G

Binbaşı
15 Ocak 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme
Toplam: 74 (Bu ay: 2)
Gönderileri

Evet arkadaşlar us vizesi olanlar buradan pc alacağına amerikaya gidip alıp gelebilir fiyat daha uygun geliyor

Not ( iki defa Boston-New York bölgesine gitmiş biri olarak wallmartlarda öyle kalabalık falan yok özellikle boston taraflarında ayrıca online alıyorsun)

İki katalog var

https://blackfriday.com/ads/pre-black-friday/walmart?page=2

https://blackfriday.com/ads/thanksgiving/walmart

Merhaba Arkadaşlar ,

2 gün önce iPhone 6 PLUS SWAP cihaz aldım 2000 TL'ye şimdi yanında orjinal kafa verdiler ve yan sanayi kablo verdiler.

Yaklaşık 3.2 saatte şarj ediyor ve gerçekten bu rahatsız edici birşey ..

O yüzden araştırdım iPad şarjıyla çok daha hızlı şarj ediyor ... ve Forbeste falan araştırdım , linkide aşağıda zarar vermiyormuş telefona herhangi bir.

http://www.forbes.com/sites/eliseackerman/2014/12/19/will-rapid-charging-damage-your-iphone-6-or-6-plus/#761db6a9270c

Nereden ipad şarjı alırım ucuz yollu ? En fazla kablo ve şarja 50 tl vermek istiyorum.

bir yardımcı olun arkadaşlar , çıkma falan da olabilir , yan saniye de olabilir..
Merhaba arkadaşlar ,

Pazarttesi günü Eyüp Flatofiste kahve almaya çalışırken kartımı düşürmüşüm ve aksama doğru haberim oldu daha sonra mekana gittiğim zaman kartımı geri aldım yere düşürmüşüm.Tesekkur ettim ve kartı aldım

Hemen bankayı arayıp bir harcama var mi diye baktım fakat bir harcama olmadığını gördüm ve bu yüzden kartı iptal ettirmedim.

Fakat salı günü 130 TL ve 52 TL olarak kartımdan iTunes harcamasi olduğunu gördüm ve kartı kapattım.

Apple aradığım zaman bu harcamanın başka bir iTunes kullanıcı tarafından yapıldığını ama söyleyemeyecegini söyledi.

Bu paranın iadesi icin ne yapmalıyım ? Bankaya harcama itirazında bulundum

Savcılığa mi gitmeliyim ? Apple kayıtlarında var fakat bana söylemiyorlar , 190 TL lik bir durum icin de kullanan kişinin basını yakmak istemiyorum ama bildigin hırsızlık. Tavsiyelerinizi bekliyorum
Merhaba Arkadaşlar ,

Akşamleyin ios 10dan ios9a geri dönüş için telefonu DFU moduna alırken telefon bembeyaz dondu daha sonra düzeldi fakat ekran ışığında bir titreme mevcut ...

ekran titriyor .. bunun içinde randevu alıyım dedim , 00.01 de girdim fakat randevu alamadım her iki mağaza da doldu ... ( PARA İÇİN BUNU YAPANLARIN .... )

Yarın erken saatte Akasya AVM'ye gitsem saat 9.30 gibi acaba telefonu tamir için randevusuz işlem yaparlar mı ?

Bilen ya da deneyimleyen acil olarak yazarsa bende ona göre kalkıp gidiyim , teşekkür ederim.
Merhaba Arkadaşlar ,

55.000 TL param var , hepsinide kendim biriktirdim okuldan mezun olduktan sonra.

28 yaşındayım ilk arabam olucak , 4 yıldır araba almayı hayal ediyorum.

Audi A3 (2009 sonrası ) / BMW 1 Series / Mercedes A180 ( Yeni Kasa ) / Volkswagen Tiguan / VW Scirocco / volvo s60 (yeni kasa ) bunlar hoşuma gidiyor.

ilan paylaşabilirseniz çok sevinirim...
Merhaba Arkadaşlar ,

A1688 Model Avrupa Cihazı iPhone 6S mevcut , Vodafone 4G olarak gösteriyor , iPhone olup Vodafone kullanıp LTE olarak yazan var mı ?

Yoksa sadece Turkcell ve Turk Telekom'da mı LTE yazıyor ..

Konu hakkında bilgi sahibi olanlar yazarsa sevinirim.
Merhaba Arkadaşlar ,

Bir çok arkadaşımız iOS 9.3 ile birlikte safaride google yazdıktan sonra gelen linkleri açamama telefonun ve uygulamanın donma gibi sorunları yaşıyorsunuzdur...

Mail uygulamasının içine girip bir linke tıkladığınız zaman yine aynı sorunu yaşayacaksınız , tüm linkler ile ilgili bir sorun var .

Bu sorunun sahibi Booking.com uygulamasıymış ...

İki yöntemi var ..

Birincisi ya telefonu resetleyip bookingi yüklemeden kullanacaksınız ..

Ya da ayarlar > safari > gelişmiş > java scipti kapatıcaksınız..

Daha 3 gün oldu iphone 6s alalı , ios 9.3 yüklemem ile birlikte telefon çöp oldu...
Merhabalar ,

Apple Watch için öğrenci indirimi sadece 1 lira oluyor , çok ilginç , 1250tlden 1248,9 tl oluyor bir hata mı var =)
Merhaba Arkadaşlar ,

bu zamana kadar isviçre , ingiltere , amerika , bir çok ülkenin apple storendan ürün aldım , değiştirdim , geçen gün apple store akasya ya geldim

iphone 5s ekranın üst kısmı oynuyor , batarya çok zayıfladı , kadın tamam batarya ve ekranı değiştirirz dedi testlerden sonra ya dedim ulan o zaman tüm telefonu değiştir ...

diyor ki AMAC'ınız bu ise yardımcı olamam , burası değiştirme merkezi değil dedi , tamam yap dedim , makine bozuk bugün yapamam dedi , ulan hani dedim aynı gün tamir sözünüz ? beni deli ettiler arkadaşlar bende kavga çıkardım güvenlik falan geldi , kadının aldığı ücretten konuşmasına her bokunu söyledim , g.t oldu kaldı ...

ne yapıyım arkadaşlar
Merhaba Arkadaşlar ,

Bağdat caddesi ve istinye park taki avea kendi bayiileri ... bilgiyi istinyeden aldım , yarın saat 00.00da başlıyacaklarını ve kontratlı satışın olmuyacağını sadece nakit satışın olucağını söyledi ..

yani kontratlı almak isteyenler biraz daha bekleyecek gibi ..
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 9 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.070
İkinci El Bölümü Mesajları: 598
Konularının görüntülenme sayısı: 20.998 (Bu ay: 376)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 147 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.