Şimdi Ara

...Quaresma'yı transfer edeceğini açıkladı. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
73
Cevap
0
Favori
1.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Jermaine723

Oyle oldu zaten. Eskiden kalma bir hesap varmis. Yeni uyelik alayim derken email kayitli deyince farkettigim. Bir seyler de yazdim. Sadece sikayet etsem sorun olmayabilirdi.

Forumdan kopamama degil. Ceza aldigim gun yazmistin onu zaten.

Ek 7 gun daha ceza cektim o sebeple zaten. :d

Neyse, iyi gunler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: soho

quote:

Kendinizi kandırmayın hiç

32 yaşında adam. 10 milyon € veren çıksa, oyuncuya da 2.5-3 teklif edilecektir. En yükske teklifi sizi yapıp aldınız 2.5 civarına. Demek ki formda olmasına rağmen talibi yok. Bedavaya almak varken niye bonservis ödesinler?

Signing Fee ne demek biliyormusun ?

Onun bu konuyla ne alakasi var?

Simao degerlidir, ama bu krizde bu yastan sonra o kadar para verip almazlar diyorum. Yillik ucretlerde zorllaniyor kulupler, para dayesinde, verginin makul olmasi sayesinde bizim takimlar avantajli oluyor. Teknik direktorun karizmasi hikaye cogu oyuncu transferi icin bence.

Anelka geldi bu ulkeye. Daum'un pek katkisi oldugunu sanmiyorum.

simao ve guti nin aldığı yıllık ücretler geldiği kuluplerle neredeyse aynı.hatta guti daha az,simao 200 bin farkla mı ne geldi. bu adamlar zaten senelerdir Milyonlar alıyor 200-300 ün hesabını yapıpmı gelecekler.

üstelik özellikle guti ye rusyadan daha fazla para veren varken bize geldi.

her yıldız lafına para için geliyorlar demeyi bırakın artık.para için oynasalardı bu kadar iyi,istikrarlı kariyerleri olmazdı.iverson olayı gibi buda,iverson a çinden daha fazla para gelmesine rağmen neden buraya geldi ? veya zamanında yıllık sadece basketboldan 20 M dolar ayrıca reklam vs. senelik 30-40 M dolar geliri olan iverson 2 M dolar için mi geldi diyosun ? ozaman neden daha fazla para veren çine gitmedi veya daha fazla veren rusya ya guti gitmedi ?

• Hayır orada maaşlarının yaklaşık %40'ı vergilerle kesiliyor. Burada vergi ödemiyorlar. Kulüpler ödüyorlar vergileri. Programlarda konuşuldu bu.

Dediğim gibi %90'ı para bu işin.
  • Iverson konusu farklı. NBA'den talibi yoktu.

Tekrar kendini kanıtlamak için göz önünde olan bir lige gelmek istedi. Türkiye Ligi şuan İspanya Ligi'nden sonra en iyi 2-3 ligden biri. Hani Guti-Schuster dersin o konuda biraz hak veririm. %10 değil de %30 payı olmuştur.

Ama Iverson niye gelsin yahu bu amaçlar dışında. Konuşulan şeyleri yazdım yukarıda.

Para için oynadılar demiyorum. Ama özellikle yaşlandıktan sonra bence iyi para veren yere gitmek mantıklı.

Genç olunca da seni siteyen 2 kulüp arasında fazla fark yoksa, biri 2 katı para veriyorsa oraya gidersin.

Bu kadar basit yani.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: soho

quote:

Kendinizi kandırmayın hiç

32 yaşında adam. 10 milyon € veren çıksa, oyuncuya da 2.5-3 teklif edilecektir. En yükske teklifi sizi yapıp aldınız 2.5 civarına. Demek ki formda olmasına rağmen talibi yok. Bedavaya almak varken niye bonservis ödesinler?

Signing Fee ne demek biliyormusun ?

Onun bu konuyla ne alakasi var?

Simao degerlidir, ama bu krizde bu yastan sonra o kadar para verip almazlar diyorum. Yillik ucretlerde zorllaniyor kulupler, para dayesinde, verginin makul olmasi sayesinde bizim takimlar avantajli oluyor. Teknik direktorun karizmasi hikaye cogu oyuncu transferi icin bence.

Anelka geldi bu ulkeye. Daum'un pek katkisi oldugunu sanmiyorum.

Baya bir alaaksı var.

"Bedavaya almak varken neden bonservis ödesinler" demişsin. İşte o iş senin dediğin gibi bedava değil , sezon sonu boşta kalacak oyuncu "Signing Fee" adı altında bonservis gibi imza parası istiyor e o parayı aldıktan sonra anlaştığı kulübe imza atıyor.

Yani senin dediğin cümle yine bu konuda da bilgisizliğini göstermiş oluyor.

• Bilgisizlik yok ortada.
    Diğer konuda haksız çıkınca burada saldırma yahu.
    Signing Fee anlaşma parasıdır.
    Sadece Simao durumundaki adamlara değil, başka takımdan 20 milyon bonservisle alınan bir oyuncuya da verilir.

İngilizce terimler kullanıp hava atmaya çalışmak yerine, işin sonrasında yine cevap veremeyecek duruma düşer miyim diye bir düşün bence. Çok rahat türkçesini de yazabilirsin.
  • quote:

Bilgisizlik yok ortada.
    Diğer konuda haksız çıkınca burada saldırma yahu.
    Signing Fee anlaşma parasıdır.
    Sadece Simao durumundaki adamlara değil, başka takımdan 20 milyon bonservisle alınan bir oyuncuya da verilir.

İngilizce terimler kullanıp hava atmaya çalışmak yerine, işin sonrasında yine cevap veremeyecek duruma düşer miyim diye bir düşün bence. Çok rahat türkçesini de yazabilirsin.

Tamam haklısın
  • Kabul etmen güzel.

Zaten Simao'yu da bonservissiz almadınız. Sizin verdiğiniz parayı Atletico veremediği için, hem ona olan borcunu sizin kapatmanızı talep ederken hem de 1 ya da 2 milyon € 0'dan iyidir diyerek sattılar.

Ama Avrupa Kupaları'na gidemezlerse pişman olabilirler.
  • quote:

Kabul etmen güzel.

Zaten Simao'yu da bonservissiz almadınız. Sizin verdiğiniz parayı Atletico veremediği için, hem ona olan borcunu sizin kapatmanızı talep ederken hem de 1 ya da 2 milyon € 0'dan iyidir diyerek sattılar.

Ama Avrupa Kupaları'na gidemezlerse pişman olabilirler.

Katılıyorum altına da imzamı atarım
  • Yahu silip durmayın şu mesajları ! Cevabını verdik adamın ne küfür nede hakaret vardı ! Bu nasıl bir Moderatörlük'tür arkadaş !
  • 20den aşağıya satılmamalı. Zaten türkiyedeki kulüpler salak salak paralara transfer yapıyor. Q7den para kazanıp iyi bir yere yatırmayacakları için satmamalılar.
  • 35milyon euro eder bence, Beşiktaşı tek başına şampiyon yaptı
  • Durun bir iki tam sezon daha izleyelim Q7'yi, onun olduğu yerde heyecan var
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.