Şimdi Ara

Saçlarım hafif dalgalı Nasıl Düz Bir Stil oluşturabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önerileriniz nelerdir,fön çektim denedim olmadıdüp düz olmasını istiyorum saçlarım hafif kısa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panamalı Hasta -- 29 Ekim 2007; 19:27:21 >

• Bugun de amma saç konusu açıldı
  • Kel yap başka nasıl düzelir dalgalıysa dalgalıydır geri kalan hepsi geçiçidir
  •  Saçlarım hafif dalgalı Nasıl Düz Bir Stil oluşturabilirim

Şiddetle Öneririm

birde berberlar bu rengi siyah saça tutturabilirmi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bacaklarım çok mu ince
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Saçı 2 defa yıka fön çek havluyla ıslaklığını tamamen al sadece nemli olsun fön çek ama lafta değil güzel çek çekemiyosan kuaföre git şekil almıycak bi saç değil uzaması lazım fönden sonra sprey sık hafif dax al avucuna parmaklarını kullan bidaha sprey at
  • quote:

Orjinalden alıntı: firtikk

Saçı 2 defa yıka fön çek havluyla ıslaklığını tamamen al sadece nemli olsun fön çek ama lafta değil güzel çek çekemiyosan kuaföre git şekil almıycak bi saç değil uzaması lazım fönden sonra sprey sık hafif dax al avucuna parmaklarını kullan bidaha sprey at

Zaten saçları uzatmayı düşünüyodum,bi deniyelim bakalım,wax var ama onlada yapamıyorum şu fön işini biraz öğrenmem lazım
  • quote:

Saçı 2 defa yıka fön çek havluyla ıslaklığını tamamen al sadece nemli olsun fön çek ama lafta değil güzel çek çekemiyosan kuaföre git şekil almıycak bi saç değil uzaması lazım fönden sonra sprey sık hafif dax al avucuna parmaklarını kullan bidaha sprey at

aynen böyle yapıyorum
  • az önce arkadaşın sölediğini denedim şebek gibi oldu
  • Bendede var öyle saç arkalar fln düz gibi ama tam bilemiycem belki onlarda dalgalanıyodur saçıımın sol tarafı aşağıya doğru uzuyor sağ tarafı geriye doğru uzuyor önler dalgalanıyo çok belirgin bir şekilde ve çok sinir bi saç tipi oluyo kaldırsam olmuyo yapıştırsam olmuyo mağara adamı gibi gidiyorum bende okula
  • Boşver yaw dalgalı saçında kendine has güzelliği vardır...
  • elidor 7/24'mü ne öyle bişey vardı eski bi kız arkadaşım kullanıyodu
  • quote:

ben buna bukadar uğraş verirsem günlük yaşantımın 4/2si bu olaya gider.Benim saçlarda uzun ve dalgalı arkadaşım ince telli bide ne yaparsam yapayım olmuyor girmiyor şekle öyle 80li yılların rockstarı gibi takılıyorum

• Fön ü kendin cekme.Saca cok zarar verirsen git kuaför de cektir fön ü ..İyi bir kuaför e gidersen onlar sana nasıl style yapcagını da söylerler ney kullancagınıda
  • Style konusunda büyük sıkıntım var, bir türlü ayarı tutturamadım,uzatıcam anasını satiim
  • Aynı saç tipine sahibiz. Yalnız şuanki saçım, hani lostta Sawyer var ya, hah onun aynısı. Yalnız ense tarafımdaki saçlar ensemi tamamiyle kapatacak kadar uzun. Tüm enseyi şöyle kapatıp bir de 3 parmak kadar dışarıda kalıyor yani baya bir uzun önlerden.

Nasıl yaptım? Her şekle girmediğinde kuaföre gittim ve düzelttirdim. Asla kendi haline bırakmadım hep bakım yaptım temiz tuttum ve ara makasıyla kabalığını aldırdım. Sana da önereceğim şey ara makasıdır. Böylece istersen saçlarının yoğunluğu gider ama dümdüz saçların olur.

Rengine varana kadar aynısı. Ve ben lost ile tanışmadan önce uzatmıştım saçımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 30 Ekim 2007; 0:41:25 >

• saçları düzleştiren aletler var artık..20 dk da istediğin düz saça sahip olabilrsin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.