkat et. sorunlu olabilirler. Telefondan anlamiyorsan 2.ele hic girme. 300 lira kar yapiym derken cihaz elinde kalmasin.

Orijinalden alıntı: optimus 1

Huawei u8860 modeline demo icecream rom hazirlamislar. 143 mb.
    bugunlerde ics bu telefona gelmeli.

Bu aksam samfirmware yayinlayacak ICS romu

Miui - Nexus 4
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.