Binbaşı
22 Aralık 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
12 üye
Görüntülenme
Toplam: 132 (Bu ay: 1)
Gönderileri
Merhaba,

Bir firma bu bisikleti tavsiye etti. 184boy 130kilo Sahil yolu ve asfaltta süreceğim. Fiyatı 1000tl öneriniz nedir?
Merhaba,
17 inc üstü büyük ekranlı laptop arıyorum.
İş için kullanılacak ama genede arada oyun oynananabilir.
i7 işlemcili ssd li 4000tl ye kadar önerebileceğiniz laptoplar var mıdır?
Monster abra serileri işimi görür gibi ama onlarında servis ağı kötüymüş sizin yorumunuz nedir?
Merhaba,

Tabelayı hazırladık TF S6U kontrol kartı mevcut yalnız şöyle bir sıkıntımız var. Normalde Sadece yazı olan bölümün ışığının yanması gerekirken bizde yazının çıktığı bölüm sönük diğer çevresi aydınlık oluyor. Bunu nasıl düzeltebiliriz? Bağlantılarda bir yanlışlık yapmış olabilir miyiz?

Benim istediğim şu şekilde; http://prntscr.com/czuzjl

Ama powerled programında yapınca olan; http://prntscr.com/czuzqb bu şekilde.
183 boy 135kg için bisiklet önerebilir misiniz? Daha önceden el altından olan bisikletlere bindiğimde ya amortisörleri sıfırlanıyor genelliklede lastiğinin havası iniyordu. Genelde sahil yolu üzerinde kullanacağım bir tavsiyede bulunabilir misiniz?
Dizel Ford focus için Örnek verecek olursak turbosu ortalama 150 bin km götürüyor bunun gibi km ile orantılı kullanımı olan parçalar hangileridir?
Ve 100bin bakımında değiştirilmesi gereken parçalar nelerdir?
Merhaba,

Öncelikle telefonda yapacağım işlemleri söyleyeyim. Whatsapp, sms, yüksek sesli telefon görüşmesi, cep bankacılığı, google ve yandex mail 2 adet ve instagram ile facebook.
2 yıla yakındır GM Discovery kullanıyorum hiç şikayetim olmadı ama geçen gün ekranını kırdığım için artık kullanılmaz halde bu telefon bana yetiyordu. Oyun oynamam sahadan maçkolik tarzı programlar yüklemem. Bütçe sıkıntım yok ama iphone istemiyorum nedeni ise whatsapp ın Web uygulaması iphoneda çalışmıyormuş.

Tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar,

Elimde Superonlineın vermiş olduğu gpon ve router var. Ayrıca lojmanda da her daireye ücretsiz ethernet kablosuyla internet vermişler. Ben bu ethernet kablosunu direk olarak routera taksam wifi ayarlarınıda yaparsam eğer ek bir güncelleme veya ayar yapmadan kablo üzerinden gelen interneti wifiye çevirebilir miyim? Teoride olur diye düşündüm ama şimdi oraya gidince olmazsa eğer zor durumda kalabilirim.
2011 model üstü 5 kişilik bir ailenin rahat sığabileceği dizel araba arıyorum. Dacia sandero stepway da karar kıldım ama yakıt tüketimi 7 litreye yakındı. Duster a baktım 5,5 litre civarlarında. Ford Focus, fiesta veya renault fluence gibi modellerde aklımdan geçti öneriniz ne olur?
İlk zamanlarda kapanıyordu şarja takıyordum yarım saat uğraşıyordum açılıyordu ama kapanmıyordu ardından. Sonra beyaz ekran oldu bataryayı çıkarıp takınca düzeliyordu. Açıldıktan sonra ise kendi kapanana kadar hiç sorun çıkarmıyordu. şimdiyse hiç açılmıyor. Nedeni nedir tamiratı mümkün müdür?
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Mobil cihaz
Samsung
Operatör
Turkcell
ISS
Superonline
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 6 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 10.692
İkinci El Bölümü Mesajları: 34
Konularının görüntülenme sayısı: 138.759 (Bu ay: 2.965)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 273 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.