Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY S2 [ANA KONU] ★★ (1311. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
94.839
Cevap
246
Favori
3.534.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Simasher

şu kiesin görmemesi konusunda ne yapabiliriz peki ? telefon kies moduna geçiyor ama pc görmüyor telefonu ?

Hocam bu sorunun cozumu cok kez anlatildi. yesilcin.com a bakmanizi oneririm. Orada istediginizi bulabilirsiniz.

Ben 2.3.6 onermiyorum. 2.3.5 kurun isterseniz. Ama ben ICS'yi bekliyorum.
  • arkadaşlar, iyi akşamlar. internette epey araştırdım ama tam tatmin edici bir sonuç bulamadım. galaxy s2 kullanıcısıyım. yaklaşık 2-3 ay önce 2.3.5 sürümü resmi olarak kies tarafından çıkmadan ben odin ile yüklemiştim. herhangi bir sorun yoktu gayet de güzel çalışıyordu. o günden sonra telefonu kies e bağlamamıştım hiç. dün usb kablo ile kies e bağladım ve "kullandığınız sürüm desteklenmiyor" gibi bir hata verdi. ben de zaten 2.3.5 sürümü resmi olarak çıktığı için fabrika ayarlarına geri dönüp 2.3.5 e kies ile geçmeyi düşündüm. önce odin ile 2.3.3 e flash ettim kies yine aynı hatayı verdi. sonra 2.3.6 sürümünü buldum dedim bari madem orijinal olmucak o zaman en son sürüme geçeyim dedim ve 2.3.6 a geçtim. ama internette orijinal 2.3.6 sürümü diye verilen sürüm bana hiç stabil gelmedi. özellikle 3g bağlantıda sürekli şebekeden düşüyor. şimdi tekrar orijinal versiyona geçmeyi deniyorum. home+power+volume up tuşlarıyla hard reset veya factory reset neyse ondan yaptım, telefonun kendi menüsünde yer alan factory reset i de seçtim ama ne yaptıysam sürüm 2.3.6 gözüküyor ve şu an kies telefonumu görmüyor. acil yardım edebilecek birisi var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yahyademirci -- 13 Aralık 2011; 23:00:22 >

Orijinalden alıntı: yahyademirci

Bende 2.3.6 kl1 kullanıyorum bende memnun değilim ekranda donmalar yapıyo ve bi kaç kezde sim yok hatası verdi ama vifi çekme gücü baya bi iyi 1 diş çeken aynı yerde 3 diş çekiyo

valla ben daha akşam yüklemiştim henüz donma ve sim kart hatalarını almadım ama özellikle kies in telefonu tanımaması çok canımı sıktı. rehberimin ve diğer bilgilerimin yedeklerini almıştım ama şu an kies telefonu görmediği için bunları telefonuma atamıyorum. illaki başka programlar da vardır ama şu anki amacım orijinal firmware e dönebilmek. internette araştırdığım kadarıyla sanırım micro usb jig denen ufak bir aletle yapılabiliyormuş ama bende de o şeyden yok onsuz yapabilmenin bir yolu var mı diye merak etmiştim o yüzden buradaki kullanıcılara danışmak istedim. umarım yardımcı olabilirsiniz.
  • @hakmen Cihazınız sanırım paralel ithalat ile yda yurt dışından geldi. O gibi durumlarda kies ile güncelleme göremezsiniz. Ancak şunu bi deneyin *#272*imei_no# tur seçin yeniden başlatır cihaz.
    sonra kiesden tekrar bakın güncelleme gözükmez ise türkiye için resmi kies sürümünü odinden yükleyin root fln yapmanıza gerek yok yesilcin.com u inceleyin birazcık odin ile ilgili bilgiyi edinirsiniz zaten çok kolay
    Fotoğraf Portfoliom = 500px:http://500px.com/MuhammetTeker
  • Bende de ara ara yanıyordu bide uykuya almayınca uyuz oldum bastım romu
  • Dun yazdıgım mesaj silinmiş.tekrar yazıyorum.
    Lg smart tv si olanlar icin cok başarılı bir kumanda uygulaması var.150 tl ye satılan magic motion kumandanın özelliği de var.yani ekranda beliren maus imleci ile kolayca kumanda ediliyor.

home ekranındayken altta 4 tane kısa yol var, yan taraflara geçsek de hiç değişmeyen.
    onlardan mesaj'ı kaldırdım ve yerine whatsapp uygulamasını koydum. ama bir türlü kalıcı hale getiremiyorum.
    save edip ana ekrana dönüyorum, istediğim gibi oluyor. ama 3-5 saat sonra bi bakıyorum whatsapp kaybolmuş 3 tane kısayol kalmış altta.

bilgisi olan var mı, nasıl çözebilirim ?
    şimdiden teşekkürler

Orijinalden alıntı: rdm

Arkadaslar henuz yeniyim androidde belki soracagim soru cok basit gelecek kusura bakmayin. arkada ayni anda bir suru program calisiyo ancak menu tusuna basili tuttugumda acilan gorev yoneticisinde her seferinde sadece 6 uygulama goruyorum. son kullandigim 6 uygulama. Calisan tum programlari ayni anda nasil gorurum?

Menu tusuna uzun basinca son 6 uygulamayi gosteriyor. Tum uygulamalar icin menu tusuna uzun basip gorev yoneticisine tikla. Ana sayfada bos bir yere uzun basip program monitor widgeti eklerseniz daha pratik olur.

Orijinalden alıntı: rdm
    Arkadaslar henuz yeniyim androidde belki soracagim soru cok basit gelecek kusura bakmayin. arkada ayni anda bir suru program calisiyo ancak menu tusuna basili tuttugumda acilan gorev yoneticisinde her seferinde sadece 6 uygulama goruyorum. son kullandigim 6 uygulama. Calisan tum programlari ayni anda nasil gorurum?

Home tuşuna basılı tuttupunda gelen pencere son açılan programlar. Görev yöneticisine ulaşmak için görev yöneticisi tuşuna tıklaman lazım. Ayrıyeten ayarlar uygulamalar çalışan servisler menüsünde çalışan sistem dosyalarınıda görebilirsin
  • Cyanogenmod 9 Faceunlock Kamera artık çalışıyor

Miui - Nexus 4
  • quote:

Orijinalden alıntı: EMREMETIN

@Dexxter

i9100 e ICS yeni touchwiz arayüz ü ile mi gelecek acaba bir bilginiz var mı ? TW 4.5, 5 gibi ?

Bir bilgim yok şuan da ama tahminim satış politikasından dolayı Touchwiz 4 ile entegreli gelecek..Touchwiz 5 i ilk önce Galaxy S III te kullanacaklardır..Daha sonra S II için Touchwiz 5 li firmware çıkarmı bilmiyorum ama benim fikrim S II touchwiz 4 te kalacak

Miui - Nexus 4
  • merhaba
    versiyonum2.3.3
    kiesin bulduğu güncellemyi yüklersem
    telfondaki ayarlarım, telefon numaraları ve yüklediğim programlar gibi şeyler gidiyomu?
    yoksa sadece güncellemeyi arka plandaki sisem dosyalarındamı yapyor

Orijinalden alıntı: yusuf1478

merhaba
    versiyonum2.3.3
    kiesin bulduğu güncellemyi yüklersem
    telfondaki ayarlarım, telefon numaraları ve yüklediğim programlar gibi şeyler gidiyomu?
    yoksa sadece güncellemeyi arka plandaki sisem dosyalarındamı yapyor

Hayir gitmiyor. Ama yine de guncellemeden once kiesle bir yedek alirsaniz iyi olur.

Orijinalden alıntı: Dexxter

quote:

Orijinalden alıntı: EMREMETIN

@Dexxter

i9100 e ICS yeni touchwiz arayüz ü ile mi gelecek acaba bir bilginiz var mı ? TW 4.5, 5 gibi ?

Bir bilgim yok şuan da ama tahminim satış politikasından dolayı Touchwiz 4 ile entegreli gelecek..Touchwiz 5 i ilk önce Galaxy S III te kullanacaklardır..Daha sonra S II için Touchwiz 5 li firmware çıkarmı bilmiyorum ama benim fikrim S II touchwiz 4 te kalacak

Yeni TW surumunun S2 ye gelecegi dusuncesindeyim.

Orijinalden alıntı: optimus 1

@NomadCry
    ekran isigi yanma problemi bende de var. android zip programini simdi kaldirdim. sorun cozuldu galiba. bir suredir yanmiyor.
    tsk dostum.

Rica ederim. Umarim sorun tekerrur etmez.

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Orijinalden alıntı: optimus 1

@NomadCry
    ekran isigi yanma problemi bende de var. android zip programini simdi kaldirdim. sorun cozuldu galiba. bir suredir yanmiyor.
    tsk dostum.

Rica ederim. Umarim sorun tekerrur etmez.

Ekran kilit isigi artik yanip sonmuyor. sorun cozuldu.
    Tsk.
  • S2 ye tw gelicek diye umuyorum ics için ayrı olarak tw4 ü entegre edeceklerini sanmam o kadar kullanıcı var ve telefonunuz yeterli değil de diyemez htc gibi
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.