Nevizade de iki kişi derbi izleme masrafı
Nevizade güncel gitmesi en mantıklı mekanlar nereleri paylaşabilecek arkadaşlar var mi?
Çözüldü
Çözüldü
Konu silinebilir...
Gerek kalmadı...
https://www.amazon.com.tr/dp/B0B79FW837?ref_=cm_sw_r_apann_dp_9PW398KHB0AQEW11KTZF
Amazon Türkiye 32.000 tl...
TTNET --TRACERT YORUMLAMA-- (YARDIM)
Tracert sonuçlarım bu şekilde.
Sorunsuz kısım:
İnternette hiç kopma olmuyor. Hızımın tamamını kullanabiliyorum.
Sorunlu kısım:
Online oyunlarda lag problemi. Oyun içerisinde ping normal seviyelerde gözüksede... Örnek: MMORPG oyunlarında yaratıklar spawn oluyor gecikmeli görüyorum. Rakiplere karşı hamle yaparken sürekli bir gecikme var. Fifa oyununda aynı şekilde hareketler gecikmeli oluyor. Bu arada çeşit çeşit oyunlarda ve çeşitli platformlarda (ps4,xbox,pc) denedim. Sonuç hep hüsran oldu.
Merak ettiğim:
Sorunumu öyle bir dile getireyim ki ttnet hiçbirşey diyemesin. Nokta atışı şunu yapın diyebileyim. İnanın ben ne diyeceğimi bilmiyorum. Bilgili arkadaşlardan yönlendirme bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Not: Tracert içinde "Request timed out" kafama takılan bu oldu. Açıklayan olursa ayrıca sevinirim.
laptop wifi açılışta çalışmıyor
laptopun wifisi açılışta çalışmıyor. her seferinde ilk açılıştan sonra reset atıyorum öyle çalışıyor. düzeltmek için ne yapmak gerekir?
not: uyumlu driverleri yükleyince düzeldi.
TRACERT OKUMAYI BİLEN BAKABİLİR Mİ?
Online oyunlar oynuyorum. Yurt dışı çıkışlı oyunlarda çok saçma lag problemleri yaşıyorum.
Tracert sonuçlarımı inceler misiniz? Türktelekoma ne diyeceğimi bilmiyorum. En azından diyecek bir iki sözüm olur.
hat değerleri:
SteelSeries Aerox 3 - 289 TL
Razer Viper Mini RGB Gaming Mouse 199tl
orta ve küçük eli olup ihtiyacı olan kaçırmasın.
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 17.399
İkinci El Bölümü Mesajları: 321
Konularının görüntülenme sayısı: 160.793 (Bu ay: 1.064)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.951 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic