konu güncellendi:
Sigortayeri.com sitesinden yaklaşık 1 ay önce Trafik sigortası yaptırdım. Trafik sigortası için 500 tl hediye çeki , kasko için 1000 tl migros hediye çeki veriyor güncel kampanyada.
kampanya linki,
ayrıca n-kolay ile ödeme yapanlara iade kampanyası da mevcut; trafik sigortası veya kasko ürünlerinde 500 TL, DASK ürününde 100 TL toplamda en fazla 1.100 TL iade
teklif alıp deneyebilirsiniz. firmalar müşteriye göre farklı fiyatlar uyguluyor. mesela ben en son poliçem için sigortayeri'nden aldığım teklif yüksek çıktı, üstelik hediye çeki kampanyasına rağmen...
Sigortam.net 'ten teklif aldım; sigortam.net poliçeye yaptığı özel indirim ile referans kampanyası indirimi birleşti ve en avantajlı fiyatı sigortam.net'ten aldım. ancak bu kampanya yeni poliçeler için , mevcut sigortam.netliler yararlanamıyor, onu belirteyim.
Trafik Sigorta poliçenizi yaparken diğer indirimlere ek olarak 500 TL daha indirim kazanabilirsiniz. Mesela benim indirime bir örnek:
TrafikPoliçe Tutarı: 7.471,41 TL
Sigortam.net indirim: 448,00 TL
Kupon kodu indirim: 500,00 TL
Trafik sigortam , sigortam.net!in kendi yaptığı ve referans indirimiyle birleşti ve 7471TL yerine 6523 TL.ye geldi.
Benim referansımı kullanarak siz de bu indirimden yararlanabilirsiniz. Referans kodu kısmına bu kodu yazmanız yeterli: REF_402G399Y
|
Yurt dışı Singapur post takip
|
kapanan turkcell kontörlü hattı tekrar açtırma
|
|
|
|
| sigortam.net fiyat teklifi alırken 500TL daha ekstra indirim kazanmak için "Referans kodu" kısmına bu kodu yazmanız yeterli: REF_402G399Y |
| Referanslarım: @wishmaster_ist @merveberrak @_alabora_ @KirkLeeHammett @Technics @çaylaq @muratsahin2003 @braveheartgs43 |
Son Giriş: 15 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 17 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7.311
İkinci El Bölümü Mesajları: 75
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 1.670)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.307 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme 
72 Yanıt
0 

bu müşteriye küfür etmek gibi bir şey zaten.. ya da kontör yükleme talebi yapılabiliyormuş... ama geçen forumda bir arkadaş ödeme talebi yaptığında onay sms'inin bir türlü gelmediğini söylemişti... yani iş ödemeye gelirse ne olacak belli değil... 

70 TL.lik bir şey almayı düşünenlere faydası olabilir.