Binbaşı
02 Mart 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme
Toplam: 58 (Bu ay: 0)
Gönderileri

ARKADAŞLAR BUGÜN ELİME GEÇEN BORŞÜRDEKİ FİYATLAR ENTERESAN.KAÇIRMAYIN DERİM.
KAYSERİ MEDIA MARKT 19 ARALIK 2014 SABAH SAAT 8 DE AÇIYORMUŞ.

BROŞÜRÜ TARAYIP EKLİYORUM.

ÖZELLİKLE GÖZÜME TAKILANLAR

I-PHONE 5S 1599 TL
LENOVO NOTEBOOK 599 TL
TELEVİZYONLAR VE BEYAZ EŞYA FİYATLARI DA PİYASAYA GÖRE OLDUKÇA DÜŞÜK.
bu oyunu önceden oynardım hala oynamak isteyen arkadaşlar varsa hamachi tunngle ayarlarık :) oynmak isteyen lütfen pm gibi bişiler ile ulaşsın bana :)
Arkadaşlar yarın yani 11 Nisan da sabah 6 da MediaMarkt Ankara Optimum doğum günü kutluyormuş ana sayfalarından öğrendim ordaki görselleri paylaşıyorum,fiyatlar güzel.
bir kaç gündür g5 mouse için ayak arıyordum glidelar eskimişti tr de hiçbir yerde bulamadım telefonla bile aradım ürün daha gelmicek dendi.yabancı bi stede buldum fakat ürünün singapurdan gelmesi baya bi uzun sürecekti bende sarıldım telefona logitechi aradım ama kaç gündür telefon düşmedi bende mail ile yardım almak için logitechin sitesine başvurdum gene 2 gün gibi bi sürede cevap verdiler ve gene adres isteyim kargoya vermişler açıkcası bu logitech ile 2. destek sorunum olmustu gecen seferde yeni mouse gondermişlerdi bozulduğu için gerçekten bu marka müşteriyi önemsiyor gene benden 5 yıldız aldı..
sabahdan beri bir arkadaşım oyun sölüyo eski bir oyun fakat bulamadık isminide hatırlamıyor ben de bilmiyorum yazdıklarını aynen kopyala/yapıştır yapıp dh üyelerine soruyorum bulursak ne ala bulamazsak sabaha kadar kafamı şişircek : )

quote:

selam arkadaslar , bir istegim var bi oyunun adını hatırlayamadım yardımcı olursanız sevinriim.Oyun 2 boyutlu bize verlin yaklasık 100 solucan dan min 80 tanesini felan gecirmeye calısıyoruz

oyunun o an ki levelde verdigi bize yardımcı olan işte ne bileyim merdiven tarzı vs seyler ile bunları start cizgisine ulastırmaya calısıyoruz
oyundan ipucu olarak (yazı isim vs hic bisi hatırlamıyorum)

bugün siparişlerim geldi crucial ram ile asus triton 70 aldım(cpu sogutucu) crucial forumdan lacry olarak tanınan eren arkadaşımızdan aldım asusu da nette gördüğüm bi teste diğerlerinden sadece 1-2C fazla sıcak olması gayet f/p bi ürün olmasından aldım (exa 48ytl) ufak olması agırlıgının stock fandan hafif olması da cabası..ama en önemlisi blue orb gibi anakartı sökmek gerekmiyo stock fan gibi çok basit kurulumu war 5dk en fazla ,içinden 775/am2 aparatları ,kitapçık ,çift fan takmak için aparat ,asusun fanı bide termal macun çıkmakta gayet yeterli bi kutu içeriğine sahip...

test sistemi imzamda yazmama gerek yok sanırsam işlemci kodu sla0x(rakamlarını unttum : ) ) diye başlıyor bunuda forumdan 19 nicki arkadasdan aldım

uzay montaj olarak oda sıcaklıgında yaptım testleri sonradan 14cm fan koydum nb ile ramlerin arasına onu çekmeyi unutmusum.. :)

orthos gibi stabilite testlerini yarın yapıcam vaktim yok şu an için bunlar gene 25dk lık denemeler :)

http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=324589

540 fsb board acılıyor fakat donuyor biosda setfsb ile ayar yapıyorum(kontrolcusunu biliyorum) makine direk kitleniyor bunu bilen warsa sölesin nette 600fsb yapılan bios mevcut fakat e6300 ile düzgün çalışmıyor oc yaparsanız sorun yok ama : ) onu da yarın denıcem

msi da gene sorunum devam etmekte ramler gene asimetrik çalışmakta yüksek fsblerde bunun bios sorunu oldugunu düşünüyorum zira ocz ilede aynı sorun war idi dediğim gibi beta bios yüklicem bi ara onla denicem...ballistix lerin birinin ışığı techno müziği digeri ise romantic slow parça çalışıyor

günlük kullanımda /3.00ghz de ramler normal çalısıyo...

bunlarda sogutucunun resimleri

sogtucuyo cooler master aerogate ile kullanmaktayım 600-2300rpm ayarlama olanağı war fanını 1800rpm de hiç sesi yok günlük 3.00 de kullanmaktayım işlemcimi fanda 1800 de, 2300rpm de çok az ses çıkarmakta asus gerçekten güzel iş çıkarmış

daha stabil daha güzel overclock ayarları için(orhan gencebay gibi oldu ) yorumlarınızı esirgemeyin lütfen..
arkadaşlar şimdi makinemde intel matrix raid üzerinde raid 0 array olarak 2 diskim var(ich8r) ben şimdi bu raid bozmadan ich9r de kullanabilirmiyim ? yani formatlamak istemiyorum ? ona göre anakart alıcam..???
ZOTAC marka 8800gt var elimde sadece ama sadece cs 1.6 da openl gl de şöyle bi sorun var aralıklı donmalar
http://youtube.com/watch?v=1hYjYdVlFJ8

başka bi kişide youtube atmış aynı sorunu fakat çözümü ne bilmiyorum nette araştırdım fakat bulamadım panel den bi ayarı ya da bi çözümü varsa çok makbul geçer zira şu anda d3d açıyorum oyunu çok can sıkıcı bi sorun gel gelelim ne cod4 e ne crysis de ne de lost planet te böle bi sorun yok sadece openGL modunda açılan cs de var hl2 eps dede sorun yok çok can sıkıcı bir şey yardımcı olursanız sevinirim..
daha oncede bi arkadaşa yapmıştım ama denememiştim şimdi ben imzamdaki sistemle yaptım hdd ler biri samsung 160gb sata2 hd jj ile biten diğeride 160 sata2 maxtor

sonuç da bu

nasıl sizce iyimi ich8r intel raid ?
Merhaba 2 gün önce 8800gt aldım zotac marka fakat lcd de bir türlü 75hz de oyun oynıyamadım hep 60hz önceki kartım x1950pro da panelden sabitliyodum ve her oyunda o çözünürlükte 75hz oluyodu fakat 8800gt de bu durumu bi yapamadım valla çözemesem geri verip hd3870 alcam ama arada çok performans fark varı onu da göze alamıyorum ya arada kaldım yardım lütfen

rivatuner denedım olmadı powerstrip denedim olmadı......
Hakkında
Forum İkinci El İmzası:
Hakkımda:
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.872
İkinci El Bölümü Mesajları: 824
Konularının görüntülenme sayısı: 168.464 (Bu ay: 217)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 46 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.