Şimdi Ara

Saçlarım hafif dalgalı Nasıl Düz Bir Stil oluşturabilirim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İsmini de söyleseydin arkadaşa yardımın dokunabilirdi aslında.
  • quote:

Orjinalden alıntı: elif1907

saçları düzleştiren aletler var artık..20 dk da istediğin düz saça sahip olabilrsin

Onlar cok uzun saclar icin iyi oluyor.Benim sacım oldukca uzun ama sacı arasına koyup düzleştirirken yarısı oluyor kalanını alamıyorum.Bi de cok kulagımı yaktım
  • ara makası attır saçlarını kestirdiğin zaman
  • İşte saçımın olmasını istedigim şekil biraz daha uzarsa böyle olacak ama ortadan ayırmak gerekicek.Ama aslında tam böylede degil saç kulakların üzerine hafif dalgalı çıkacak
    Ama dökülüyo saçlarım :(
     Saçlarım hafif dalgalı Nasıl Düz Bir Stil oluşturabilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kelepce

quote:

Orjinalden alıntı: elif1907

saçları düzleştiren aletler var artık..20 dk da istediğin düz saça sahip olabilrsin

Onlar cok uzun saclar icin iyi oluyor.Benim sacım oldukca uzun ama sacı arasına koyup düzleştirirken yarısı oluyor kalanını alamıyorum.Bi de cok kulagımı yaktım

saçın oldukça uzunsa nasıl yapamıyosun anlamadım?saçını alıp arasına koyuyosun ve dibinden başlayarak aşağıya doğru çekiyosun
    ne marka kullanıyosun? bu da önemli tabii..

ben "philips influence" kullanıyorum..
    kulağını yakman tamamen senin başarın

• Bendekide Philips ya dipten koyulmuo işte kendi kendini yapamıyor insan

Oram buram yancak diye

Bu en eski kestirdiğim sac şuan arka ense kısmı ceneme kadar dolanıyor

Yeterince uzun bence ama cok daha uzun saclarda oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kelepce -- 30 Ekim 2007; 1:24:44 >

• quote:

Orjinalden alıntı: PIERzig

İşte saçımın olmasını istedigim şekil biraz daha uzarsa böyle olacak ama ortadan ayırmak gerekicek.Ama aslında tam böylede degil saç kulakların üzerine hafif dalgalı çıkacak
    Ama dökülüyo saçlarım :(

Benim faul hizasındaki saçlar da çok uzun. Sadece faul hizasındaki saçlarım kulak memesini 4 cm geçiyor. Kulaklarım tamamiyle kapalı. Ben ortadan çok nadir ayırıyorum çok uzun olmasına rağmen. Yandan atıyorum gerçi japon çizgi filmlerindeki karakterlere benziyor ama gerçekten de karizma oluyor.

Ve ayrıca Glatt adlı ürünü de kullanabilirsiniz arkadaşlar. Aylarca saçlarınız dümdüz oluyor ama doğal değil tabiki. Farklı kuaförlere giittiğinizde "saçının yapısı ve şekli çok güzelmiş iyi bakmışsın" cümlelerini duymak ve sahilde gezerken ciriloplardan "şu çocuğa bak ne tatlı, saçlarına bak aynı sovyır bık bık" tarzında laf atılmalarına maruz kalmak güzel tabiki.

• quote:

Bendekide Philips ya dipten koyulmuo işte kendi kendini yapamıyor insan

Oram buram yancak diye

Bu en eski kestirdiğim sac şuan arka ense kısmı ceneme kadar dolanıyor

Yeterince uzun bence ama cok daha uzun saclarda oluyor

ya hangisini kullanıosun çok merak ettim..
    ama yani bu saça yapabilrsin..elin alışırsa o kadar kolay oluyo ki

benim kullandığım bu

• glatt saçlarını dümdüz yapar dostum. Nasılo kadar düzeldiğine kendin ble inanamazsın

http://urun.gittigidiyor.com/GLATT-SAC-DUZLESTIRICI-VE-BAKIM-KREMI_W0QQidZZ6586669
  • tamam işte benmkide ondan ama siyah aynı model sanırım Valla cok üşeniyorum kalkıp bakmak isterdim ama

İşte o el alışamıyor dibe girince hep yakıyorum
  • quote:

tamam işte benmkide ondan ama siyah aynı model sanırım Valla cok üşeniyorum kalkıp bakmak isterdim ama

İşte o el alışamıyor dibe girince hep yakıyorum

çok ilginç ama bunu yapamaman
    bide öyle eline aldığın saç fazla olmasın..mesela önce saçının önünden bi tutamı al koy içine sıkıştır..sonra aşağğıya doğru indir..bu kadar yaaa..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elif1907 -- 30 Ekim 2007; 1:39:56 >

• Resimli anlatım yaparmısın
  • quote:

Resimli anlatım yaparmısın

oldu

ya bak şimdi alıosun bi tutam saç..düzleştircinin iki arasına yerleştiriyosun..tabii saçın dibini yerleştiriyosun..sonrada aşağıya doğru düzleştiricinin sapından tutarak çekiyosun..
    ısısını kaç derece yapıosun peki?
  • Isısını hatırlamıyorum ki kitapcıgında yazanı yapıyordum sürekli kendimi yakınca direk kuaföre abone oldum

YA sacı arasına alıoruzda dip kısımları olmuyor yani uclarına dogru kısımlar iyi oluyor diğer kalanlarda kabarık oluyor
  • quote:

Isısını hatırlamıyorum ki kitapcıgında yazanı yapıyordum sürekli kendimi yakınca direk kuaföre abone oldum

YA sacı arasına alıoruzda dip kısımları olmuyor yani uclarına dogru kısımlar iyi oluyor diğer kalanlarda kabarık oluyor

ya demek ki tam dibinden yapmıosun..
    direk aldığın tutamın en dibini koy o iki şeyin arasına
    sonrada aşşağı doğru çek..ama iyi sık düzleştiriciyi

• Anacım nickindeki sayılardanmıdır nedendir anlaşamıyoruz

Tam dibine götürünce arasına sokuyorum sacı dipten aşağı dogru bastırdıgım da uc tarafları cok iyi oluyor ama dipten aldıgım kısım kabarık oluyor.

Birde kulak kısmı var ki of aman aman kulagı yakmaktan sac yapamıyorum
  • quote:

Anacım nickindeki sayılardanmıdır nedendir anlaşamıyoruz

Tam dibine götürünce arasına sokuyorum sacı dipten aşağı dogru bastırdıgım da uc tarafları cok iyi oluyor ama dipten aldıgım kısım kabarık oluyor.

Birde kulak kısmı var ki of aman aman kulagı yakmaktan sac yapamıyorum

bilmem belkide nickimdeki sayıdan ötürü ben becerikliyim sen diilsin

ya o zaman sende olmayan kısımı bikaç kez yap üstüste..bide tarakla beraber yap dicem ama iyice karışcak olay

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.