Şimdi Ara

Saadettin Saran ve Ela Rümeysa Cebeci arasında geçen yazışmalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
157
Cevap
3
Favori
36.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
9 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sadettin Saran: Nice senelere koca g...lüm, güzel g...lüm diyemiycem hatırlamıyorum nasıldı, kaç oldun 47 mi 48 mi oldun?

— Ela Rümeysa Cebeci: Kutlaman yeter, görüşelim bayramda nerelerdesin?

Sadettin Saran: Bilmiyorum kızımdan haber bekliyorum... istiyorsan belki yarın akşam buluşuruz seninle benim evde, istanbul’da.

— Ela Rümeysa Cebeci: Olabilir doğum günümü kutlayalım, çok yalnızım.

Sadettin Saran: Tamam teyitleşiriz, sende var mı ondan? Olma ihtimali yüzde 70. Asos’a gitcem birazdan, geç dönmem herhalde, tamam? Konuşuruz hadi bye bye.

— Ela Rümeysa Cebeci: Ben Escobar mıyım? Nereden bulayım, sen yetiştiriyordun ya başkanım, yol birkaç dal takılalım.

Sadettin Saran: Tamam bulurum.

— Ela Rümeysa Cebeci: Akşam kaçta aldırırsın beni, 21 iyi mi? Arabayla gelmeyeyim, onu içince dağılıyorum.

Sadettin Saran: Çok geç, daha erken.

— Ela Rümeysa Cebeci: Kaç?

Sadettin Saran: 19.00

— Ela Rümeysa Cebeci: işyerinde kızlarla minik bir doğum günü kutlaması yapacağız, ayarlarım kendimi.

Sadettin Saran: Onları da getir, hepinize yeterim.

— Ela Rümeysa Cebeci: G...leri güzel değil, yoksa ben de düşündüm getirmeyi, kuru g...lüler, yine bir incelerim gideri olanı getiririm.

Sadettin Saran: :)

Saadettin Saran  ve Ela Rümeysa Cebeci arasında geçen yazışmalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thomas Anderson -- 22 Aralık 2025; 14:42:40 >

• Nasılda gündemi değiştiriyorlar. Sağ olsun bizim milletimizde uyumaya devam. Şuan konuşulacak olan, ülkede önemli olan gündem bu mu? Asgari ücret ne olacak, ne hikmetse stratejik noktalara düşen iha lar neyin nesi, terör eğilimi ne yöne gidecek vsvs. Ama yok kim kiminle ne içmiş ne yaşamız onu konuşuyor ülke. Uyumaya uyutulmaya doyamadık.
  • Hemen narcos dizisi hatta komple netflix yasaklansın. Bu masum, ahlaklı kız "escobar" kelimesini başka nereden ögrenmiş olabilir ki?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Sadettin Saran: Onları da getir, hepinize yeterim.

— Ela Rümeysa Cebeci: G...leri güzel değil, yoksa ben de düşündüm getirmeyi, kuru g...lüler, yine bir incelerim gideri olanı getiririm.

Sadettin Saran: :)

-------

Bu kısım vurgulu olmuş :)

Erotik hikaye tadında, telif hakkını alsınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman06 -- 22 Aralık 2025; 16:40:4 >

• Ali Koç keşke futbolda başarı getirseydi de gitmeseydi. Bu adam Fenerbahçe başkanlığına yakışmıyor. İnternette avukatının savunma olarak verdiği metinler doğruysa görevi derhal bırakmalı. O savunmaya ancak çocuklar inanır. Aziz Yıldırım'a sorsak o bile Ali Koç geri gelsin bu kalacağına der herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alvete -- 22 Aralık 2025; 17:14:47 >
    Sayısız felaketin ve savaşın olduğu, milyonlarca masumun köpek gibi öldüğü bu dünyada; ancak dünyanın merkezinde olduğunu düşünen bir aptal, tanrının kendisine değer verdiğini ve onu her an gözettiğini sanabilir.
  • Özel hayatin gizliligi adina hicbirsey kalmamis. Itibar suikasti.

kadın estetik mumya gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 22 Aralık 2025; 17:17:49 >

İddialara göre başka isimlerede bela olmuş Ela Rümeysa :) GS teknik direktörü Okan Buruk ilede iltibatı varmış ifadeye çağrılabilir deniyor...

x (formerly twitter)
    Serkan Tanyildizi (@srkntnyldz) on X
    https://x.com/srkntnyldz/status/2003022729193361787

Koca g...lüm demişya,

Gözlerini güzel bulmuş🙂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman06 -- 22 Aralık 2025; 17:30:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G.tü güzele 40 yıl doyamazsın..Saadettin Saran  ve Ela Rümeysa Cebeci arasında geçen yazışmalar 

aynen öyle fb yakışmıyor

ben ali şen zamanlarını iyi bilirim onun locasının önünde maç seyretmişliğim bile var ali şen başkan fener şampiyondu ya nereden nereye geldi

• galatasaray taraftarı olarak, ileride steven saadettin saran'ın bunu haberleştiren tornistancı nedim şener ve bu mesajları "sızdıran" kişileri tek tek bulup partileyeceği zamanlar da olacaktır diye düşünüyorum.

ne abarttılar arkadaş sevişiyorlarsa kendi kendilerine kafayı yapıyorlarsa ne önemli işmiş yahu bu norveç mi olduk da en büyük derdimiz bu oldu?

kadın belli ki ya sürekli en üst seviyede kalmak adına önüne gelen her nüfuzlu erkeğe yazmış, ya da tasarlanmış mükemmel bir honey trap. böylelikle gerekli gördüklerinde istedikleri an düğmeye basmışlar. he önüne gelen her nüfuzlu erkek bu hanımefendiyle takılmayabilirdi o seçenek de var, neyinden etkilendikleri de artık özel hayata girer. vah vah tüh tüh ne sevişmişler diye ayıplayan kişiler zannedersin kollarından tutup da kendilerini düdükletmiş gibi davranıyolar, kendilerine giren çıkan bir şey olmayan kişilerin bu kadar dertlenmesini anlayamadım Saadettin Saran  ve Ela Rümeysa Cebeci arasında geçen yazışmalar 

AMD Ryzen 5 5600, MSI B450 Tomahawk MAX, Crucial Ballistix Sport LT DDR4 3000 2x8GB, MSI GeForce 1060 3GB Gaming X, Kioxia Exceria Plus 1TB, Phanteks P400A, EVGA Supernova 650 G2, Noctua NH-U12S Chromax, Acer VG240ypbiip, Aula F75, Logitech G Pro X Superlight

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Savcılık yalanladı bu haberi.

Rayting için atıp tutuyorlar Saadettin Saran  ve Ela Rümeysa Cebeci arasında geçen yazışmalar 

İsterim, fakat bir ölümsüz dost isterim.

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 22 Aralık 2025; 18:25:40 >

Saadettin Saran  ve Ela Rümeysa Cebeci arasında geçen yazışmalar  Müge anlı bu konuyu ele alamaz mı acaba? Ah pardon bunlar Anadolu insanı değil.

Yahu şu tarz mesajlar garibanların arasında ifşalansa cinayet çıkar.

Onları da getir..

G*tleri güzel seğil.

Kaç cm oldu? 47-48.

İsterim, fakat bir ölümsüz dost isterim.
  • türkiye nin sorunları ile uğraşmak yerine milletin seks sorunları zevkleri fantazileri ile uğraşıyoruz. Bize ne ya. Ne saçma.

Çocuk tevavüzcüleri ile bile uğraşmadık konuşamadık.

Şimdi milletin kimi kimle ne ile düdüklediği nerede . Ya rabbim nasıl bir ülke olduk.

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.