Şimdi Ara

...Quaresma'yı transfer edeceğini açıkladı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
1.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sporting Lizbon'un başkan adayı Jose Braz, seçimi kazanması halinde Quaresma'yı transfer edeceğini açıkladı.

Portekiz Ligi'nde kötü günler yaşayan Sporting Lizbon,26 Mart'ta yeni başkanını seçecek. Adaylardan Jose Braz da Silva'nın en büyük kozu, Beşiktaş'ın çete lideri Quaresma

Dünya futboluna Luis Figo, Chistiano Ronaldo, Nani, Jardel gibi yetenekli yıldızları kazandıran Sporting Lizbon, Portekiz Premier Lig'de sıkıntılı günler yaşıyor. 21. hafta geride kalmasına rağmen 59 puanlı lider Porto'nun 26 puan gerisinde 33 puanla 3. sırada yer alan Yeşil-Beyazlılar, Jose Eduardo Bettencourt'un ocak ayında istifa etmesiyle de başkansız kaldı.
    Sportİng, mart ayında kongreye gidecek ve yeni başkanını seçecek. Adaylar arasında seçime 100 milyon euro'luk bütçeyle gireceğini açıklayan Jose Braz da Silva, Beşiktaş'ta forma giyen Quaresma'yı her ne pahasına olursa olsun, takıma kazandıracağını vaad etti.

LİSTESİNDE ALMEIDA DA VAR
    BEŞİKTAŞ ile 2013 yılına kadar sözleşmesi olan Q7 için 3,5 milyon euro yıllık bir bedel ödemeye hazır olduğunu belirten Braz, Portekizli yıldız için Siyah-Beyazlılar'a 15 milyon euro'luk bir teklif yapabileceğini resmen duyurdu.
    Bu arada Braz'ın listesindeki oyuncular arasında Kartal'ın bir diğer Portekizlisi Hugo Almeida'nın da yer aldığı iddia edildi. Ancak başkan adayı Braz, Almeida ile ilgili henüz bir açıklama yapmadı.

- AKŞAM -
    http://www.haber1903.com/secilirsem-quaresmayi-alirim_3_49363

• Quaresma ve 15 milyon he
    Çok komik çocuk bu Jose Braz
  • Yürü git lan. Bakkal'dan sakızmı alıyorsun
  • 15 milyon Euro iyi para ben olsam satardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobo.1903

15 milyon Euro iyi para ben olsam satardım.

Neyi
  • yuh
  • quote:

Orijinalden alıntı: __LP__

quote:

Neyi

Q7
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: Blackeagle

Yürü git lan. Bakkal'dan sakızmı alıyorsun
  • quote:

quote:

quote:

Neyi

Q7

Allah'tan sen değilsin
  • sat gitsin
  • quote:

Adam Adnan Polat beyler dağılın

Sonradan aklıma geldi bunu demek istemişimdir hep
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Neyi

Q7

Allah'tan sen değilsin

320 milyon lira borç var batıcaz yakında.

• Jose biz senle anlaşamıcaz galiba var git yoluna
  • 15-20M arası verecekse satılabilir.
  • Yıldızlar bize lazım.

Başarılara aç olan bizleriz, onlar değil.
  • Kulüp borç batağında. Bu adamların senelik aldığı parayla bütçe açığı kapatılır. Ne verdi ki geldiğinden beri ? Sürekli bireysel oynuyor. Açın artık şu gözlerinizi. Aziz Yıldırım geldiği gibi Okocha'yı sattıydı. O zaman bizlerde öyle diyorduk ama değişen bir şey olmadı. Futbolcular gelip geçicidir, baki kalan kulüplerdir.
  • 15'den aşağı kesmez.
  • 20 veren var demişti yd ntvspor daki programda. manchester city yi 20 25 arasına kafalayamazsak sporting lizbon u düşünebiliriz.
  • şu muhabbete de hastayım..

- açın şu gözlerinizi artık..uyanın..

Dünya'da gerçekleri görebilen tek üstün varlık kendisi, bizler de böyle gözleri bantlanmış zavallılara benziyoruz oradan herhalde

quote:

Orijinalden alıntı: Darkstrom

Kulüp borç batağında. Bu adamların senelik aldığı parayla bütçe açığı kapatılır. Ne verdi ki geldiğinden beri ? Sürekli bireysel oynuyor. Açın artık şu gözlerinizi. Aziz Yıldırım geldiği gibi Okocha'yı sattıydı. O zaman bizlerde öyle diyorduk ama değişen bir şey olmadı. Futbolcular gelip geçicidir, baki kalan kulüplerdir.

• quaresmayı satanı bizde satarız...
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.