Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY S2 [ANA KONU] ★★ (1315. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
94.839
Cevap
246
Favori
3.534.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: keremalp

Dun yazdıgım mesaj silinmiş.tekrar yazıyorum.
    Lg smart tv si olanlar icin cok başarılı bir kumanda uygulaması var.150 tl ye satılan magic motion kumandanın özelliği de var.yani ekranda beliren maus imleci ile kolayca kumanda ediliyor.

teşekkürler keremalp. bende daha geçen gün teknosa kampanyasından 47 lg lw5500 aldım ve hemen lg remote kontrol programını indirdim hemen ve kullandım, kesinlikle süper. hanımda da iphone var. aynı uygulamayı onun telefona da indirdim ve güzel oldu. akıllı kumanda olmadan telefon sayesinde ekranı kullanmak daha kullanışlı oluyor

Orijinalden alıntı: manyakurt

@Dexxter

Hocam dediğiniz launcher'i nerden buldunuz markette bulamadım baktım ama.

http://77.68.69.51/~nebkat/Launcher2.apk

burdan indirebilirsin hocam ama yalnızca ICS de çalışıyor

Miui - Nexus 4
  • selamlar 1,5 yıldır iphone 3gs kullanıyorum, jailbreak falan yapmadım, standart kullanıyorum yani, bu telefonuda ekranı biraz daha büyük diyerek kullanmak istiyorum, ancak android'e çok yabancıyım. Bazı sorularım var cevaplarsanız sevinirim.

1. ben bu telefonda müzik dinleyeceğim, film, dzi vb izleyeceğim, yeri gelip radyo dinleyeceğim, gps'ini kullanacağım, doküman okuyacağım, ofis dokumanlarını açacağım belki düzenleyeceğim, bilgisayara bağlayıp dosya atacağım usb hafıza gibi kullanacağım, oyun oynayacağım.

2. bunların herhangibirinde bu telefonun bilmem gereken bir kronik sıkıntısı var mı, yada bunlardan yapamayacaklarım?

3. Biraz üstünkörü araştırdım, kies deniyor, rom deniyor, market deniyor, bunlar nedir, iphone daki jailbreak gibi bir şey mi? Eğer öyle şeylerse ben bu telefo aldığım gibi hiç bir işlem yapmadan verimli bir şekilde bu yukarıdaki şeyleri yapmak üzere kullanamaz mıyım?

4. Telefonu türkiye garantili olarak almak istiyorum ancak fiyatları çok oynak, mesela bir sitede 1650 olan telefon bir başka sitede örneğin android market isimli sitede 1000 tl küsüratları attım. her ikiside garantili diyor. Bu normal mi, nasıl oluyor.

Teşekkürler

Orijinalden alıntı: Dexxter

quote:

@Dexxter

Tamam teşekkür ederim. Birde miui'de "don't ask again" tiki koydugumuz zımbırtıları nerden kontrol edebiliyoruz. Mesala launcher 7'yi deniyordum fakat dalgınlıkla miui'nin launcher'ini default yaptım sorunca tekrar degiştirmem lazım bulamıyorum o ayar kısmını, home switch programı ile launcher 7'yi default yapsam bile kapatım açınca miui'nin ki açılıyor. Biliyorsanız çok makbule geçer.

quote:

Orijinalden alıntı: Dexxter

quote:

@Dexxter

Tamam teşekkür ederim. Birde miui'de "don't ask again" tiki koydugumuz zımbırtıları nerden kontrol edebiliyoruz. Mesala launcher 7'yi deniyordum fakat dalgınlıkla miui'nin launcher'ini default yaptım sorunca tekrar degiştirmem lazım bulamıyorum o ayar kısmını, home switch programı ile launcher 7'yi default yapsam bile kapatım açınca miui'nin ki açılıyor. Biliyorsanız çok makbule geçer.

Ayarlar dan Programlar kısmına gelip Launcher2.apk ya tıklayın ve altında Varsayılanı sil yazar onu tıkladıktan sonra default launcher olarak launcher7 yi seçin o zaman düzelir

Miui - Nexus 4
  • @Dexxter
    Teşekkürler çok işime yaradı.

Orijinalden alıntı: ıspanak

selamlar 1,5 yıldır iphone 3gs kullanıyorum, jailbreak falan yapmadım, standart kullanıyorum yani, bu telefonuda ekranı biraz daha büyük diyerek kullanmak istiyorum, ancak android'e çok yabancıyım. Bazı sorularım var cevaplarsanız sevinirim.

1. ben bu telefonda müzik dinleyeceğim, film, dzi vb izleyeceğim, yeri gelip radyo dinleyeceğim, gps'ini kullanacağım, doküman okuyacağım, ofis dokumanlarını açacağım belki düzenleyeceğim, bilgisayara bağlayıp dosya atacağım usb hafıza gibi kullanacağım, oyun oynayacağım.

2. bunların herhangibirinde bu telefonun bilmem gereken bir kronik sıkıntısı var mı, yada bunlardan yapamayacaklarım?

3. Biraz üstünkörü araştırdım, kies deniyor, rom deniyor, market deniyor, bunlar nedir, iphone daki jailbreak gibi bir şey mi? Eğer öyle şeylerse ben bu telefo aldığım gibi hiç bir işlem yapmadan verimli bir şekilde bu yukarıdaki şeyleri yapmak üzere kullanamaz mıyım?

4. Telefonu türkiye garantili olarak almak istiyorum ancak fiyatları çok oynak, mesela bir sitede 1650 olan telefon bir başka sitede örneğin android market isimli sitede 1000 tl küsüratları attım. her ikiside garantili diyor. Bu normal mi, nasıl oluyor.

Teşekkürler

1- Sorunsuz programları çalıştırabilir, oyunları oynayabilirsin, sıkıntı yaşamazsın.
    2- Herhangi bir sıkıntı yok bildiğim kadarıyla 5 aydır kullanıyorum hiç sorun yaşamadım. ( Elektronik işi biraz şans işidir. )
    3-Kies programı romların orjinal sürümlerinin ( rom ) güncellendiği programdır. Market ise aklına gelebilecek her türlü programları indirebileceğin yer. Custom rom ise; mesela orjinal romunu kurdun, kurduktan sonra telefona tam erişim sağlaman amacıyla root işlemi yapılır, daha sonra Custom rom ( Şu an çok custom rom var, custom romları yapanlar senin benim gibi kişiler, orjinal rom üzerinde bazı değişiklikler yapıyorlar.Şöyle düşün modifiye gibi bişi ya da overclock gibi ) yükleyebilirsin; ama şunu unutma telefonu root ettiğin anda garanti dışına çıkar.
    4-Büyük mağazaların kampanya fırsatlarından yararlanabilirsin. Mesela geçenlerde 1.500 e vatan bilgisayar vermişti. Bazı firmalar ( düşük fiyat çekenler ) kendi garantilerini veriyorlar.

Orijinalden alıntı: EMREMETIN

Bir arkadaş SGP Case Neo Hybrid kullandığını ve esnemeler için çift taraflı bant ile yapıştırdığını söylemişti. Ben de bu kılıf ı kullanıyorum ve demin telefonun arkasını komple bantlayarak kılıf ı taktım. Yerinden oynamıyor.

:) bendim o :) valla ben memnunum neo hybridden iki tane bant var arka kapakta ama insaatta falan geziniyorum butun gun, arabada saga sola atiyorum surekli aceleden dolayi, daha en ufak bir cizilme, problem vs gormedim. Kilif guven veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: haziran1500

bu hafta beyaz bir galaxy s2 aldım ancak eski telefonumu kullanmaya devam ediyorum s2.de sim kartım takılı değil çünkü internet paketi yok ve simimi takarsam kontrümün gitmesinden korkuyorum acaba wifi dışında telefonun internetle tüm ilişkisini nasıl kesebilirim?

Telefonu açtığında data bağlantı ile bağlantı erişimini kapat.

Orijinalden alıntı: Okan9455

arkadaşlar telefonum android markete normal bağlantı ile girmiyor ve bağlantı yok diye hata veriyor ama wifi ile girip uygulama indirebiliyorum.hattım avea erişim noktalarınıda ayarladım ama olmuyor.gmail ile iletileri güncellemek istediğimde yine bağlantı yok hatası alıyorum.samsung apps e giriş yapmak istediğimde ise servis kullanılamıyor(2000) hatası veriyor.bu işlemlerin hepsi wifi ile normal bir şekilde yapılıyor ama 2g yada 3g bağlantısı ile yapılamıyor.telefon normalde internete giriyor.sorunun çözümünü bile var mı ?android sürümü 2.3.5

yesilcin.com
    3G ile Markete baglanamama sorunsali - Galaxy S2 Android Genel Bölüm
    http://yesilcin.com/3g-ile-markete-baglanamama-sorunsali-t2090.0.html;msg13436#msg13436

bugun konusuldu

quote:

Arkadaşlar viber'da sorunum var. 2 aydır falan rahat kullandıgım viber son iki gündür çalışmıyor. Dün belki programdandır diye bir kaç kez kaldırdım kurdum falan düzelmedi. Bende sistemde falan diye takmadım fazla. Bu gün üni'de denedim arama yapabildim arkadaşımı eve gelince yine aynı hatayı alıyorum. Benim internetimden mi kaynaklanıyor acaba, şimdiye kadar hiç bi sorun olmadı ama.

viberin 2.1.2 surumu cıktı marketten yukleyemezsın sıtesıne girmen lazım

arkadaslar bir firmadan %10 indirim aldık

sitedede baslık actılar urunler orjınal ne ararsanız var buyrun.

http://yesilcin.com/i9100-galaxy-s-ii-b265.0/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noyancelebi -- 14 Aralık 2011; 20:24:00 >

yani hangi derken stock mu costum mu.. ?

http://imageshack.us/photo/my-images/24/sc20111214201523.png/

PM attim. Okursaniz sevinirim.

@ optimus1

Rica ederim. Sorununu cozebildiysek ne mutlu bana.

Android 4 ICS'nin en gec 2 hafta icinde gelecegini dusunmekteyim. Resmi surumu beklemekte yarar var.

Orijinalden alıntı: sels

quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Orijinalden alıntı: inan74

Desenize bu mms olayı can sıkıcı. İlginç ve düzeltilmesi gereken bir durum. :-(

Modern Combat da bildigim kadariyla jiroskop yok. Zaten ayarlarda da gozukmuyor. Nova ve Shadow Gun da bu ozellikler bulunuyor.

Ayrica Shadowgun harika bir oyun. Kesinlikle oynamalisiniz.

Arkdaşlar ben bu jiroskop ile nasıl oynayabildiğinize şaşırıyorum asıl... İlk önceleri daha havalı diye öyle oynuyordum sonra iş ciddiye binince normal oynamaya başladım oyunları...

Bu arada ShadowGun gerçekten 1 numara daha sonra modern combat geliyor....Brothers in arms'ı sanki zorla oynuyorum..hem basit hemde nebiliyim hiç iç açıcı değil.

Shadowgun jiroskopla gayet guzel oynaniyor bence.

Ama kontrolleri tamamen jiroskopla yapilan NOVA gibi oyunlar gercekten cok zor oynaniyor.

Modern Combat 2 mobil platformda gordugum en iyi FPS'lerden biri.

Orijinalden alıntı: ffaattii07

Arkadaşlar şuan bu telefon hangi rom u veya kerneli kullaniyo nasil anlarim..

stock

Orijinalden alıntı: ezimuse

@hakmen Cihazınız sanırım paralel ithalat ile yda yurt dışından geldi. O gibi durumlarda kies ile güncelleme göremezsiniz. Ancak şunu bi deneyin *#272*imei_no# tur seçin yeniden başlatır cihaz.
    sonra kiesden tekrar bakın güncelleme gözükmez ise türkiye için resmi kies sürümünü odinden yükleyin root fln yapmanıza gerek yok yesilcin.com u inceleyin birazcık odin ile ilgili bilgiyi edinirsiniz zaten çok kolay

tamam dediğinizi yapıyorum xeu yazılacak yere tur yazıyorum install diyorum there must be three character diyo ve de bişey olmuyo

Orijinalden alıntı: lxcoln

quote:

Orijinalden alıntı: ıspanak

selamlar 1,5 yıldır iphone 3gs kullanıyorum, jailbreak falan yapmadım, standart kullanıyorum yani, bu telefonuda ekranı biraz daha büyük diyerek kullanmak istiyorum, ancak android'e çok yabancıyım. Bazı sorularım var cevaplarsanız sevinirim.

Teşekkürler

1- Sorunsuz programları çalıştırabilir, oyunları oynayabilirsin, sıkıntı yaşamazsın.
    2- Herhangi bir sıkıntı yok bildiğim kadarıyla 5 aydır kullanıyorum hiç sorun yaşamadım. ( Elektronik işi biraz şans işidir. )
    3-Kies programı romların orjinal sürümlerinin ( rom ) güncellendiği programdır. Market ise aklına gelebilecek her türlü programları indirebileceğin yer. Custom rom ise; mesela orjinal romunu kurdun, kurduktan sonra telefona tam erişim sağlaman amacıyla root işlemi yapılır, daha sonra Custom rom ( Şu an çok custom rom var, custom romları yapanlar senin benim gibi kişiler, orjinal rom üzerinde bazı değişiklikler yapıyorlar.Şöyle düşün modifiye gibi bişi ya da overclock gibi ) yükleyebilirsin; ama şunu unutma telefonu root ettiğin anda garanti dışına çıkar.
    4-Büyük mağazaların kampanya fırsatlarından yararlanabilirsin. Mesela geçenlerde 1.500 e vatan bilgisayar vermişti. Bazı firmalar ( düşük fiyat çekenler ) kendi garantilerini veriyorlar.

teşekkür ederim

Orijinalden alıntı: ffaattii07

Arkadaşlar şuan bu telefon hangi rom u veya kerneli kullaniyo nasil anlarim..

Son stock Rom da custom rom veya kernel yüklü değil

Kolay gelsin

dostum bende shadowgun da jiroskop yok, setup controlde sadece static move pad, free move pad secenegi var. ayarlarda bulamadım bi türlü acaba oyundamı sıkıntı var crackli sürüm oldugundan dolayı?

Orijinalden alıntı: hakmen

quote:

Orijinalden alıntı: ezimuse

@hakmen Cihazınız sanırım paralel ithalat ile yda yurt dışından geldi. O gibi durumlarda kies ile güncelleme göremezsiniz. Ancak şunu bi deneyin *#272*imei_no# tur seçin yeniden başlatır cihaz.
    sonra kiesden tekrar bakın güncelleme gözükmez ise türkiye için resmi kies sürümünü odinden yükleyin root fln yapmanıza gerek yok yesilcin.com u inceleyin birazcık odin ile ilgili bilgiyi edinirsiniz zaten çok kolay

tamam dediğinizi yapıyorum xeu yazılacak yere tur yazıyorum install diyorum there must be three character diyo ve de bişey olmuyo

Orada birşey yazamazsınız bir liste çıkar orada TUR varsa seçebilirsiniz, üsteki boşluğa yazmakla olmaz.

Ayrıca bu yöntemle Kies den Türkiye Güncellemesi görmenizde mümkün değil. Güncelleme görmenin iki şartı var

1. Türkiye yazılımında olmak
    2. Türkiye csc sinde olmak (Product code da denebilir)

Siz 2.maddeyi yapmaya çalışıyorsunuz ama 1.maddeyi odin siz yapmanız mümkün değil.

Kolay gelsin
  • Arkadaslar, yilbasinda İzmir'e gitmeyi planliyoruz. Yalniz yolda Navigasyona ihtiyac duyacagiz. Malmunuz Edirne-İzmir arasi sarjin dayanmasi imkansiz. Bundan dolayi telefona uygun cakmaklik ariyorum. Hangi cakmakliklar uyar telefona? Orijinal cakmaklik pahali midir? Muadilleri nelerdir? Yardimci olursaniz memnun olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.