Simao'ya 5 veren de çıkmaz. O durumda Atletico uzatırdu sözleşmeyi iyi fiyata satardı. Ha değer olarak o kadar olabilir, iyi oyuncu bence de, iş ahlakı yüksek. Ama yaşlandı.
Quaresma'ya 15 falan teklif ederlerse iyi bence. Türkiye'den oyuncu alırken düşük oluyor fiyatlar. Geçen sene 7'ye alındığı için o kadar para da vermeyebilirler.
Almeida'nın talibi olmaz, kendini gösterirse seneye olabilir.
Bobo'nun sözleşmesi bitiyor zaten. Türk olmazsa gidebilir.
Hayal dünyasında yaşamayın. Bu oyuncular FM'de bu parayı edebilir ama Türkiye'den oyuncu alırken çok seçici davranıyorlar artık.
Gökhan Gönül ne kadar eder?
Morinho Semih Şentürkü istiyordu dimi
Ahaha siz de inandınız.
Adamlar Benzama'yı beğenmiyor, Almeida'yı niye alsınlar.
Burada çift forvet oynasın iyi olacak deniyor Almeida için. Real tek forvet oynuyor.
Burada gol atamasa da mutlu olan taraftarlar var ama büyük kulüpte istemezler yani. Güiza da çok koşuyor. Arada gol de atıyor. Ama beğenmiyoruz, beklenti seviyesi farklı herhalde.
Gökhan satılmasın zaten. Milanla falan haber çıkmıştı oraya gidecekse gitsin de yoksa gitmesin, Okan kullanılmayacaksa eğer. 10-15 verseler de gitmesin.
Zaten CL'ye girersen daha fazlasını kazanıyorsun, gerek yok. Yabancı oyuncuları satmak lazım.
Daha önce de başlıkları taşıdık, Fenerbahçeye geleceği ihbarıyla ne nameler attmıştınız adama, Beşiktaşa gelince kaka oldu birden.. Sizler istesenizde istemesenizde Dünyanın sayılı yeteneklerinden birisidir Q7 aksini düşünen üzgün fanatiklerdir
senin mantığına göre 32 yaşına geleni ıskartaya çıkartacak herkes. biraz yavaş artık ya
quote:
Orijinalden alıntı: Jermaine723
Kendinizi kandırmayın hiç
32 yaşında adam. 10 milyon € veren çıksa, oyuncuya da 2.5-3 teklif edilecektir. En yükske teklifi sizi yapıp aldınız 2.5 civarına. Demek ki formda olmasına rağmen talibi yok. Bedavaya almak varken niye bonservis ödesinler?
Technics, ben de merak ediyorum Quaresma'yı Messi ve Ronaldo ile bir tutmak nasıl oluyor? Farklı bir Dünya yok, gerçek neyse onu söylüyorum. İşinize gelmeyince direk insanın kişiliğine laf atıp küçülmeyi tercih ediyorsunuz.
Simao oyun olarak 10 edebilir ama yaşı nedeniyle vermezler diyorum, bu kadar basit. Üstelik Beşiktaş'ın verdiği parayı da vermeleri zor. Vergilerle falan çok daha fazlasına gelecek.
Hiçbirine kötü oyuncu falan demedim zaten. Ama işinize gelmeyince hmene yok şu ne kadar eder yok sen şöyle misin falan.
Hayırlı işler.
quote:
Orijinalden alıntı: Technics
Daha önce de başlıkları taşıdık, Fenerbahçeye geleceği ihbarıyla ne nameler attmıştınız adama, Beşiktaşa gelince kaka oldu birden.. Sizler istesenizde istemesenizde Dünyanın sayılı yeteneklerinden birisidir Q7 aksini düşünen üzgün fanatiklerdir
senin mantığına göre 32 yaşına geleni ıskartaya çıkartacak herkes. biraz yavaş artık ya
quote:
32 yaşında adam. 10 milyon € veren çıksa, oyuncuya da 2.5-3 teklif edilecektir. En yükske teklifi sizi yapıp aldınız 2.5 civarına. Demek ki formda olmasına rağmen talibi yok. Bedavaya almak varken niye bonservis ödesinler?
Technics, ben de merak ediyorum Quaresma'yı Messi ve Ronaldo ile bir tutmak nasıl oluyor? Farklı bir Dünya yok, gerçek neyse onu söylüyorum. İşinize gelmeyince direk insanın kişiliğine laf atıp küçülmeyi tercih ediyorsunuz.
Simao oyun olarak 10 edebilir ama yaşı nedeniyle vermezler diyorum, bu kadar basit. Üstelik Beşiktaş'ın verdiği parayı da vermeleri zor. Vergilerle falan çok daha fazlasına gelecek.
Hiçbirine kötü oyuncu falan demedim zaten. Ama işinize gelmeyince hmene yok şu ne kadar eder yok sen şöyle misin falan.
Iskartaya çıkmaz.
Carlos kaç yaşında gelip CL'de çeyrek final oynamada katkıda bulundu.
Simao şuan bence en iyi oyuncunuz. Quaresma daha yetenekli, ama Simao daha iyi bir oyuncu bence.
Haber çıkınca gelirse iyi olur demiştim ben kendi kendime, ama kıskanma gibi bir durum söz konusu değil asla.
Yetenek beceriye dönüşmediği sürece işe yaramaz. Quaresma bunu başarsa kötü anlamda ödüller almaz, Türkiye Ligi'nden bir kulübe gelmezdi zaten.
Yetenek olarak bence Malouda'dan eksiği yok. Ama yetenekle oyuncu olunmuyor sadece. Çok faktör var bu konuda. Guti,Simao bunları başarmış isimler. Oynadıkları takımda başarılı olmuş isimler. İkisi de Quaresma kadar yetenekli olmamasına rağmen.
Quaresma ligde 15 maçta 1 gol atmış. Direk ölçü değil ama daha etkili olmalıydı bence.
Ha sırf yeteneğinden 10 verilir. Hele Portekiz'de baya iş yapacağından daha fazlası da verilir.
Ama yeteneklerini iyi kullanabilse, istikrar yakalasa 7 milyon € bonservisi değil yıllık ücreti olurdu.
Simao hakkında ekliyim, 25 yaşında olsa 15'e falan da satılırdı, ama deidğim gibi sözleşme biterken daha iyi bir kulüp rahatlıkla alabilirdi, ama almadı. Mali kriz var çoğu takımda. Özellikle yıllık ücretler falan sorun oluyor baya.
Eskisi kadar sansasyonel transferler yok artık.
Q7 geldiği günden beri en faydalı futbolcu olmuştur Beşiktaş'a gerek kişisel yetenek, gerek istekliliği ile şuan itibariyle BJK kadrosunun en top futbolcusudur.
Bir Beşiktaşlı da çıksın gelsin burada hayır değildir desin..
Şakır şakır takım oyunu oynandı da Q7 mi sırıttı kaldı takımda, takım olarak eksiklikleri var şuan Beşiktaş'ın Beşiktaş'lı Q7 yi nasıl yargılayabiliyorsunuz hal bu iken???
Bende bunu merak ediyorum,
yok yetenekli ama yetenek yetmez, kaliteli ama şusu eksik...Geçin dostum bunları... Sezarı öldüreceksek beraber öldürelim ama hakkını vererek...
aksini düşündüğünüz sürece burada yapılacak karşı yorumların tamamı çekememezlikten başka olmayacaktır..Tercih sizlerin
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Technics
quote:
Iskartaya çıkmaz.
Carlos kaç yaşında gelip CL'de çeyrek final oynamada katkıda bulundu.
Simao şuan bence en iyi oyuncunuz. Quaresma daha yetenekli, ama Simao daha iyi bir oyuncu bence.
Haber çıkınca gelirse iyi olur demiştim ben kendi kendime, ama kıskanma gibi bir durum söz konusu değil asla.
Yetenek beceriye dönüşmediği sürece işe yaramaz. Quaresma bunu başarsa kötü anlamda ödüller almaz, Türkiye Ligi'nden bir kulübe gelmezdi zaten.
Yetenek olarak bence Malouda'dan eksiği yok. Ama yetenekle oyuncu olunmuyor sadece. Çok faktör var bu konuda. Guti,Simao bunları başarmış isimler. Oynadıkları takımda başarılı olmuş isimler. İkisi de Quaresma kadar yetenekli olmamasına rağmen.
Quaresma ligde 15 maçta 1 gol atmış. Direk ölçü değil ama daha etkili olmalıydı bence.
Ha sırf yeteneğinden 10 verilir. Hele Portekiz'de baya iş yapacağından daha fazlası da verilir.
Ama yeteneklerini iyi kullanabilse, istikrar yakalasa 7 milyon € bonservisi değil yıllık ücreti olurdu.
Anlaşamayacağız bu konuda.
Geçen sefer de GSli arkadaşlarla bu konuda tartışma olmuştur, herkesin fikri farklıdır.
Ben Quaresma'nın yetenekli ama yeteneği kadar iyi olmayan bir futbolcu olduğunu, bu yüzden bu yaşta sadece 7 milyon €ya satıldığını düşünüuyorum.
Bizim ligin en kaliteli oyuncularından biri yine de. Tek başına maçlar alabilir. Ama Dünya Yıldızı değil bana göre. Bu yaşta Türkiye'ye gelmezdi. En iyi 30-40 oyuncudan biri olsa en azından Juventus'ta falan oynardı bence. Mutlaka beğenmedikleri çekindikleri yönleri var ki almıyorlar.
Mantıklı konuşalım, söylemeye çalıştığın şey şu:
Q7 Dünya'nın en iyi futbolcusu olsa idi BJK ya gelene kadar daha güçlü Dünya klüpleri çoktan devreye girerlerdi..
doğru bu konuda anlaşıyoruz.
anlaşamadığımız nokta senin gözden kaçırdığını düşünmek bile istemiyorum,
Büyük klüpler sorunlu futbolcu sevmiyor..
bu adamda geçmişte yaptığı bazı hatalarından dolayı genelde sorun yaşamış tenkik kadroyla, yaşı olgunlaşıyor, bu sene Beşiktaşta oynadığı futbol da bu yönde. Takım olarak düzenimizi kuramazsak elimizde ne istekli bir Q7 kalır nede başka birisi. Ama tüm bunlar Q7'nin Dünyanın büyük yeteneklerinden birisi olduğu gerçeğini değiştirmiyor, yani görünen köy klavuz istemez hesabı Beşiktaş maçlarını takip ettiyseniz bunu görmüş olmalıydınız şimdiye kadar..Forum köşelerinde de tartışmazdık bunları..
quote:
Anlaşamayacağız bu konuda.
Geçen sefer de GSli arkadaşlarla bu konuda tartışma olmuştur, herkesin fikri farklıdır.
Ben Quaresma'nın yetenekli ama yeteneği kadar iyi olmayan bir futbolcu olduğunu, bu yüzden bu yaşta sadece 7 milyon €ya satıldığını düşünüuyorum.
Bizim ligin en kaliteli oyuncularından biri yine de. Tek başına maçlar alabilir. Ama Dünya Yıldızı değil bana göre. Bu yaşta Türkiye'ye gelmezdi. En iyi 30-40 oyuncudan biri olsa en azından Juventus'ta falan oynardı bence. Mutlaka beğenmedikleri çekindikleri yönleri var ki almıyorlar.
Yetenekli diyorum zaten. Ama iyi oyuncu olmak istikrar, bu dediğin sorunlu olmama vs. hepsini kapsıyor. Yetenek olarak ilk 20ye falan girer rahat. Ama oyunculuk olarak değil.
Bence teknik direktörü değiştirip, defansif bir futbol anlayışına dönerseniz çok daha etkili olabilir.
Çok hücumcu olunca mutlaka defans kaygısı oluşuyordu. İyi bir 4-3-3 ile, Simao-Quaresma ve iyi bir forvet zaten skoru getirir. 3 sağlam orta saha da işi sağlama alınca ilerinin aklı geride kalmaz.
Adam Realin Başkanı çıktı dağılın beyler
quote:
Signing Fee ne demek biliyormusun ?
Valla 15 milyon euro veren olsa bir dakka bile düşünmem satmak için.Zaten bencilliğine,defansa destek olmamasına uyuzum.Futbolcu kafasıda iyi değil, Çok yetenekli ,yıldız bir futbolcu orası ayrı tabi.
quote:
Orijinalden alıntı: soho
quote:
Signing Fee ne demek biliyormusun ?
Onun bu konuyla ne alakasi var?
Simao degerlidir, ama bu krizde bu yastan sonra o kadar para verip almazlar diyorum. Yillik ucretlerde zorllaniyor kulupler, para dayesinde, verginin makul olmasi sayesinde bizim takimlar avantajli oluyor. Teknik direktorun karizmasi hikaye cogu oyuncu transferi icin bence.
Anelka geldi bu ulkeye. Daum'un pek katkisi oldugunu sanmiyorum.
şu adamla tartışıp kendinizi strese sokmayın boşu boşuna.
Aynen dogru soyluyorsun. Ama tartisiyoruz iste nette falan gezerken. :)
bilgisayarda oturmuyorken bari rahat bırak insanları :)
Oyle bir amacim yok. :)
Insanlar hakkinda niye yorum yapiyorsunuz enterasan. Herkes kurallar olcusunde yazar bir seyler. Yok menenjit gecirmis galiba, vs. vs. ayip seyler.
quote:
Oyle bir amacim yok. :)
Insanlar hakkinda niye yorum yapiyorsunuz enterasan. Herkes kurallar olcusunde yazar bir seyler. Yok menenjit gecirmis galiba, vs. vs. ayip seyler.
onun cezasını çektim gardaşşş, cezalıyken de kopamıyosun forumdan onu gördüğüne göre, allah bilir diğer hesabından şikayet etmişindir
Oyle oldu zaten. Eskiden kalma bir hesap varmis. Yeni uyelik alayim derken email kayitli deyince farkettigim. Bir seyler de yazdim. Sadece sikayet etsem sorun olmayabilirdi.
Forumdan kopamama degil. Ceza aldigim gun yazmistin onu zaten.
Ek 7 gun daha ceza cektim o sebeple zaten. :d
Neyse, iyi gunler.
tamam 20 milyon euro ediyorda niye Beşiktaş sene başında 7 milyona aldı bu adamı?Quaresma maalesef büyük takımlarda şansını kullanamadı,Beşiktaş-Lizbon-Porto tarzı daha orta düzey takımlarda etkili olabiliyor.Bu takımlarda o paraları kolay kolay veremiyor,tahminen Beşiktaş eğer satarsa biraz karla(10 m civarı)satar.