Şimdi Ara

RTE: Bu ülke yargı ülkesidir yargı ne derse biz ona uyarız...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: josrdr Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
28. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: 1
Giriş
    Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu ülke yargı ülkesidir yargı ne derse biz ona uyarız | Politika Haberleri
    https://www.yenisafak.com/gundem/cumhurbaskani-erdogan-bu-ulke-yargi-ulkesidir-yargi-ne-derse-biz-ona-uyariz-4765723

"Zekanın gerçek göstergesi bilgi değil hayal gücüdür. İnsanlık umudunu yitirmedikçe ve hayal ettikçe başaramayacağı hiçbir şey yoktur."
    System.out.print("Beşiktaş JK");

• RTE: Bu ülke yargı ülkesidir yargı ne derse biz ona uyarız...

O zaman Tayfun Kahraman, Can Atalay ve Osman Kavala hakkındaki yargı kararlarına da uyun görelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

x (formerly twitter)
    Aydınlık (@AydinlikGazete) on X
    https://x.com/aydinlikgazete/status/465205055004876800
  • Doğru diyor aslında. 2007'de cumhurbaşkanı seçilmesin diye tarihe hukuk garabeti olarak geçen anayasa mahkemesinin 367 kararını tanımıyorum/ uymuyorum dememişti. Daha önce şiir okumaktan aldığı cezayı içeri girip yatmıştı. Başbakanlığı döneminde aldığı bir çok karar Danıştay'dan dönüyordu . 2008'de Partisine kapatılma davası açılmıştı, ortalığı ayağa kaldırıp hukuku tanımıyorum dediğini hatırlamıyorum. Erdoğan iktidarda olduğu halde en büyük " muhalefet " partisi idi. Tabi bu vasfını kaybetti, 2018'den beri muktedir ve mazareti yok artık. Sıkıntı da burada başlıyor

Mesele burada zaten, yargı size bir şey diyemiyor :)

Erdoğan, hukuk devleti ilkesini reddedip devletin baskısına uygun bir düzenin varlığını açık açık söylemiştir.

Bu bir dil sürçmesi değil, bir rejim tercihidir.”

• O, insanla kafa buluyormuş gibi sarf ettiği bu sözleri senin benim gibi uyanıklara yutturamaz, ancak bunun her lafını doğru kabul eden saftirik malum kesim yutar. Bu yüzden bu haberdeki lafları ciddiye alıp da boşuna asabınızı da moralinizi de bozmayın.. "yav he he" de geç...

"yargımız" demek istiyor zaten.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Anayasa mahkemesi kapatılmalıdır diyenler kimlerdi?

Kesinleşmiş yargı kararlarının uygulanmadığı ülke hangi ülkedir?

Sokaktaki herhangi bir vatandaşı çevirin 'Türkiye hukuk devletidir' deyin ne cevap vereceğini görün...

Arasan bulamazsın böyle ittifak ortağı :) Bütün yükü tepkileri sırtlanmayı göze alıyor AKP için. Oy oranım düşermiş seçmenim tepki gösterirmiş demiyor. Lider isem bir bildiğim var diyor ve çat çat söylüyor her şeyi. AKP'de 1-2 gün bekliyor tepkilere göre pozisyon alıyor bu sayede. ( Aynı şey Kıbrıs meselesinde de oldu. MHP çıktı hemen bize katılmalı flan dedi AKP 1-2 gün bekledi oranın yeni seçilen başkanı biz Türkiye olmadna bir adım atmayız Türkiye'ye bağlıyız tarzı açıklamalar yapınca seçim hayırlı olsun denildi geçildi. )

Şimdi de Çıktı Selahattin Demirtaş çıkışı yaptı. Erdoğan'da yargı ne derse o olur dedi geçti. Yarın serbest kalırsa MHP istedi serbest kaldı. Eğer serbest kalmazsa yargı böyle karar verdi ne yapalım deyip geçecektir kenara...

Not: Bu arada çözüm süreci kapsamında Terör örgütü mensuplarına af düşünülen bir şey zaten. Eline silah alanların bile tahliyesi konuşulurken eline silah almamış Demirtaş'ın 10. yılı oluyor hapiste. Af gelirse oda yararlanacak zaten. Ama Bahçeli ön alıp benim sayende çıktın algısı kasmaya çalışıyorda olabilir. Zaten Demirtaş'ta ilk iş Bahçeliye teşekkür flan etti. Büyük siyasetçi flan diye konuşuyorlar.

2028 seçimleri öncesi Selahattin Demirtaş serbest bırakılıp CHP-DEM ittifakı engellenip DEM'in kendi adayı ile seçimlere gidip oy bölmeside planlanıyor olabilir diyenler var. DEM aday çıkarırsa ilk turda rahat %10 alır gene her türlü çünkü.

• Her şey seçim için elliki nasılsa yukarıda görüldüğü üzere her durumu destekliyor

Akbil yolsuzluğunu niye yazmıyorsun kardeş

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.