Şimdi Ara

TURKCELL SINIRSIZ İNTERNET PAKETİ ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yarın memlekete gideceğim arkadaşlar. Gittiğim ortamda internet yok o yüzden sınırsız net paketi önerilerinizi acil bekliyorum.

Faturalı hat değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B7E0863E7 -- 25 Temmuz 2015; 20:35:19 >

• 25TL SINIRSIZ 1GB

SINIRSIZ1GB yaz 2222ye gönder
  • deneme paketi var son 6aydır internet kullanmamıssan 3tl deneme yaz 2222gönder buda turkcel linki
    http://www.turkcell.com.tr/internet/cepten-internet/deneme-paketi?place=autocomplete&q=deneme
  • quote:

Orijinalden alıntı: vlad06

deneme paketi var son 6aydır internet kullanmamıssan 3tl deneme yaz 2222gönder buda turkcel linki
    http://www.turkcell.com.tr/internet/cepten-internet/deneme-paketi?place=autocomplete&q=deneme

Çok teşekkür ederim hocam.
  • 2 GB internet paketleri oluyor ya bunların kullanımı nasıl sizce ? Kaç günde biter ay sonuna kadar götürür mü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iMonster

2 GB internet paketleri oluyor ya bunların kullanımı nasıl sizce ? Kaç günde biter ay sonuna kadar götürür mü ?

Bugün arastirdim biraz.

2gb paketin 2 turlu hiz secenegi var hocam.
    1.7mpbs
    2.43mpbs

2 gb kotayi astiktan sonra hiz 96kpsye dusuyor yanilmiyorsam. Ucret hiz secenegine gore 30-35 tl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B7E0863E7 -- 26 Temmuz 2015; 11:04:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aştıktan sonra paket yapılıyor tekrar değil mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone Red Ek internet paketi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Aştıktan sonra paket yapılıyor tekrar değil mi ?

Sornuzu anlamadım. 2gb kotayı aştıktan sonra hız düşüyor, paket hala geçerli oluyor yani.
  • Eğer müzik oyun vs. indirmeyeceksen sınırsız 1gb öneririm 25 tlye. Ama ben oyun müzik çok indiririm diyorsan o pakette inenler %40 dan %20 ye düşüyor. Yani bir düşuyor bir yükseliyor. Sınırsız internet tavsiye etmem ben. 40-50 tl verip 3-4 gb internet almalısın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Requiestcat in Pace

quote:

Sornuzu anlamadım. 2gb kotayı aştıktan sonra hız düşüyor, paket hala geçerli oluyor yani.

Yani bu benim alacağım hat Hazır Kart olacak hocam. İşte bir paket var 2 GB internet, konuşma, SMS ayda 35 TL ben bunu yaptıktan sonra kullanıyorum. 2 GB internet bitmiyor mu ? Yani 2 GB'ı aştıktan sonra internete girmeye devam edebilir miyim ? Ek ücret alırlar mı ?
  • quote:

quote:

quote:

Yani bu benim alacağım hat Hazır Kart olacak hocam. İşte bir paket var 2 GB internet, konuşma, SMS ayda 35 TL ben bunu yaptıktan sonra kullanıyorum. 2 GB internet bitmiyor mu ? Yani 2 GB'ı aştıktan sonra internete girmeye devam edebilir miyim ? Ek ücret alırlar mı ?

Sınırsız ise bitmez, hız düşer. Ama anlattığına göre sınırsız değil. Turkcell 3ünü o kadar ucuz yapmaz

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sınırsız ise bitmez, hız düşer. Ama anlattığına göre sınırsız değil. Turkcell 3ünü o kadar ucuz yapmaz

Şu:http://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/yeni-turkcell-musterisi/olay-2-gb-paketi?place=campaigns_category#sss

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Şu:http://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/yeni-turkcell-musterisi/olay-2-gb-paketi?place=campaigns_category#sss

2gb kotalı hocam. Yani 2gb aşarsanız 2 KR/100 KB şeklinde ücretlendirilir.

• Cacık yani.
  • şöyle yapın sizde 1gb alın 3tllik olandan sınırsız ondan sonra hız düşüncede 1gb haftalık alırsınız 2gb interneti 12 ye halledersiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.