Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY S2 [ANA KONU] ★★ (1314. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
94.839
Cevap
246
Favori
3.534.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Giriş
  • 4.0.1 i yükleyen arkadaşlar yorum yapabilirler m i ?
  • Merhaba, arkadaşımda SII var. Geçen gün 2.3.5 güncellemesi yapmış ve bluetooth un çalışmadığını ayrıca kamerasının da eskiden daha güzel çektiğini söylüyor. Eski sürüme format atıp dönebilirmiyiz yada bu sorunları nasıl çözebiliriz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

viber problemi olan arkadasim istersen bir kaldir tekrar yukle ve internet bagini kontrol et bence...
    manyakurt

Viber de var problem telefonunda değil, bundan 1 ay önce İos da çalışmıyordu hata veriyordu , dediğin gibi son 2 gündür Android dede hata vermeye başladı.

Bir çok proğram var bu görevi gören ama ses konusunda Viber i tek geçiyorum.

Orijinalden alıntı: virtue28

Merhaba, arkadaşımda SII var. Geçen gün 2.3.5 güncellemesi yapmış ve bluetooth un çalışmadığını ayrıca kamerasının da eskiden daha güzel çektiğini söylüyor. Eski sürüme format atıp dönebilirmiyiz yada bu sorunları nasıl çözebiliriz ?

arkadasın merak etmesin hocam benim bluetooth da perte çıktı saolsun kies. güncelleme ile düzeltilmesini bekliyorum

Orijinalden alıntı: manyakurt

Arkadaşlar viber'da sorunum var. 2 aydır falan rahat kullandıgım viber son iki gündür çalışmıyor. Dün belki programdandır diye bir kaç kez kaldırdım kurdum falan düzelmedi. Bende sistemde falan diye takmadım fazla. Bu gün üni'de denedim arama yapabildim arkadaşımı eve gelince yine aynı hatayı alıyorum. Benim internetimden mi kaynaklanıyor acaba, şimdiye kadar hiç bi sorun olmadı ama.

Hata: Viber service is currently unavailable or being blocked. Please try again later.

Bi el atsanız, hatunlada kavgalıyız bu aralar telefon faturası dayanmaz viber'ı çözmemiz lazım :D

edit: internetten baktım bu tarz hata alan çok insan var ama çözüm bulamadım. Birde bazı ülkelerde internet üzerinden böyle iletişim saglayan programlar block'lanıyormuş falan oda kafama takıldı.

DNS'den google dns'lerini yaptım düzeldi şimdilik. Anlaşılan yeni internet düzenlemeleri bunlara kadar gelmiş helal valla.

Orijinalden alıntı: Andulin266

@
    manyakurt

Viber de var problem telefonunda değil, bundan 1 ay önce İos da çalışmıyordu hata veriyordu , dediğin gibi son 2 gündür Android dede hata vermeye başladı.

Bir çok proğram var bu görevi gören ama ses konusunda Viber i tek geçiyorum.

Teşekkürler hocam. Az önce dns degiştirdim aradım çalıştı ama belkide tesadüf oldu o zaman tam karar veremedim üşeniyorum dns'i tekrar kaldırıp denemeye de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexxter

Sifre : samfirmware.com

Hocam sağol müjdeleri hep senden alıyoruz...
  • Ben merakımdan çatlamamak için yükledim ama sonuç beklediğim ve söyledikleri gibi kötü :) takılmalar aşırı derecede fazla touchwiz olduğunu bildiğim için ilk aklıma gelen şeyi yaptım ve CM9 için hazırlanan trebuchet launcher ı yükledim bu launcher ICS Launcher ın birebir kopyası ve gelişmişi sonuç muhteşem yani çalışıyor..Stabil firmware çıktığında Touchwiz olacak diye üzülmeye gerek kalmadı en azından..Akşam eve gidince daha detaylı bir inceleme yapıcam kamera ilk yüklemem de çalışmadı ama çalıştığı söyleniyor o yüzden akşama uğraşmam lazım biraz

Miui - Nexus 4
  • quote:

Orijinalden alıntı: ヤシン

Telefonun beyaz rengini baya pahalıya satıyorlar. Çok daha mı iyi gözüküyor siyaha göre? 200 Liraya kadar değişiyor. İlginç geldi bana

ikiside aynı fiyat
    http://www.teknolojix.com/?urun-40512-SAMSUNG-I9100-GALAXY-S2-3G-WHITE-CEP-TELEFONU--8GB-Hafiza-karti----Samsung-Turkiye-Garantili.html
  • dexxter ustadım gibi ICS Launcher olayına girmedim ama 4.0.1 kurdum rehberi yukledim dışarı cıkamam gerektı aniden, bazı harfleri yuklemediğini gördüm, kafasına göre bazen çalıyor bazen çalmıyor tel, ama arayan çalıyordu diyor. kamera ilk denememde açmadı ikinci denememde açtı foto çekiyor, video yu deneyecekken araya iş girdi unuttum. Touchwiz dışında videolardan izlediğimize yakın buldum. kesinlikle çok ağır. değişik bir tuş kilidine sahip. ah kafam yüz tanıma tuş kilidini unutmuşum denemeyi :) şimdilik aklıma gelenler bunlar...

Nexus 4 Kullanıcıları Kulübü
    Android orjinal rom hariç:) custom son gece hangisi hoşuma giderse... NEXUS 4 | Dell-i5*5110### | Vu+solo###samsung 117' 6000 led | Araba al-sat... |
  • bu hafta beyaz bir galaxy s2 aldım ancak eski telefonumu kullanmaya devam ediyorum s2.de sim kartım takılı değil çünkü internet paketi yok ve simimi takarsam kontrümün gitmesinden korkuyorum acaba wifi dışında telefonun internetle tüm ilişkisini nasıl kesebilirim?

Orijinalden alıntı: Andulin266

@
    end_of_beginning

Şimdi deneme yaptım, bende hemen yükledi.

Hocam teşekkür ederim denediğin için. Bende halen sorun devam ediyor. Ben de duvara direk foto koymaktansa daha önceden oluşmuş mobil yüklemeler albümünün içerisine koyuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi end_of_beginning -- 14 Aralık 2011; 18:06:15 >
    psn: rdmplt
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavishow

dexxter ustadım gibi ICS Launcher olayına girmedim ama 4.0.1 kurdum rehberi yukledim dışarı cıkamam gerektı aniden, bazı harfleri yuklemediğini gördüm, kafasına göre bazen çalıyor bazen çalmıyor tel, ama arayan çalıyordu diyor. kamera ilk denememde açmadı ikinci denememde açtı foto çekiyor, video yu deneyecekken araya iş girdi unuttum. Touchwiz dışında videolardan izlediğimize yakın buldum. kesinlikle çok ağır. değişik bir tuş kilidine sahip. ah kafam yüz tanıma tuş kilidini unutmuşum denemeyi :) şimdilik aklıma gelenler bunlar...

Türkçe dil tam olarak çevrilmemiş ayrıca türkçe ye çevirdiğiniz zaman bazı seçenekler kayboluyor mesela facelock gibi ingilizce kullanımda facelock çalışıyor kamera çalışıyor aramalar çalışıyor ama sizin de söylediğiniz gibi çok ağır yani bu rom kesinlikle bizim değil geliştiricilerin işine yarayacak..Öyle bi telefon kullanıyoruz ki CM9 da bizim telefona port yapan arkadaş afedersiniz ama tam bir ...... Diğer tüm telefonların deneme sürümleri var bizim geliştrici beyfendi hem milletle alay ediyor siz samsungu bekleyin diye hemde kendinden başka kimseye denettirmiyor CM9 u..Şansımıza işte ne diyimm

Miui - Nexus 4
  • @Dexxter

Hocam dediğiniz launcher'i nerden buldunuz markette bulamadım baktım ama.

Orijinalden alıntı: Dexxter

quote:

Orijinalden alıntı: mavishow

dexxter ustadım gibi ICS Launcher olayına girmedim ama 4.0.1 kurdum rehberi yukledim dışarı cıkamam gerektı aniden, bazı harfleri yuklemediğini gördüm, kafasına göre bazen çalıyor bazen çalmıyor tel, ama arayan çalıyordu diyor. kamera ilk denememde açmadı ikinci denememde açtı foto çekiyor, video yu deneyecekken araya iş girdi unuttum. Touchwiz dışında videolardan izlediğimize yakın buldum. kesinlikle çok ağır. değişik bir tuş kilidine sahip. ah kafam yüz tanıma tuş kilidini unutmuşum denemeyi :) şimdilik aklıma gelenler bunlar...

Türkçe dil tam olarak çevrilmemiş ayrıca türkçe ye çevirdiğiniz zaman bazı seçenekler kayboluyor mesela facelock gibi ingilizce kullanımda facelock çalışıyor kamera çalışıyor aramalar çalışıyor ama sizin de söylediğiniz gibi çok ağır yani bu rom kesinlikle bizim değil geliştiricilerin işine yarayacak..Öyle bi telefon kullanıyoruz ki CM9 da bizim telefona port yapan arkadaş afedersiniz ama tam bir ...... Diğer tüm telefonların deneme sürümleri var bizim geliştrici beyfendi hem milletle alay ediyor siz samsungu bekleyin diye hemde kendinden başka kimseye denettirmiyor CM9 u..Şansımıza işte ne diyimm

ah ustadım cm9 un geliştiricisi için söylediklerinizi ne zamandır yazmak istiyordum "başka işin yokmu " :) derler diye kendi kendime dur dedim okadar güzel söyledinki. bu kişi için önceki cm7 içinde aynısı geçerli. az önce 313 mb lık bir dosya indir sistem dosyası hani içinde app dosyasıyla başlayan, bu dosya ile birlikte rom lar düzenlenebilinirmiş bilginize...http://www.multiupload.com/5HDXUYKHYJ

Nexus 4 Kullanıcıları Kulübü
    Android orjinal rom hariç:) custom son gece hangisi hoşuma giderse... NEXUS 4 | Dell-i5*5110### | Vu+solo###samsung 117' 6000 led | Araba al-sat... |
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.