Şimdi Ara

Sabit Ücret Ödemeden İnternet: SADE DOPİNG!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
14.490
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sade Doping, sadece internettir!

Sade Doping, internete bağlanmak için ekstradan telefona her ay sabit ücret ödemeyin diye bulunmuş icattır. Sadece internettir.

Kullanmadığınız telefon hattına neden her ay yaklaşık 20 Lira ödeyesiniz ki? Artık aynı fiyata iki kat hız sunan Doping ADSL2+’ın Sade Doping icadıyla hem hızınız katlanıyor, hem cebinizi ferahlıyor.

‘İyi güzel de kim uğraşacak internet değiştirmekle!’ diyorsanız, henüz işleyişi görmemişsinizdir. Buraya tıklayın ve ne kadar kolaymış görün.

‘Hiç kaçırmıyım, hemen Sade Doping’e geçiyim diyorsanız’ buraya tıklayın.

Doping İnternet sade internet için ön başcuruları alıyor, yalnız en alta şöyle bir not düşmüşler:
    quote:

* Telefon hatsız internet hizmetinin devreye girmesi için BTK’dan (Bilgi ve İletişim Teknolojileri Kurumu) son onaylar beklenmektedir.Bir hafta gibi bir süre içinde Sade Doping hizmetinizde! Uygulama devreye girdiğinde Doping Müşteri Hizmetleri başvuru sahiplerini arayarak abonelik işlemlerini başlatacaktır.

Ayrıntılı bilgi:http://www.sadedoping.com/SadeDopingNedir.aspx

• İnşallah TTnet kendisine rakip görür de oda sade internete geçer.
  • 1) Belirtilen tüm fiyatlarımız TL cinsinden olup fiyatlarımıza KDV ve ÖİV dahildir.
    2) Belirtilen tarifelerimiz 30 Eylül 2010'a kadar olan başvurular için geçerlidir.
    3) Belirtilen kampanya süreleri anlaşmalı bankalardan otomatik ödeme talimatı ya da Millenicom’a kredi
    kartından otomatik ödeme talimatı verilmesi durumunda ve kampanya döneminde fatura ödeme aksaması
    olmaması durumunda geçerlidir. Bu talimatların verilmediği durumda kampanya süresi 1 ay kısalacaktır.
    Otomatik Ödeme Talimatı Şartları için tıklayınız.
    4) Kampanyalı dönem sona erdikten sonra 1Mb/sn 4GB paketin aylık ücreti 36,81TL, 2Mb/sn 4GB paketin aylık
    ücreti 42TL 1Mb/sn Sınırsız paketin aylık ücreti 55TL, 2Mb/sn Sınırsız paketin aylık ücreti 73TL, 4Mb/sn
    Sınırsız paketin aylık ücreti 88TL, 8Mb/sn Sınırsız paketin aylık ücreti 109TL, 8Mb/sn’ye kadar 4GB paketin
    aylık ücreti 39,00TL ve 8Mb/sn’ye kadar Sınırsız paketin aylık ücreti 59TL olacaktır.
    5) 30TL bedelindeki aktivasyon/bağlantı ücreti ayda 2,5 TL taksitle 12 ay boyunca faturaya yansıtılır.
    6) Statik IP ücreti, vergiler dahil olmak üzere aylık 2,78TL'dir.
    7) Tüm abonelerimizden kablolu modem için 24 ay boyunca aylık 2TL, kablosuz modem için ise aylık 3TL ilave
    ücret alınacaktır. Tüm kotalı paketlerimizde kota aşım ücretleri ayrıca faturalandırılacaktır. Faturalanacak
    aylık ücretin toplamı (aylık ücret + kota aşım ücreti) aynı hızdaki kotasız paketimizin aylık ücretinin %25'ten
    fazlasını geçemez.
    8) Kotalı paketlerimiz için kota aşım bedeli her 1 Mb başına 0,0099TL’dir.
    9) Modemsiz paketlerimizde internet erişimini sağlayacak modemin abone tarafından temin edilmesi
    gerekmektedir.
    10) Kampanya şartlarımız 24 aylık abonelik taahhüdü verildiği takdirde geçerli olacaktır.
    11) Aboneliğin 24 aylık süre dolmadan sona erdirilmesi durumunda, kampanya kapsamında sunulan
    indirim/promosyon ücretleri ve hat tesis ücreti olan 140 TL’nin tümü abonelerimizden tahsil edilecektir.
    Ayrıca kablolu modem ücreti tüm vergiler dahil 70 TL, kablosuz modem ücreti ise tüm vergiler dahil 100 TL
    olarak abonelerimize yansıtılacaktır.
    12) Millenicom, modem markası ve tarifelerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
    13) Abonelerimiz kullandığı paketin aylık ücretinin altına düşmemek şartıyla paket değişikliği yapabilir.
    14) Kampanyalarımız sadece yeni Sade Doping abonesi olacak kullanıcılar için geçerlidir.
    15) Talep edilen hızın, santral ile Abone arasındaki mesafe ya da diğer teknik nedenlerden dolayı
    sağlanamaması durumunda sunulabilecek maksimum hızla hizmet verilir.

• Az önce kendileri ile görüştüm uygulama yakında başlayacakmış , yurt dışı çıkışlarında sorun olduğu söyleniyor ne kadar doğrudur ?
  • "fiyatlar uygun gibi görünse de bir durup düşünmek lazım. doping, sabit hat ücreti almıyor ancak internet ücretlerine zam yapmış. sabit ücrete 10 tl verenler için o kadar da süper kampanya değil. iki yıllık sözleşmeyi göze alırsanız evet karlı olabilir; ama benim gibi almazsanız, karlı olmuyor. sonuçta aynı maliyete geliyorsa ev telefonu da durabilir bir köşede, akşamları anneannemleri, babaannemleri arıyorum güzel oluyor :)

üstüne ttnet'in ttnet müzik ve tivibu gibi iki güzel ve sudan ucuz hizmeti var. bunları kaybetmek istemem.

dahası rakip şirketler durmayacaktır, onların tekliflerini de bekleyelim, görelim."
    http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=20383005

• evet gerçektende fiyatlar pek uygun değil. internet fiyatları ülkemizde zaten fahiş olarak uygulanmaktayken bu şekilde kampanya süsü verilerek başka tekeller tarafından devam ettirilmesinden başka birşey değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Prim vermeyin arkadaşlar böyle saçma sapan var olma mücadelesi veren şirketlere, bu ülkede hiçbirşey kullanıcı karına olmaz buna inanan saftır, sadece çok az daha farklıdır diğerlerinden bu kadar basit, böyle saçma başlıkları açan arkadaşlarda yüksek ihtimal o şirketlerin elemanı yada yetkilisidir.. .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yasin Dayıoğlu

1) Belirtilen tüm fiyatlarımız TL cinsinden olup fiyatlarımıza KDV ve ÖİV dahildir.
    2) Belirtilen tarifelerimiz 30 Eylül 2010'a kadar olan başvurular için geçerlidir.
    3) Belirtilen kampanya süreleri anlaşmalı bankalardan otomatik ödeme talimatı ya da Millenicom’a kredi
    kartından otomatik ödeme talimatı verilmesi durumunda ve kampanya döneminde fatura ödeme aksaması
    olmaması durumunda geçerlidir. Bu talimatların verilmediği durumda kampanya süresi 1 ay kısalacaktır.
    Otomatik Ödeme Talimatı Şartları için tıklayınız.
    4) Kampanyalı dönem sona erdikten sonra 1Mb/sn 4GB paketin aylık ücreti 36,81TL, 2Mb/sn 4GB paketin aylık
    ücreti 42TL 1Mb/sn Sınırsız paketin aylık ücreti 55TL, 2Mb/sn Sınırsız paketin aylık ücreti 73TL, 4Mb/sn
    Sınırsız paketin aylık ücreti 88TL, 8Mb/sn Sınırsız paketin aylık ücreti 109TL, 8Mb/sn’ye kadar 4GB paketin
    aylık ücreti 39,00TL ve 8Mb/sn’ye kadar Sınırsız paketin aylık ücreti 59TL olacaktır.
    5) 30TL bedelindeki aktivasyon/bağlantı ücreti ayda 2,5 TL taksitle 12 ay boyunca faturaya yansıtılır.
    6) Statik IP ücreti, vergiler dahil olmak üzere aylık 2,78TL'dir.
    7) Tüm abonelerimizden kablolu modem için 24 ay boyunca aylık 2TL, kablosuz modem için ise aylık 3TL ilave
    ücret alınacaktır. Tüm kotalı paketlerimizde kota aşım ücretleri ayrıca faturalandırılacaktır. Faturalanacak
    aylık ücretin toplamı (aylık ücret + kota aşım ücreti) aynı hızdaki kotasız paketimizin aylık ücretinin %25'ten
    fazlasını geçemez.
    8) Kotalı paketlerimiz için kota aşım bedeli her 1 Mb başına 0,0099TL’dir.
    9) Modemsiz paketlerimizde internet erişimini sağlayacak modemin abone tarafından temin edilmesi
    gerekmektedir.
    10) Kampanya şartlarımız 24 aylık abonelik taahhüdü verildiği takdirde geçerli olacaktır.
    11) Aboneliğin 24 aylık süre dolmadan sona erdirilmesi durumunda, kampanya kapsamında sunulan
    indirim/promosyon ücretleri ve hat tesis ücreti olan 140 TL’nin tümü abonelerimizden tahsil edilecektir.
    Ayrıca kablolu modem ücreti tüm vergiler dahil 70 TL, kablosuz modem ücreti ise tüm vergiler dahil 100 TL
    olarak abonelerimize yansıtılacaktır.
    12) Millenicom, modem markası ve tarifelerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
    13) Abonelerimiz kullandığı paketin aylık ücretinin altına düşmemek şartıyla paket değişikliği yapabilir.
    14) Kampanyalarımız sadece yeni Sade Doping abonesi olacak kullanıcılar için geçerlidir.
    15) Talep edilen hızın, santral ile Abone arasındaki mesafe ya da diğer teknik nedenlerden dolayı
    sağlanamaması durumunda sunulabilecek maksimum hızla hizmet verilir.

iyi de,su anda zaten fıyatlar böyle
    biriadsl kullanıyorum,aylık fıyatı 45 lıra,10 lırada telefona,gene 55 lıra edıyor,
    o kadar da sıcak degıl yane...

• quote:

Orijinalden alıntı: ozanparlak

Prim vermeyin arkadaşlar böyle saçma sapan var olma mücadelesi veren şirketlere, bu ülkede hiçbirşey kullanıcı karına olmaz buna inanan saftır, sadece çok az daha farklıdır diğerlerinden bu kadar basit, böyle saçma başlıkları açan arkadaşlarda yüksek ihtimal o şirketlerin elemanı yada yetkilisidir.. .

İyi de ben de sizin türk telekom görevlisi olduğunuzu düşündüm... Zaten böyle bir faaliyet vardı 2010 sonuna kadar turk telekom da bu hatsız internet satışına başlayacak ben iptal ettirirken de böyle bir bilgi paylaştılar...

Şuan fiyatlar yüksek olabilir ancak piyasa büyük; rekabet olacaktır, şuan kampanyasız adsl 1 mb sınırsız 49,90 tl ve şuan abone olabileceğiniz en düşük telekom tarifesi 19,90 tl toplayınca 60 tl; 10 tl lik telekom tarifesi eski tarife artık ona geçiş yok artık ev avantaj var 20 tl...

• quote:

Prim vermeyin arkadaşlar böyle saçma sapan var olma mücadelesi veren şirketlere, bu ülkede hiçbirşey kullanıcı karına olmaz buna inanan saftır, sadece çok az daha farklıdır diğerlerinden bu kadar basit, böyle saçma başlıkları açan arkadaşlarda yüksek ihtimal o şirketlerin elemanı yada yetkilisidir.. .

tabii canım, 6000 küsür mesajı doping çalışanı olarak attım zaten!....
  • valla aynı fiyata geliyor en azından ttnet te evde sabit hattın oluyor eş dost arıyor gerek yok hem sabit hat parasını ödeyecem adamlara hemde kullanmayacam geri zekalı olmak lazım manyakmı bunlar ya
  • tüm tarife ücretlerine 10'ar TL. eklemişler. adına da yalın adsl demişler..

bu olsa olsa yalın yalan olur ....
  • fiyatlarda dikkat edilmesi gereken nokta eğer yeni bir kulli kata yoksa 1mb fiyatına 2mb veriyorlar. yani hep alınanın 2 katı veriliyor. dolayısıyla fena olmuyor fiyat.

ama smile adsl den daha yeni 2 yıl taahhüt verdim. 1 yıl yarına fiyatına. zaten 8 mbit hız düşmüyor. 8 mbiti gerçi en fazla 5,5 bağlanıyor 24,5 liraya 12 ay kullanıcam. bu da yaklaşık 300 lira indirim demek. bundan öncede 16 ay taahhüt verdim 12 ay yarı fiyattan kullandım ordanda 300 lira kar ettim. smile çok kazançlı oldu benim için. şu anki kampanyayıda tavsiye ederim.
  • "1Mb/sn Sınırsız paketin aylık ücreti 55TL" Bumu telefonsuz internet telekom hiç değilse arayabileceğin sabit bir numara veriyor bu paraya,
    10 Tl kafadan almış telefon olmasa ne olur parasını alıyor zaten
  • Şuan için en düşük telefon ücreti son zamla birlikte Klasikhat 15 TL dir. Eğer telefonu kapatırır sadece internet kullanırsanız aylık 5 TL karınız olur buda yıllık 60 TL kar demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asparuhh -- 20 Eylül 2010; 23:54:43 >
  • arkadaşlar uyanık olun.burda gene bir şey yaslıyorlar farkında değilsiniz.
    mesajım bulunsun altını dolduracağım ama önce belge bilgi toplamam lazım:)
  • gereksiz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizfeneri

quote:

İyi de ben de sizin türk telekom görevlisi olduğunuzu düşündüm... Zaten böyle bir faaliyet vardı 2010 sonuna kadar turk telekom da bu hatsız internet satışına başlayacak ben iptal ettirirken de böyle bir bilgi paylaştılar...

Şuan fiyatlar yüksek olabilir ancak piyasa büyük; rekabet olacaktır, şuan kampanyasız adsl 1 mb sınırsız 49,90 tl ve şuan abone olabileceğiniz en düşük telekom tarifesi 19,90 tl toplayınca 60 tl; 10 tl lik telekom tarifesi eski tarife artık ona geçiş yok artık ev avantaj var 20 tl...

Arkadaşım ben biri kullanıyorum telekomdan benim kadar başı ağrıyan lanet eden ve bayisinin bile önünden geçmeyen biri yoktur.Yanlış bir itham olmuş.

@nadir_en arkadaşım kusura bakma biraz ağır bi yafta olmuş, ben msj sayısına hatta konuyu açana bile bakmadan söyledim yani kastım kişi olarak sen değildin genel konuştum zira forumda o kadar çok sahtekar yada birşeylerin biryerlerin poh pohçuları varki geçilmiyor onlardan.Biraz da aslında kızgınım böyle şirketlere çünkü tak diye dikilemiyorlar şu lanet ttnet in karşısında ve hemen cukkamızı şişirelim mantığıyla alttan altta kazıklamaya çalışıyorlar.Tekrar kusura bakma.. .

• Komik olmuş. Komik, komik, komik...

GSM şirketlerinin rekabetine benziyor. Hiçbirinde 30 TL'nin altında, eksiksiz bir tarife yok. Para çoksa, zaten bir noktadan sonra da her konuda özgürsünüz. İnternette de böyle. Para yoksa, insanlara binbir çeşit hesap yaptırmaktan zevk alıyorlar fakat aynı kapıya çıkıyor. Bunların hesabını sormak için bir şans verseler keşke. O zaman da seçenek sunma sırası bizde olsa. Tek bir seçenek bırakırdım bu leş kargalarına...
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.