bura 3,75 alıyo diye biliyorum, daha az veren bir yere gitmez.
Bence sadece kendini düşünen bir futbolcu yetenekli olması bir şeyleri değiştirmez, antalya maçında gördük bunu oyundan çıktıktan sonra takım olarak atak yapmaya başladık.
200 yılda bi doğru düzgün oyuncu geldi hemen satılmasın bi dursun yaw.
quote:
Orijinalden alıntı: Technics
şu muhabbete de hastayım..
- açın şu gözlerinizi artık..uyanın..
Dünya'da gerçekleri görebilen tek üstün varlık kendisi, bizler de böyle gözleri bantlanmış zavallılara benziyoruz oradan herhalde
quote:
Orijinalden alıntı: Darkstrom
Kulüp borç batağında. Bu adamların senelik aldığı parayla bütçe açığı kapatılır. Ne verdi ki geldiğinden beri ? Sürekli bireysel oynuyor. Açın artık şu gözlerinizi. Aziz Yıldırım geldiği gibi Okocha'yı sattıydı. O zaman bizlerde öyle diyorduk ama değişen bir şey olmadı. Futbolcular gelip geçicidir, baki kalan kulüplerdir.
Benim en çok sevdiğim yaklaşımdır yorum yazanların çok uluslu bir şirketin CEO'ları gibi konuşmaları. Evinde oturmuş, takımın bilançolarına , mali raporlarına, ne gelir gider dengesini inceleyip tüm bunların muhasebesini yapıyormuş gibi adamı satın demeleri çok güzel.
15-20 arası bir rakam verilirse hemen satılsın bence.
quote:
Orijinalden alıntı: SUAVI
quote:
Dünya'da gerçekleri görebilen tek üstün varlık kendisi, bizler de böyle gözleri bantlanmış zavallılara benziyoruz oradan herhalde
quote:
Kulüp borç batağında. Bu adamların senelik aldığı parayla bütçe açığı kapatılır. Ne verdi ki geldiğinden beri ? Sürekli bireysel oynuyor. Açın artık şu gözlerinizi. Aziz Yıldırım geldiği gibi Okocha'yı sattıydı. O zaman bizlerde öyle diyorduk ama değişen bir şey olmadı. Futbolcular gelip geçicidir, baki kalan kulüplerdir.
Benim en çok sevdiğim yaklaşımdır yorum yazanların çok uluslu bir şirketin CEO'ları gibi konuşmaları. Evinde oturmuş, takımın bilançolarına , mali raporlarına, ne gelir gider dengesini inceleyip tüm bunların muhasebesini yapıyormuş gibi adamı satın demeleri çok güzel.
Borç var da, satınca sanki o parayı borç ödemek için kullanacaklar. Gidip saçma sapan adamlara 5-8 milyon euro vererek harcama olasılığı çok daha fazla.
o paraya anca boboyu veririz onlara
Quaresma 25-30 m€ Almeida 8m€ Bobo 7m€ Simao 15m€ Hakan Arıkan paha biçilemez. Çok istiyorsa alsın bu fiyatlardan.
20m verene satsınlar o paraylada fernandes hamit ve costa yi alsinlar.
quote:
Orijinalden alıntı: ThePhenoM
Quaresma 25-30 m€ Almeida 8m€ Bobo 7m€ Simao 15m€ Hakan Arıkan paha biçilemez. Çok istiyorsa alsın bu fiyatlardan.
Quaresma 20M€ Almeida 6M€ Bobo satilmaz, yani alan olmaz.. Simao 10M€ (çok yasli)
Simao'ya 5 veren de çıkmaz. O durumda Atletico uzatırdu sözleşmeyi iyi fiyata satardı. Ha değer olarak o kadar olabilir, iyi oyuncu bence de, iş ahlakı yüksek. Ama yaşlandı.
Quaresma'ya 15 falan teklif ederlerse iyi bence. Türkiye'den oyuncu alırken düşük oluyor fiyatlar. Geçen sene 7'ye alındığı için o kadar para da vermeyebilirler.
Almeida'nın talibi olmaz, kendini gösterirse seneye olabilir.
Bobo'nun sözleşmesi bitiyor zaten. Türk olmazsa gidebilir.
Hayal dünyasında yaşamayın. Bu oyuncular FM'de bu parayı edebilir ama Türkiye'den oyuncu alırken çok seçici davranıyorlar artık.
20 milyon euroyu versinler alsinlar.
C.Ronaldo gibi bir kazma 100 ediyorsa Quaresma ne kadar siz düşünün
quote:
Orijinalden alıntı: Jermaine723
Simao'ya 5 veren de çıkmaz. O durumda Atletico uzatırdu sözleşmeyi iyi fiyata satardı. Ha değer olarak o kadar olabilir, iyi oyuncu bence de, iş ahlakı yüksek. Ama yaşlandı.
Quaresma'ya 15 falan teklif ederlerse iyi bence. Türkiye'den oyuncu alırken düşük oluyor fiyatlar. Geçen sene 7'ye alındığı için o kadar para da vermeyebilirler.
Hayal dünyasında yaşamayın. Bu oyuncular FM'de bu parayı edebilir ama Türkiye'den oyuncu alırken çok seçici davranıyorlar artık.
Gökhan Gönül ne kadar eder?
ya nasıl bir dünyada yaşıyorsun sen bazen merak ediyorum, simaoya 5 me veren çıkmazmış hadi biraz git dinlen sen artık ya
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: BJK
quote:
Gökhan Gönül ne kadar eder?
Morinho Semih Şentürkü istiyordu dimi
quote:
Orijinalden alıntı: Darkstrom Kulüp borç batağında. Bu adamların senelik aldığı parayla bütçe açığı kapatılır. Ne verdi ki geldiğinden beri ? Sürekli bireysel oynuyor. Açın artık şu gözlerinizi. Aziz Yıldırım geldiği gibi Okocha'yı sattıydı. O zaman bizlerde öyle diyorduk ama değişen bir şey olmadı. Futbolcular gelip geçicidir, baki kalan kulüplerdir.
fenere satsak, aziz havada kapar, arda için 15 milyon euro veriyordu, guizaya 13 milyon euro verdi,m.topuza 11 milyon euro verdi, bu aziz işi über biliyor.r.carlos da senelik 5 milyon euro alıyordu, son senesinde yıllık 3.5 milyon euro alıyordu.ah aziz aşkı sen nelere kadirsin
duayen ya herbiri bu adamların maşallah, forum köşelerinde yıpratıyorlar kendilerini.. açın gözlerinizi size diyorum huuu
quote:
Orijinalden alıntı: SUAVI
quote:
quote:
Kendinizi kandırmayın hiç
32 yaşında adam. 10 milyon € veren çıksa, oyuncuya da 2.5-3 teklif edilecektir. En yükske teklifi sizi yapıp aldınız 2.5 civarına. Demek ki formda olmasına rağmen talibi yok. Bedavaya almak varken niye bonservis ödesinler?
Technics, ben de merak ediyorum Quaresma'yı Messi ve Ronaldo ile bir tutmak nasıl oluyor? Farklı bir Dünya yok, gerçek neyse onu söylüyorum. İşinize gelmeyince direk insanın kişiliğine laf atıp küçülmeyi tercih ediyorsunuz.
Simao oyun olarak 10 edebilir ama yaşı nedeniyle vermezler diyorum, bu kadar basit. Üstelik Beşiktaş'ın verdiği parayı da vermeleri zor. Vergilerle falan çok daha fazlasına gelecek.
Hiçbirine kötü oyuncu falan demedim zaten. Ama işinize gelmeyince hmene yok şu ne kadar eder yok sen şöyle misin falan.