Bildirim
@Nicholai Hel
+8
En az 10.000 Mesaj Yazdı
En az 5.000 Beğeni Aldı
En az 100 Oyun Bölümü Mesajı Yazdı
En az 100 Sinema Bölümü Mesajı Yazdı
8 diğer rütbeyi gör
Gönderileri
Nicholai Hel · Kitap Önerileri/Tavsiyeleri altına konu açtı.
4 gün
László Krasznahorkai'ın Kitaplarına Başlayış
Selâmlar.
2025 Nobel Edebiyat Ödülü'nü alan Krasznahorkai'ın kitaplarına başlamayı düşünüyorum. Şeytan Tangosu isimli kitabını evvelden almış ama başlamamıştım. Şimdi Direnişin Melankolisi, Savaş ve Savaş ile Seibo Orada, Aşağıdaydı kitaplarını sipariş ettim. Kitapların konularını inceledim, bir okuma sırası tavsiyesi olur mu, ya da böyle bir sıraya gerek var mı, merak ettim.
Teşekkürler.
|
Nicholai Hel · Sistem Tavsiyeleri altına konu açtı.
8 yıl
Kullandığım Sistem Hakkında Parça Tavsiyesi
|
Nicholai Hel · DotA 2 Pazar Alanı altına konu açtı.
9 yıl
Satılık The International 2017 Immortal'ları ve Envanter
|
|
9 yıl
Satılık Genuine Golden Staff of Perplex
|
9 yıl
Satılık Şu Yeni Jugger Setinden
|
Nicholai Hel · Diablo altına konu açtı.
10 yıl
2.4.0 PTR
|
Nicholai Hel · Samsung altına konu açtı.
13 yıl
GTX675'li Laptoptan Geçiş Önerisi
|
Nicholai Hel · Teknik Yardım altına konu açtı.
13 yıl
Raid0 olan diskleri ayırma
|
Hakkında
Meslek: Ebleh Paratoneri
İlgi Alanları: Hukuk, Wing Tsun, Sanat, Güzel Ahlâk
Meslek: Ebleh Paratoneri
İlgi Alanları: Hukuk, Wing Tsun, Sanat, Güzel Ahlâk
Forum İmzası:
|
Herkes eşit olsun dediklerinde onların derdi beceriksizleri iyileştirmek değil, sizi beceriksiz yapmaktı. Zekânı test etmek için buraya tıkla.
|
Forum İkinci El İmzası:
| Alışveriş Ahlâkı Olmayan, Alışveriş Yapmayacağım ve Alışveriş Yapmanızı Önermediğim Arkadaşlar: RazzLee - Thavirat - Quarell - *INVICTUS* - eci_i - sinsexy - eyozgurluk - kartalaykut - jeetah33 - oguzcavus - TiqeR - MrBlack - KaroGames - ankara - _Bilgin_ - W3psss - webze - CwonqeR - Radburn |
Hakkımda:
|
"In all your travels, have you ever seen a star supernova? Well, I have. I saw a star explode and send out the building blocks of the universe. Other stars, other planets, and eventually, other life. A supernova. Creation itself. I was there. I wanted to see it. And be part of the moment. And you know how I perceived one of the most glorious events in the universe? With these ridiculous gelatinous orbs in my skull. With eyes designed to perceive only a tiny fraction of the em spectrum. With ears designed only to hear vibrations in the air. I don't want to be human! I want to see gamma rays. I want to hear x-rays. And I want to... I want to smell dark matter. Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to... I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language. But I know I want to reach out with something other than these prehensile paws and feel the solar wind of a supernova flowing over me.
I'm a machine. And I could know much more. I could experience so much more. but I'm trapped in this absurd body. And why? Because my five creators thought that god wanted it that way." |
Resimler
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH’de
Nerede: Bir konuya bakıyor.
Son Giriş: 26 sn. önce
Son Mesaj Zamanı: 21 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 20.556
İkinci El Bölümü Mesajları: 4.113
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 1.240)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6.747 (Bu hafta: 9)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Nerede: Bir konuya bakıyor.
Son Giriş: 26 sn. önce
Son Mesaj Zamanı: 21 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 20.556
İkinci El Bölümü Mesajları: 4.113
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 1.240)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6.747 (Bu hafta: 9)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları

İkinci El Referansları

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0